Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Jaycob napisał(a):

Jest promka -55% na Granblue Fantasy: Relink @Element Wojny grałeś? Warto?

Tak, grałem. Jeśli chodzi gameplay - gra jest mega fajna, jeden z fajniejszych systemów walki, każdy kompan oferuje zupełnie inne doznania. Jeśli chodzi o postacie - są nawet spoko. Jeśli chodzi o grafikę - gra bardzo ładna, choć korytarzowa i małe lokacje. Jeśli chodzi o fabułę - raczej taka pretekstowa, i dużo grindu w finałowej fazie, żeby zobaczyć true ending. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Jak się komuś chce to za ok.30 zł, 79dni game passa, pewnie dla nowych lub bez subskrypcji ale to sobie proszę zweryfikować 🙂 @Kakarotto chyba wczoraj w jakimś temacie czytałem że Ci się pass skończył, ale mogę się mylić .

https://lowcygier.pl/subskrypcje/zagraj-w-avowed-oraz-indiana-jones-na-pc-lub-xboksach-placac-tylko-30-zl-ponad-2-miesiace-xgpu-w-cenie-biletu-do-kina/

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Thanks 1
Opublikowano
41 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jak się komuś chce to za ok.30 zł, 79dni game passa, pewnie dla nowych lub bez subskrypcji ale to sobie proszę zweryfikować 🙂 @Kakarotto chyba wczoraj w jakimś temacie czytałem że Ci się pass skończył, ale mogę się mylić .

https://lowcygier.pl/subskrypcje/zagraj-w-avowed-oraz-indiana-jones-na-pc-lub-xboksach-placac-tylko-30-zl-ponad-2-miesiace-xgpu-w-cenie-biletu-do-kina/

Faktycznie się mi GP skończył, ale trzy dni temu i już sobie przedłużyłem za sto parę złotych na 4 miechy, ale bez VPN i na starym koncie. Po oszacowaniu sumy za gry, w które zagram w tym czasie, wyszło mi, że ta stówa to grosze. xD

Tak czy tak, dzięki za pamięć. :salut:

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 17.02.2025 o 11:01, daerragh napisał(a):

Civilization VI Antologia (edycja kompletna ze wszystkimi DLC) za ~37zl na Fanatical. Civ 6 jest pierwszy raz w tak niskiej cenie w tej najwyzszej edycji. Akurat w tej chwili klucze sa wyprzedane ale trzeba odswiezac strone i czekac az dodadza nowa pule kluczy.

https://www.fanatical.com/en/game/sid-meier-s-civilization-vi-anthology-aspyr

Ostatnio mi powiadomienie z netflixa wyskoczyło że można ściągnąć Civ6 ale czy to wersja mobilna czy PC to nie mam pojęcia :) tak zostawiam może komuś się przyda 

Opublikowano

Jakby co to Dark Messiah of Might & Magic na Steam za niecałego piątaka. Jak ktoś nie grał, to brać, ja mam gdzieś pudełko, ale wersja z wypożyczalnie się przyda, bo instalacja w dzisiejszych czasach mniej problematyczna.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Dosyć często i regularnie dla posiadaczy prime są udostępniane gry i po prostu dzieli się kluczem co by się nie zmarnował:thumbup: Ogólnie warto i opłacalne, prime kosztuje 49 zł na rok, jak wybrałbyś wariant miesięczny to wychodzi +/- 10 zł na miesiąc.

Edytowane przez tomek25