Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybaczcie za offtop ale próbuje pobrać tą darmową Cywilizację 6 z Epic Store i po czterech godzinach ma ledwie 30%. Zaznaczam, że z innych sklepów wszystko działa tip-top, tylko z Epic zawsze zamuła... Macie tak?

Opublikowano (edytowane)
W dniu 19.07.2025 o 00:12, sert napisał(a):

Odstąpię na satysfakcjonujących obie strony warunkach kody do 4 gier, które można/trzeba aktywować do 15 września br. na Steamie:

1. Sid Meier's Civilization® VII

2. Dying Light: The Beast

3. FragPunk

4. Marvel Rivals

Propozycje uczciwe poproszę na priv. (nie mam wygórowanych oczekiwań).

Nikt nie chce pozostałych ? (Może wszystkie trzy w pakiecie?) Czyli sam będę musiał zagrać? ;) 

Edytowane przez sert
Opublikowano
W dniu 21.07.2025 o 19:59, DarkeVo napisał(a):

U mnie też tak jest na epicu:boink: na steam np. idzie całkiem spoko ale epic to zazwyczaj lipa

Ohh, uspokoiłeś 🙂

Przedziwna sprawa. Znaczy piniondz Tencent'a zainwestowany w Epic działa pewnie tylko dla chiñskich graczy 😉

Opublikowano (edytowane)

Ładnie Humble Choice ugotowało. Persona 5 Royal Banishers, fiu fiu.

Juz od kilku miesiecy stawiałem na Banishers jako headlinera tego bundla. W końcu, kurde. 

Edytowane przez Lypton
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Reddzik napisał(a):

:oOde mnie? Bo ja też sprzedałem gierkę za 23 :P 

One wszystkie są teraz po 23 złote, różnica polega jedynie na tym ile kto groszy sobie więcej życzy :D 

Gość od którego kupiłem nieco dziwny, patrzę na jego bibliotekę gier, wszystko zaczął, nic nie skończył... 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano

Sprzedałem za równe 23zł ponad 30min, tak się śmieje. Zresztą szło by mnie poznać. Poprzedni miesiąc nie brałem, ale ten wziąłem, nie czekałem na kupon. Lekko ponad połowę mi się zwróciło, Banisher wyszedł w fajnej cenie. 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Reddzik napisał(a):

Sprzedałem za równe 23zł ponad 30min, tak się śmieje. Zresztą szło by mnie poznać. Poprzedni miesiąc nie brałem, ale ten wziąłem, nie czekałem na kupon. Lekko ponad połowę mi się zwróciło, Banisher wyszedł w fajnej cenie. 

image.png.b121d822e3226918921621d4955c3bfe.png

Disco Elysium Final Cut za 14zł, też kupiłem, kto bogatemu zabroni. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 1
Opublikowano

Przejrzałem tą paczkę i jedynie Banishers: Ghosts of New Eden mnie zainteresował.

Obejrzałem kilka recenzji, które tylko potwierdziły, że warto dać grze szansę.

Jednak kupowanie miesięcznego dostępu do Humble, mijało się z sensem, gdyż za 31zł udało mi się zdobyć kod :D

Opublikowano (edytowane)
W dniu 6.08.2025 o 03:16, PaVLo napisał(a):

Przejrzałem tą paczkę i jedynie Banishers: Ghosts of New Eden mnie zainteresował.

Obejrzałem kilka recenzji, które tylko potwierdziły, że warto dać grze szansę.

Jednak kupowanie miesięcznego dostępu do Humble, mijało się z sensem, gdyż za 31zł udało mi się zdobyć kod :D

Jest na eneba teraz za 20 pln.

A tu ciekawostka :) LOL
https://www.kinguin.net/category/212363/suicide-squad-kill-the-justice-league-eu-steam-cd-key?currency=PLN&discount=GG10AUG&nosalesbooster=1&r=62661
4,33 pln z opłatą serwisową 6,6 zyla ;)

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a):

Jest na eneba teraz za 20 pln.

Jak za taką kwotę to brać, bo gierka na prawdę na poziomie. Oprawa wizualna bardzo ładna, zadania ciekawe, a eksploracja z czasem będzie coraz ciekawsza. Przeciwnicy stają się wymagający na średnim poziomie trudności i już nie jest tak łatwo jak z początku.

Edytowane przez PaVLo