Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
To jest jakaś dziwna anomalia. Ryzen 9 7900 z podniesionym limitem do 120W i +200 PBO na Wraith Prism grzeje się tylko do 65*C. AVX512 tak słabo grzeje? Cinebench trochę bardziej grzeje, ale też spoko. Co się stało z temp rdzenia 10 nie wiem. -
Przez Dziarson · Opublikowano
Ja jako morderca 9950X3d uważam że to nie wina płyt tylko prockow.Dlatego że obecny 9950x3d jest identyczny jak poprzedni a dostaje większy wycisk i żyje. Limity tamtego proca były ma 300W 330W się wyłączał jakieś fikołki robił ten 400W ani drgnie wstaje za każdym razem po demolce w Ycruncherze. Tamten nie chciał nawet wybotowac po wywaleniu się w systemie. Bez clear cmos no boot. -
Przez JohnyWol · Opublikowano
Ja nie mam żadnego stutteringu. Gra działa płynnie. Po update do wersji 0.2 jak dla mnie znacznie poprawiono kontrolę nad hamowaniem -
Przez Doamdor · Opublikowano
Posiadacz płyty ASRock i 9800X3D. -
Przez lukadd · Opublikowano
Kolejna sprawa, że procki padają też na innych płytach. Tyle, że już nikt nie dodaje tego do żadnych list. Ludzie mają teorię, że najczęściej padały procki wyprodukowane w 2024 roku. Czytam o padniętym 9800 na Asrocku, ktoś komentarzach pisze, że mu też padł, ale na Gigabyte też wersja z 2024. Inny temat o padniętym 9950X3D na gigusiu, w komentarzach inni ludzie co im padły 9800x3d na płycie gigusia, padają i na Asusach itd. Ogólnie jeszcze wcale nie wiadomo czy po prostu Asrockowi się nie oberwało po prostu najwięcej. Ich płyty były mega popularne w 2024 roku i na początku 2025 i najczęściej polecane na netach i forach ze względu na dobre wyposażenie i cenę. Biosy pewnie też miały coś do tego, ale z tymi CPU też coś nie jest do końca wszystko ok jak tak łatwo się poddają.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi