samsung70 210 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października 17 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Ale doe()bali no to kochani przyznawać się ilu już anulowało?
Kadajo 7 418 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października I jak tam "ogra się w passie" Buhahahahah 4
Lypton 953 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października (edytowane) W dniu 30.09.2025 o 08:26, Pentium D napisał(a): Ja już nawet nie pamiętam w którą część grałem a w którą nie. Wszystko na jedno kopyto. That's the point. Nie ma takiej drugiej serii na rynku. Wiesz, że jak raz na te 3-4 lata kupisz kolejną odsłonę, to znowu dostaniesz przygody Karla Fairbourne'a, odstrzeliwującego jądra nazistom. Edytowane 2 Października przez Lypton
Reddzik 2 776 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października 12 minut temu, Kadajo napisał(a): I jak tam "ogra się w passie"
Kadajo 7 418 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Najlepsze są komentarze po sieci, dokładnie takie same jak przeciwników GP jak tylko się pojawił, wystarczyło podnieść cenę i się ludzie nagle "budzą". Ale mam znowu pompę z tego całego grajdołka. Sami sobie najpierw głowę w pętle wsadzają, a potem szok i oburzenie ze ich ktoś wiesza 1 2
wrobel_krk 851 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Ja GP używaem do testowania czy kupić grę na Steam- wychodząc z ząłożenia że developerom i tek g.. płaci microsoft. Np Stalkera sprawdziłem - nie kupiłem. Kupiłem np Slay The Spire, Tainted Grail, Monster Train, Against The Storm itd Pewnie bedą i tak promki żeby za 30zł na 30 dni kupić i coś przetestować:) np Jak wyjdzie FH6 Też uważam że podwyżki 50% to strzał w stopę:) 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października GP jest i zawsze będzie niczym innym jak cyfrowa wypożyczalnia. Płacisz, ale nic tak naprawdę z tego ci nie zostaje. Z założenia to nie jest w sumie nic złego, ale jak pokazuje stan rynku, może jednak nie do końca. Ceny gier także zawyzane aby tylko wszystkich zepchnąć w tą pułapkę. A potem nagle nadchodzi dzień przejrzenia na oczy, ale już jest za późno żeby trendy odwrócić. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października (edytowane) Już dostępny: DragonStrike [GOG Code], 09.10: XCOM® 2 [GOG Code], 16.10: EMPTY SHELL [GOG Code], 16.10: Fallout: New Vegas Ultimate Edition [GOG Code], 16.10: True Fear: Forsaken Souls Part 1 [GOG Code], 23.10: Hellslave [GOG Code], 23.10: True Fear: Forsaken Souls Part 2 [GOG Code], 23.10: Lost & Found Agency Collector’s Edition [Legacy Game Code], 23.10: Fallout 3: Game of the Year Edition [GOG Code], 30.10: You Will Die Here Tonight [GOG Code] Jak ktoś będzie chciał coś z tej listy, dajcie znać. Edytowane 2 Października przez Element Wojny
Elvis79 161 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października (edytowane) Dobra cena (niecałe 3dyszki) za "Penisa" na ps5 https://www.amazon.pl/dp/B0D3QVG5BG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Edytowane 3 Października przez Elvis79 1
Gonzo3211 106 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października W dniu 2.10.2025 o 15:13, Kadajo napisał(a): Sami sobie najpierw głowę w pętle wsadzają, a potem szok i oburzenie ze ich ktoś wiesza Idealnie tu pasuje . Kupiłem na tej jesiennej wyprzedaży doom eternal i anno 1800, a teraz żałuję że jeszcze nie wziąłem far cry primala. W sumie też był za grosze, kiedyś grałem na ps4 i mi nie podeszło, ale za takie drobne jednak trzeba było dać drugą szansę i miałbym jakiegoś FC na pc. Pozostałe far craje tylko na xboxie. 2
SylwesterI. 865 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października (edytowane) Jak to jest, niby pc game pass miał podrożeć, a mi dalej pokazuje 39,99 z uwzględnieniem podatku do zapłaty Edytowane 8 Października przez SylwesterI.
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Ponieważ jesteś "specjalny" a na poważnie https://www.gry-online.pl/newsroom/dla-obecnych-subskrybentow-cena-xbox-game-pass-sie-nie-zmienia-al/zf2f106
SylwesterI. 865 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Mama zawsze mówiła ze jestem wyjątkowy No to zostawię GP 3
IceMan 103 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października RDR2 - 62,47 zł , tak tanio chyba nie było ? https://store.steampowered.com/app/1174180/Red_Dead_Redemption_2/
Stjepan 2 379 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 2 godziny temu, IceMan napisał(a): RDR2 - 62,47 zł , tak tanio chyba nie było ? https://store.steampowered.com/app/1174180/Red_Dead_Redemption_2/ Był już po 45zł na kluczykowniach.
Dimazz 569 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października The Crew Motorfest Standard (PC, Ubisoft Store) - 28,99 zł. Edycja Deluxe - 31,99 zł szybko poszło z przecenami. Gra musi być mocno wyludniona ale za tą kasę spróbować warto https://store.ubisoft.com/eu/the-crew-motorfest/63bc67dbd406ab22f1174305.html?lang=pl-PL
Kadajo 7 418 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Tyle, co w nią pograłem to była nawet spoko. Za tą cenę się opłaca i to bardzo. Pomijając ze to Ubisoft i zaraz ci zabierze i tak
Dimazz 569 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października a i jeszcze zapomniałem the crew 2 za 12zł i edycja specjalna za 16zł
hubio 1 175 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października (edytowane) W dniu 2.10.2025 o 15:13, Kadajo napisał(a): Najlepsze są komentarze po sieci, dokładnie takie same jak przeciwników GP jak tylko się pojawił, wystarczyło podnieść cenę i się ludzie nagle "budzą". Ale mam znowu pompę z tego całego grajdołka. Sami sobie najpierw głowę w pętle wsadzają, a potem szok i oburzenie ze ich ktoś wiesza Nie ogarniam jak można mając WYBÓR (tego czego nie mają gracze PC) płacić za wypożyczenie na miesiąc zamiast kupić na własność wersję fizyczną. Przecież można zawsze ją potem sprzedać i ma się gwarancję, że nikt ci nie wyłączy jakiejś gry albo drastycznie nie podniesie ceny Tu jest o tyle gorzej niż w przypadku filmów, że taki netflix ma sporą konkurencję i nie może za bardzo fikać. Microsoft ma niby PS ale tam te abonamenty działają słabo więc może sobie podnosić. Edytowane 16 Października przez hubio
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Quantum Break za dyszkę PC https://xgp.pl/promocje/quantum-break-na-steam-za-1042-zl/?fbclid=IwY2xjawNeN_pleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFyakxhMmlXc0kxaEpKNWYxAR5j3eXf-qqsVZVDJIwS2qJ0H97t_dB8EArZCiJGitZgyE9Uvc3QPV50u7Damw_aem_3E-pVppvLxbFx-1Wpje2Vw spolszczenie: https://grzyb.dev/project/translation/QuantumBreak Co fajne Nie mogę przeskoczyć pow. 1440p oraz więcej niż 30 fps. LOL. Trzeba pomęczyć. 1
caleb59 1 633 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października (edytowane) Fallout New Vegas Ultimate Edition na gog.com J7VA1338DF9899296C Edytowane 16 Października przez caleb59
Dimazz 569 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Hogwarts Legacy (Dziedzictwo Hogwartu) za 40zł, Edycja Deluxe za 46zł na Steam 1
NotQuite 81 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 23 godziny temu, hubio napisał(a): Nie ogarniam jak można mając WYBÓR (tego czego nie mają gracze PC) płacić za wypożyczenie na miesiąc zamiast kupić na własność wersję fizyczną. Przecież można zawsze ją potem sprzedać i ma się gwarancję, że nikt ci nie wyłączy jakiejś gry albo drastycznie nie podniesie ceny Tu jest o tyle gorzej niż w przypadku filmów, że taki netflix ma sporą konkurencję i nie może za bardzo fikać. Microsoft ma niby PS ale tam te abonamenty działają słabo więc może sobie podnosić. Można, można. Dla strimerów nawet teraz to jest dobra oferta. Dla pozostałych wcześniej była bardzo dobra. Mając pierwszy miesiąc GP za darmo dokupiłem jezcze miesiąc za 40zł i ograłem całą Forzę co było wtedy do ogrania. 1
Dimazz 569 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) The Crew Motorfest to był błąd cenowy ubi już oferta zniknęła ale gry nie usunęli z biblioteki. Za to na steamie jest crew 2 gold za 20zł https://store.steampowered.com/app/646910/The_Crew_2/?l=polish Edytowane 17 Października przez Dimazz
Reddzik 2 776 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Ja nie wziąłem Motorfest, za dużo gier, mam Crew 2 czy FH4 do ogrania, więc do tego czasu Motorfest może być dodawane do frytek.
Rekomendowane odpowiedzi