Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Zawsze ktoś się znajdzie. Pytanie czego tam szukał. OC ramu które zamyka się w widełkach 800 MHz i 40 mv na rdzeniu. Zegar max CPU na wszystkich taki sam, chyba że on rdzenia nie kręcił tylko zebrał dane. SP też +-3 między sztukami. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Na naszym forum jest już wątek, w którym każdy mógł pochwalić się swoim samochodem (-ami), zdecydowanie zachęcam do brania udziału w tamtej dyskusji. Tutaj chciałem Was zapytać/poprosić byście podzielili się informacją jakiego rodzaju napęd gości w Waszym aucie, a także jaki napęd zagości najpewniej w Waszym kolejnym samochodzie, o ile taka zmiana planowana jest w przeciągu najbliższego roku. Ankiety są Wasze, komentarze z argumentacją Waszych preferencji dlaczego także bardzo mile widziane W razie wątpliwości polecam się w kwestii pomocy w ustaleniu czy np. aktualne BMW X3 20 albo Alfa Romeo Tonale 1.5 Turbo to hybryda czy jednak spalinowy -
Przez Raiven · Opublikowano
Dopłaciłbym do Gigabyte MO27Q28G na nowym panelu. Używam trzeci dzień zarówno w codziennej pracy (znam ryzyko i akceptuję) jak i wieczorami pogrywając. Vertical banding na start był okropny (sprawdzałem na Grayscale 95%, nie aktualnie w ciemnych grach) ale poprawia się z kolejnymi odświeżeniami pikseli, przy zwykłym użytkowaniu nie widzę problemu. Czcionki są wystarczająco dobre, a to było coś co m.in. odstraszało mnie dotychczasowo od kupna OLEDa. Ogólnie mega różnica całościowo po przesiadce z VA (którego kupowałem również znając jego wady, ale bardziej zależało mi na kolorach). -
Przez allas · Opublikowano
Na allegro pustki najtańsze kości sodim 16GB do laptopa chodzą po 450zł , jeszcze parę dni temu widziałem oferty za 350zł . Widocznie ludzie nakupowali adapterów . Wsad z kości ADATA wgrany działa , tylko kości wykrywa jako micron . -
Przez Wu70 · Opublikowano
Forum i główna to są serwisy dla zupełnie innych ludzi, tu mamy obozowisko dla dinozaurów a tam walczą w dzisiejszym medialnym szambie Tego nie da się pogodzić i muszą to robić, taki mamy klimat.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi