@KiloKush zawsze biorę opony z dopiskiem xl, jednak tamtym razem wrzucili co było na stanie,byle nie z dołu rankingu oponeo to auto robi max 10k rocznie I wozi dzieci do szkoły więc dużej różnicy nie robi.
Na Lagunę zamówiłem hankooki 4S2 H750 225/40/18. Według rankingow powinna dobrze kleić latem. W Irlandii zimą śniegu nie ma jako tako, jednak ostatnie dwa tygodnie okolice zera cały czas i leje więc na letnich tak średnio. Nie ma tu obowiązku zima/lato więc dla własnego bezpieczeństwa wrzucam wielosezon
Jeszcze nie dojechała z tym, że mi to serio obojętne, bo do tej pory mam jeszcze rtx2060
Co do HDD, to chciałem dokupić dyski do NASa i wiecie co? Na Amazonie albo niedostępne, albo limitowane do 1szt. na klienta! W końcu kupiłem gdzie indziej. Najśmieszniejsze, że porównywarka cenowa przekierowała mnie na stronę, gdzie cena była jeszcze z początku grudnia. Wpisując ten sam model na tej samej stronie cena +50%
Ja tam lody przyjmę w każdej ilości ;), a tak poważniej to w końcu ziemia dzięki tym opadom śniegu odpowiednio się nawilży. Wszędzie o tym trąbią więc nie szukajmy problemów tam gdzie ich nie ma
Rekomendowane odpowiedzi