crush 3 575 Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 Jak to było? Podnóżek Putina w końcu obalony? Hurra, hurra, wolna Syria? 🤗 Daruję sobie wrzucanie filmików, ale materiału nie brakuje.
Kris194 Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 (edytowane) https://apnews.com/article/france-ukraine-russia-war-military-talks-36677ebd25df12a0941225e4c1d8a3a8 Także tak, albo US się wkrótce pozbędzie tych klaunów albo następna ekipa nie będzie miała do czego wracać w tym tempie. Edytowane 11 Marca 2025 przez Kris194
Oldman Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 25 minut temu, crush napisał(a): Jak to było? Podnóżek Putina w końcu obalony? Hurra, hurra, wolna Syria? 🤗 Daruję sobie wrzucanie filmików, ale materiału nie brakuje. wolna syria? dobre sobie, jeden psychol zamieniony na drugiego, nic nowego , historia kołem sie toczy
crush Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 4 minuty temu, Oldman napisał(a): wolna syria? dobre sobie, jeden psychol zamieniony na drugiego, nic nowego , historia kołem sie toczy Ale takich głosów radości nie brakowało.
Kris194 Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 https://x.com/Acyn/status/1898892369791234529 🤡
crush Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 Zdecydujcie się w końcu czy Rosja to "hehe, druga armia świata " czy mocarny oponent. O Chinach zresztą to samo. Rok temu kolos na glinianych nogach ze sprzętem z "chinesium", a teraz przerażające zagrożenie.
voltq Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 (edytowane) 5 godzin temu, crush napisał(a): Zdecydujcie się w końcu czy Rosja to "hehe, druga armia świata " czy mocarny oponent. O Chinach zresztą to samo. Rok temu kolos na glinianych nogach ze sprzętem z "chinesium", a teraz przerażające zagrożenie. Przyzwyczajaj się oni są jak chorągiewki na wietrze , co powiedzą im ich bogowie z telewizji tak będą pisać , gadać i robić , to samo było z maskami żeby ograniczyć covid , tłumaczyłem im że albo to jest bez sensu bo wirus czy bakteria przenika przez taką maskę o czym mówił Szumowski który śmiał się z tych którzy nosili maski albo jeżeli jest odwrotnie i maska naprawdę pomaga zatrzymać wirusa i bakterie to dlaczego nadal do dziś nie chodzą w maskach ? Bo w telewizji im nie powiedzieli, przecież ten wirus czy bakteria nie zniknął on nadal jest w powietrzu więc logicznym rozwiązaniem było by chodzić w maskach żeby ograniczyć transmisję , jak jutro ogłoszą w telewizji zakończenie wojny i pandemię nowego wirusa to oni znikną z tego tematu i otworzą nowy o nazwie nowa pandemia divoc-25 i będą tam klepać się po plecach wzajemnie i wypisywać jakieś losowe rzeczy jak 🐒 która wybiera losowo przyciski to się nazywa zidiocenie i idiokracja mamy tutaj kilku przedstawicieli , ciekawe kiedy konia wybiorą na posła Edytowane 11 Marca 2025 przez voltq
GordonLameman Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 7 minut temu, voltq napisał(a): ciekawe kiedy konia wybiorą na posła Zgłoś swoją kandydaturę. Zobaczymy czy ktoś zagłosuje.
huudyy Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 (edytowane) 5 godzin temu, crush napisał(a): Zdecydujcie się w końcu czy Rosja to "hehe, druga armia świata " czy mocarny oponent. O Chinach zresztą to samo. Rok temu kolos na glinianych nogach ze sprzętem z "chinesium", a teraz przerażające zagrożenie. Oho, zaczyna się fikołkowanie. Czy nie potrafisz wypośrodkować odpowiedzi? Czy istnieją tylko w Twojej głowie stany zero-jedynkowe? Rosja w żaden sposób nie jest drugą armią świata, ale tak samo nie można jej lekceważyć - jakby nie patrzeć to jest (byłe) mocarstwo (atomowe) z potężnymi nakładami finansowymi na militaria. Chiny to faktycznie kolos na nogach z chininium, ale nie zapominaj, że ich jest ponad miliard - więcej jak UE i USA razem wzięte, więc w żaden sposób nie można i tak ich lekceważyć. Ich gospodarka jest podstawą funkcjonowania całego świata jaki znamy, więc nabijanie się z nich jest śmieszno-straszne. Już CoVID właśnie pokazał, jak bardzo jesteśmy uzależnieni od nich. 9 minut temu, voltq napisał(a): ciekawe kiedy konia wybiorą na posła śmiała argumentacja jak na wyborcę konfy Edytowane 11 Marca 2025 przez huudyy
trepek Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 Rosja nigdy nie jest tak silna jak mowi i tak slaba, na jaka wyglada.
VRman Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 (edytowane) 8 godzin temu, Kris194 napisał(a): https://x.com/Acyn/status/1898892369791234529 🤡 Tweet niedostępny. Drugi w ciągu doby tutaj, który klikam, żeby zobaczyć że nic tam nie ma. Jak wklejacie coś, co X może zblokować to może lepiej screenshot, bo tylko spam i marnowanie czasu niedziałającym linkiem. Edytowane 11 Marca 2025 przez VRman
huudyy Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 8 minut temu, VRman napisał(a): Tweet niedostępny. Drugi w ciągu doby tutaj, który klikam, żeby zobaczyć że nic tam nie ma. Jak wklejacie coś, co X może zblokować to może lepiej screenshot, bo tylko spam i marnowanie czasu niedziałającym linkiem. sprawdź lepiej swojego eXa, bo mi działa
Camis Opublikowano 11 Marca 2025 Autor Opublikowano 11 Marca 2025 3 godziny temu, voltq napisał(a): tłumaczyłem im że albo to jest bez sensu bo wirus czy bakteria BREDNIE.
VRman Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 (edytowane) To "oops, coś poszło nie tak" wyświetlane raz i potem ponownie po 10 minutach, podczas gdy inne tweety poprawnie działają, to jednak problem np. z lokalizacją? Cudny ten Twitter, nawet nie potrafią komunikatu zrobić. No nic, w takim razie przepraszam. Myślałem, że te "oops, coś poszło nie tak" oznacza "ten wpis został ocenzurowany/wywalony/skasowany przez autora" Co do treści - Jako USA wchodzimy w dupę Rosji, żeby mieć ich po naszej stronie przeciwko Chinom. Ale jak sobie Chiny z Rosją robią ćwiczenia to luz, bo niepotrzebujemy z nikim, bo sami jesteśmy najmocniejsi. Fuck logic BTW. Mazurek znowu się spruł, bo ktoś w Unii chce albo przynajmniej udaje, że chce jakoś tamować te podboje ruskiej propagandy: Odniosę się tylko do początku, bo szkoda mi czasu na takie intelektualne rzygi jakie pojawiają się w tym materiale: - W Rumunii zblokowali kandydata na podstawie "bo tak". - No jasne, wcale nie dlatego, że człowiek znikąd, napompowany ruską propagandą, nagle miał zostać prezydentem. - nie ma dowodów - Taaa... bo tak łatwo rozróżnić ruskiego trola od normalnego konta. Szczególnie gdy mowa o mistrzach świata w tego typu działaniach, bo ruska propaganda jest albo na 1 albo na 2 miejscu za Chinami (o tym wiem niewiele, nie interesuję się Chinami aż tak bardzo) Jak wypłynęło że Tim Pool był finansowany ruskimi milionami w USA, to do dziś nie potrafią udowodnić. Bo szło z Rosji gdzieś, potem jeszcze gdzieś, potem tam, potem siam, i tak dalej. Przecież oni mają do dyspozycji dziesiątki miliardów na te działania. Mają doświadczenie w lewych zapłatach, szantażach i zacieraniu śladów. Do dziś w Europie jest masa ruskich willi i problem z udowodnieniem, że to są lewe ruskie pieniądze. Oni mają też do dyspozycji bardzo sprawną grupę hackerów. I taka organizacja miałaby nie wiem, wystawić temu ruskiemu agentowi kandydującemu na prezydenta Rumunii fakturę "Wystawca: FSB, Rosja. "Usługi propagandowe". 10 Milionów Euro." czy jak? - Unia nie może robić nic przeciwko ruskiej propagandzie, bo Unia budowała Nord Stream 2 i Unia nadal nie blokuje ruskiego gazu LNG. Ale "logika". Ruska propaganda jest zresztą 10000x groźniejsza niż Nordstreamy i LNG. Ale Mazurkowi nie przeszkadza zrobić taki fikołek. "Ciemny lud to kupi" to cytat, który on sam często używa a tu popaprz popatrz, komu się zdarzyło tak nawijać makaron... - ZAGROŻENIE DEMOKRACJI! Taa. Bo kontrola i jakieś próby walki z ruskimi wpływami na wybory, czyli walki z obecnie najgroźniejszą bronią dla zachodniego świata - ruską propagandą, jest równoznaczne z zabronieniem ludziom wybierać demokratycznie. I żeby nie było. Ja znam grzechy drugiej strony. To co robili Demokraci w 2019-2020 aby Trump nie wygrał też było oszukiwaniem i łamaniem zasad demokracji. Ja wiem, że lewacy w Unii to nie są dobrzy ludzie, ale obecnie jesteśmy w stanie wojny elektronicznej i po tym co ruscy osiągnęli w USA z Trumpem, trzeba być naprawdę kompletnym debilem (mam nadzieję, że tak jest w przypadku Mazurka, choć to jego drugi filmik, w którym kompletnie prześlizguje się po pytaniu "a może to faktycznie ruska propaganda?" i już praktycznie nie mam nadziei...) albo być na pasku ruskich. Szkoda. Lubiłem Mazurka, potrafi dostarczyć rozrywki i w dodatku jest starym kumplem Kazika Staszewskiego. Ale cóż. Szacunku nie zdobywa się na zawsze i bezkrytycznie. Dla mnie gość jest skompromitowany już kompletnie. Jest w najlepszym przypadku bardzo szkodliwym pożytecznym idiotą. Jestem przeciwko lewackiej totalnej kontroli. Ale wolę żyć w świecie totalnej inwigilacji i karania za byle pierdołę, bo "mowa nienawiści", wolę mieć wymogi kontroli interetowych for itp. niż mieć za kilka lat u sterów ruskie pacynki, które z biegiem czasu będą nas zamieniać w takie coś jak Węgry czy Białoruś. Ruscy nam już narobili wystarczająco szkód w 1939-1989. Jak pomyślę, że może być u nas jak na Węgrzech czy Słowacji to mnie bierze na wymioty. Głównie z powodu durnoty ludzi mieszkających w tak tragicznie doświadczonym kraju, a którzy są gotowi głosować na szmaty pochwalające wszystko co robi obecnie Trump i nie rozumiejący zagrożenia jakie idzie za coraz bardziej wściekłą Rosją. PS. Na poprawę humoru, po tym jak ktoś niechcący posłucha tego wypierdu Mazurka. Przydupas Trumpa Marco Rubio. Ten co wystąpił z krzyżem z popiołu na czole ostatnio w telewizji. Kilka lat temu: Geniusz. Edytowane 11 Marca 2025 przez VRman
bergercs Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 4 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Zgłoś swoją kandydaturę. Zobaczymy czy ktoś zagłosuje. Gdyby oboje startowali to byłby pojedynek na szczycie : osioł vs koń
Kadajo Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 https://tvn24.pl/biznes/najnowsze/byli-na-zaprzysiezeniu-donalda-trumpa-majatek-muska-bezosa-zuckerberga-skurczyl-sie-o-prawie-200-miliardow-dolarow-st8343827
VRman Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 Omlet peel podaje, że "lawinowo spada poparcie Trumpa". Klikam w ten clickbait i czytam Było 52% poparcia dla Trumpa Jest 48% poparcia dla Trumpa Czyli niestety miałem rację, że szanse na to, że go pogonią za to co odwala, są bliskie zeru.
nemar Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 Bo sprawa UA jest dla przeciętnego amerykanina średnio ważna. Tyle że jeszcze poczekajmy, każda władza na start dostaje spory kredyt zaufania. Zresztą i u nas osób trumpoidalnych jest masa, czemu mielibyśmy się dziwić USA?
Badalamann Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 Przecież minęło bardzo niewiele czasu. O tym czy jego wojny gospodarcze/celne przyniosą USA sukcesy czy straty okaże się najwcześniej za rok, może dwa.
MaxaM Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 18 minut temu, Badalamann napisał(a): O tym czy jego wojny gospodarcze/celne przyniosą USA sukcesy czy straty okaże się najwcześniej za rok, może dwa. Ciągle naiwne myślenie, że Trump ma jakiś magiczny plan... Wszyscy eksperci nie pozostawiają suchej nitki na nim. Naprawdę osoba, która nawet nie słucha swoich doradców i zbankrutowała wielokrotnie wie lepiej od wszystkich?
nemar Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 (edytowane) Ja też bym jednak radził wstrzemięźliwość. Oprócz działań rządów gospodarka kieruje się własnymi torami i cyklami koniunktury, gdyby nie to nasze rządy brunatnych okazałyby się dla nas kataklizmem. A tak, z wyjątkiem ostatnich lat, przeszliśmy suchą stopą i możemy czuć tylko gorycz zmarnowanych szans. Ostatnio ktoś wklejał jak to bilans handlowy się pogorszył USA. No przecież nic w tym dziwnego, idą cła więc każdy tam importuje ile wlezie towarów, części, surowców, podzespołów itp. Kiedy magazyny się zapchają, a cła wejdą w życie import bardzo gwałtownie opadnie. Prawdziwą sytuację poznamy dopiero za kilka lat, kiedy te zawirowania się skończą. Możemy się co najwyżej dziwić dlaczego taki zwiększony import nie idzie w drugą stronę. Nie wiem, może USA mało takich towarów eksportują, a może biznes jakoś nie wierzy w cła odwetowe. Edytowane 11 Marca 2025 przez nemar
VRman Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/internet/wiemy-kto-zaatakowal-serwis-muska-miliarder-mowi-o-ukrainie/jjq072r Czyli jak podejrzewałem - Musk tweetował tylko po to, aby walnąć w Ukrainę, a hackerami byli ruscy. Kaktus mi na dupie wyrośnie jeśli Musk nie wiedział, że to nie Ukraińcy w chwili zamieszczania tweeta.
crush Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 6 godzin temu, huudyy napisał(a): Oho, zaczyna się fikołkowanie. Czy nie potrafisz wypośrodkować odpowiedzi? Czy istnieją tylko w Twojej głowie stany zero-jedynkowe? Rosja w żaden sposób nie jest drugą armią świata, ale tak samo nie można jej lekceważyć - jakby nie patrzeć to jest (byłe) mocarstwo (atomowe) z potężnymi nakładami finansowymi na militaria. Chiny to faktycznie kolos na nogach z chininium, ale nie zapominaj, że ich jest ponad miliard - więcej jak UE i USA razem wzięte, więc w żaden sposób nie można i tak ich lekceważyć. Ich gospodarka jest podstawą funkcjonowania całego świata jaki znamy, więc nabijanie się z nich jest śmieszno-straszne. Ale to nie ja pisałem te posty ignorujące ich. PCL był ich pełen. A @TheMr. wieszczył rychły koniec ruskich średnio co tydzień. 6 godzin temu, huudyy napisał(a): Już CoVID właśnie pokazał, jak bardzo jesteśmy uzależnieni od nich. Czy mam przypomnieć wpisy lokalnego prawniczaka o samowystarczalności Europy w przypadku kryzysu, gdy krytykowałem nasze spychanie wszystkiego na zewnątrz?
MaxaM Opublikowano 11 Marca 2025 Opublikowano 11 Marca 2025 For the first time in a year, Ukraine has moved to liberate its territory. The graph shows data only for the territory of Ukraine, without Kursk and Sudja. Source - DeepState https://x.com/evgen1232007/status/1899445608101855331
Rekomendowane odpowiedzi