Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 godzin temu, Pawelek6 napisał(a):

Na Epicu za free: Road Redemption oraz 112 Operator. Ten Road Redemption to chyba niegłupi tytuł na odchamienie się, taka nawalanka na motocyklach.

Dawno temu była już taka gra. To nie jest przypadkiem jakiś remejk czy remaster ale skojarzyć tytułu nie mogę. 

Mam tego epica, kiedyś jeszcze gry dodawałem ale chyba tylko w Aliena zagrałem, teraz tylko wykorzystuję do Sessiona :) 

22 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a):

Za darmo to gańba zabrać, a jeszcze płacić :E no bez przesady 

Opublikowano
6 godzin temu, PaVLo napisał(a):

Jak za taką kwotę to brać, bo gierka na prawdę na poziomie. Oprawa wizualna bardzo ładna, zadania ciekawe, a eksploracja z czasem będzie coraz ciekawsza. Przecienicy stają się wymagający na średnim poziomie trudności i jiż nie jest tak łatwo jak z początku.

Tak tak. Jak najbardziej. Ograłem i IMO jedna z bardziej niedocenionych gier ostatniego czasu.

Opublikowano
W dniu 13.08.2025 o 14:26, Reddzik napisał(a):

Może nie "tanie granie" ale dotyczy steama, platformy na jaką kupujemy gierki
https://lowcygier.pl/aktualnosci/kolejna-afera-na-steam-za-swoje-zakupy-nie-zaplacicie-juz-przy-pomocy-uslugi-paypal/

Ale jest po czym płakać ?  Pay Pal to głano  jakich mało     ja miałem średnio  raz na 5-6  miesięcy konto  blokowane ,zawieszone    . A płaciłem tylko za gierki  swego czasu kupowane  np w azji (play asia)  czy tam na innych serwisach .

Praktycznie co 2 płatność to blokada konta  średnio na 2-3 tyg i trzeba było wysyłać rachunki ,tłumaczyć się   za co płaciłem  jakaś patola do  kwadratu  .

Każdy powód blokady  to  "  podejrzenie prania brudnych pieniędzy :D  .

Zlikwidowałem to lata temu jak już udało się  wszystko z konta wypłacić  i  jest spokój . Teraz mamy BLIKa ,Przelewy24 , Karty bankowe wszędzie  akceptowane 

• Upvote 1
Opublikowano
W dniu 18.08.2025 o 20:35, raiders napisał(a):

Ale jest po czym płakać ?  Pay Pal to głano  jakich mało     ja miałem średnio  raz na 5-6  miesięcy konto  blokowane ,zawieszone    . A płaciłem tylko za gierki  swego czasu kupowane  np w azji (play asia)  czy tam na innych serwisach .

Praktycznie co 2 płatność to blokada konta  średnio na 2-3 tyg i trzeba było wysyłać rachunki ,tłumaczyć się   za co płaciłem  jakaś patola do  kwadratu  .

Każdy powód blokady  to  "  podejrzenie prania brudnych pieniędzy :D  .

Zlikwidowałem to lata temu jak już udało się  wszystko z konta wypłacić  i  jest spokój . Teraz mamy BLIKa ,Przelewy24 , Karty bankowe wszędzie  akceptowane 

Ja Paypala używam tylko do zakupów na Bazarku ŁG i nigdy nie miałem takich problemów.
Tylko raz miałem czasowo zawieszoną transakcję, jak kupiłem Yakuzę 0 i wpisałem tytuł gry w treści przelewu.
Myśl że sprawdzali czy moje dwie dyszki nie poszły czasem na finansowanie japońskiej mafii do dzisiaj wywołuje u mnie rozbawienie.  :E

• Like 1
Opublikowano
19 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a):

lepiej pirata brac

Poproszę link :E

Też mnie zaciekawiło to Anno ale jak zobaczyłem ilość dodatków czy season passów to... 

Za 25 zł jest w co pograć w tym Anno? Czy tylko jakieś podstawy, a cały fun tkwi w dodatkach? 

Opublikowano

Ja w Anno grałem bardzo dawno temu, kilka ostatnich części ominąłem więc to już w lata idzie. Czekam na Pax Romana które już niedługo ma wyjść więc stwierdziłem że być może warto poznać na nowo podstawy gry. Za 25 złotych dla samej podstawki myślę że warto, zresztą na pakiety z DLC też są promocje. Ale jeżeli ktoś myśli o najnowszej części to chyba mały sens ma kupowanie czegoś więcej jak podstawki. 

• Like 1
  • 2 tygodnie później...