Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Obecny Rząd - KO+PL2050+PSL+Lewica To gdzie ta władza w rękach jednej partii? -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Chlopie, to jest zdjecie robione telefonem. Wszystkie suwaki od ostrosci w telewizorze mam zawsze w lewo na 0. Nic nie jest sztucznie podbite czy tam wyostrzone. Moze aparat wyostrzyl. Zdjecie zrobilem, bo akurat gralem, ze pokazac odbicia. Nic wiecej z tego zdjecia nie zobaczysz. Weszla jeszcze kompresja na forum. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@RyszardGTS Dla konserwatystów program będzie zdecydowanie radykalny. Samo to że autoerotyzm jest naturalny i nie jest niczym złym. Dla konserwatystów to "promocja i nauczanie masturbacji". Podobnie będzie z kwestiami orientacji seksualnej. Wg konserwek "promocja ideologii LGBT!". Do tego nauka antykoncepcji. Całkiem innych metod niż katolickie naturalne. Promocja rozwiązłości, seksualizacja dzieci! itd. Jestem pewny że będzie wesoło Protesty pod ministerstwem, może kuratoriami. Podchwycą to z PiSu i Konfederosji na 100% i będąnakręcać. Może nawet zorganizują jakiś duży marsz i będzie spora frekwencja oburzonych katolików. Równocześnie kompletnie niczego to nie zmieni w samym przedmiocie i jego nauce. -
Przez Mosiu92 · Opublikowano
Co masz na myśli mówiąc o zablokowanym powietrzu ? Bardzo solidnie dokręcone, teraz za drugim razem upewniłem się dwa razy właśnie. Za 1 razem bąbelków nie było, poszło o wiele łatwiej, teraz dwa razy nakładałem, za pierwszym razem dzisiaj musiałem zdjąć całkowicie założony tpm bo się przerwał. Właśnie katuje w batku 1, bez UV, zaraz podeślę wynik z hwinfo Niestety, nie mniej nie więcej. Ten typ tak ma i pozostaje granie tylko z UV. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Sam mnie zacytowałeś i gdzie ja tam pisze ze nie widać różnicy Napisałem ze ciężko ja zobaczyć. Kompresja tutaj aż tak nie pogarsza tej jakości. Sam napisałeś, że siedzisz metr od 42" ekranu 4k co dla mnie już zaczyna być wkładaniem łba w ekran (bez urazy) dodatkowo wrzuciłeś ten ss Na który dobitnie widać jak mocno masz podbita ostrość obrazu z samej konsoli. Nie czepiam się, to tylko moje spostrzeżenia. Z ciekawości, jak masz ustawioną ostrość obrazu w tym oledzie LG ?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi