Ekstremalne zjawiska pogodowe / Zmiany klimatyczne / Globalne ocieplenie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Większy poziom radości to chyba jest nawet na stypie -
Przez Spl97 · Opublikowano
Najśmieszniejsze jest to, że Jaro powiedział, że popierają Nawrockiego, żeby zakończył wojnę polsko-polską . Nie mogłem powstrzymać ze śmiechu, jak to usłyszałem. A kto rozpoczął i nadal kontynuuje takową wojnę w tym kraju? Wojna polsko-polska jest wyłącznie w interesie Kaczyńskiego . -
Przez Karro · Opublikowano
Ciekły metal to saperska robota. Najmniejszy błąd i w najlepszym wypadku GPU się nie zgłosi.tez bym nie kombinował,rezystorów pełno wokół a ślady na chłodzeniu spore Sprzedać kupić nowe lepsze jak ci nie pasuje kultura pracy -
Przez Filip454 · Opublikowano
Dzięki Panowie za wkład programistyczny 👍 Specjalnie przygotowałem wersję dla szarego Kowalskiego, co nie ogarnia programowania. Miało być prosto i czytelnie, tylko zapomniałem wysłać załącznika 🙃 Tak to jest jak się po nocach siedzi. Wyślę załącznik jak będę przy kompie 🤝 Dajcie jeszcze instrukcję obsługi tych skryptów, bo podejrzewam, że ułamek Laba to zrozumie. Nikomu nie umniejszam, ale naprawdę myślicie Panowie, że Off-polityczny sobie zacznie tego używać ot tak? 🤓 Już widzę basha i Linuxa u każdego usera -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Mamy taką plandemię, przez którą usuwasz konto i wracasz na wykop.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi