Skocz do zawartości

Offtopic o grach

Pawelek6

Rekomendowane odpowiedzi

• Kadajo przypiął/eła ten temat
27 minut temu, CajraX napisał(a):

Są tu jacyś miłośnicy jrpg? Bo oddzielnej sekcji dla tego gatunku chyba nie ma na forum. No, a jak tacy miłośnicy są, to jakby się trafił ktoś lubiący serię Atelier albo Ar Tonelico to już w ogóle byłaby bajka:)

Dobry wieczór :) 

Akurat Atelier czy Ar Tonelico to nie moja bajka, ale jakby coś w temacie Nier'a, Drakengardów, Talesów, Trailsów, Ys, Persony czy nawet Yakuzy, to jestem do dyspozycji xD

Edytowane przez Element Wojny

BioWare skupia teraz całą uwagę na Mass Effect, nie zaplanowano żadnego DLC do Dragon Age: The Veilguard

Tymczasem trylogia Mass Effect przez cały czas korzystała z silnika Unreal Engine, dzięki czemu zremasterowana kolekcja była łatwiejsza do opracowania.

Edytowane przez Tombycz

Ubisoft po cichu wydał grę kryptowalutową z figurkami NFT

W Champions Tactics gracze mogą łączyć się w trzyosobowe drużyny i walczyć ze sobą za pomocą kolekcjonerskich figurek. Gra jest darmowa, ale zbieranie figurek będzie wymagało wydania pieniędzy. Figurki te można wymieniać z innymi graczami lub kupować na rynku za pomocą złota lub kryptowaluty w grze. Gracze będą musieli posiadać obsługiwany portfel kryptowalutowy, aby grać w grę.

Edytowane przez Tombycz

11 godzin temu, CajraX napisał(a):

Są tu jacyś miłośnicy jrpg? Bo oddzielnej sekcji dla tego gatunku chyba nie ma na forum. No, a jak tacy miłośnicy są, to jakby się trafił ktoś lubiący serię Atelier albo Ar Tonelico to już w ogóle byłaby bajka:)

11 godzin temu, skunRace napisał(a):

Z tego co pamiętam to na pewno wołaj @Element Wojny i @Isharoth

Pewnie bardziej @Element Wojny niż ja, ale też trochę jRPG w życiu ograłem. ;) Moje ulubione to Persona 5 i seria Xenoblade Chronicles. Teraz gram jeszcze w Metaphor.
W tym roku grałem jeszcze w serię Kiseki (The Legend of Heroes) i przeszedłem większość części, z pominięciem 4 i Reverie, no i mam zaczęty Daybreak ale nie wiem kiedy go skończę bo jestem już przejedzony tą serią. :E 

W te, które wymieniłeś nie grałem, choć je kojarzę. Co do Atelier to oglądałem gameplaye z nowszych części tej serii i szczerze mówiąc nie wiem czy mi się spodoba. Musiałbym nabrać naprawdę dużej ochoty i wtedy może bym kupił. Póki co przydałaby mi się mała przerwa od jRPG. :(