_forfun_ 86 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W dniu 9.11.2024 o 19:33, Mar_s napisał(a): Wskaż posty które obrażają jakąś grupę narodowościową albo wyznaniową. A co do propagandy to każda strona ma swoją, i to nie jest tak że coś jest prawdą bo Ty w to wierzysz, tak to nie działa. Może się kiedyś dowiemy prawdy a może nie, ale na pewno nie znajdziesz jej na kontach "tłiterowiczów" którzy piszą o klikalnym temacie jakim jest wojna. I radzę ograniczyć groźby bo jedyne co możesz zrobić to zmienić miejsce publikowania swoich wypowiedzi, jak się nie podoba tutaj to wróć na PClaba. Ty to napisałeś na serio? Radzę poczytać ten temat ze zrozumieniem, bo jak widać jest mały z tym kłopot u Ciebie. Nie będę za Ciebie wykonywał pracy, jeśli jesteś tak leniwy. Są fakty i jest kłamstwo. Mam nadzieję, że to rozumiesz. Czekam w dalszym ciągu na odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania. Groźby to na razie tylko Ty kierowałeś. Ja jedynie odpowiedziałem na poziomie i w stylu zaproponowanym przez Ciebie. I nie bój się oznaczać, nie bój się dyskusji. A to ostatnie zdanie to idealne podsumowanie twojej osoby. Człowiek reaguje na coś, na co zareagowałby w życiu publicznym(Ty byś tego nie zrobił, wiemy), a tu ktoś wyskakuje z takim zdaniem. Może przejdźmy drogę oficjalną(tzn. imiona i nazwiska). Porozmawiamy na innym poziomie. Podaj mi mail do siebie na priv, przedstawimy się sobie i wyjaśnimy pewne sprawy.
Mar_s 362 Opublikowano 41 minut temu Opublikowano 41 minut temu @_forfun_ Nie jestem i nie będę stroną tych bezsensownych wywodów jakie tutaj radośnie produkujecie, wchodzę z konieczności i na tyle ile muszę. Powtarzam po raz kolejny, nie podoba się tutaj to zmień miejsce, to co piszecie i tak nie ma żadnej wartości i nikt się tym nie przejmuje więc miejsce publikowania tych wypocin jest kompletnie bez znaczenia. I nie wywołuj mnie więcej po "nicku" bo sobie tego nie życzę. Jak coś jest wbrew regulaminowi to od tego jest opcja raportowania postów, ale ostrzegam że za bezzasadne używanie i nadużywanie tej opcji również będą "nagrody". Koniec.
Rekomendowane odpowiedzi