Jak to jak wysyłam przez net? Coś tam slyszalem o jakimś wysyłaniu jak się ma abonament legimi ale takowego nie mam, kupuje książkę X np w świecie książki i mogę ją przesłać przez net w epub na kindla? No a generalnie wracając do wyboru czytnika to Kindel czy ten drugi też będzie ok? Bo ma kolor który by się w sumie przydał do komiksów i obsługę większej ilości formatów ale jeśli Kindel ma lepszą jakość wyświetlacza to chyba bym jego wolał.
Ramy przyjada dopiero w przyszly piatek. Jeszcze mam czas. Wczoraj za 2699 byly w komputroniku i moglem kupic, ale czekam na cud. Moze jutro sie wydarzy
Plyte wybieram. Ten chinski smok w Carbonie zaczyna mi sie strasznie podobac.
Żałuję że z pierwszym kredytem goniłem żeby nadpłacić. ***** zyskasz w skali jego długości. Wysokie stopy nie są na stałe.
O deweloperów i banki wystarczy już że państwo dba.
A taki kaprys i Hero
Ale Nova to zarabista plyta za tyle co ja mialem.
Sie dziwie ze do 2000 ludzie chca cos innego.
Taichi u mnie odpadla tylko dlatego ze eatx.
Mialem ja juz nawet w domu za 2079zl, ale zwrocilem, bo uznalem ze przez rozmiar moze byc większy problem z odsprzedaza potem. Potem byla Nova, bo akurat sie pokazała w PL.
A teraz, po juz stabilnych ustawieniach cpu na Nova...Hero i masa nowych problemow.
Licze na jakis dobry bios, bo ostatnia beta mi 76-78ns latency podaje. Cos jest grubo zrabane.
@DżonyBi a mogles cpu ode mnie brac to liczysz widzę na cud cenowy
Z Nova tez chetnych nie bylo z forum, to jakis random z allegro przygarnal z pocalowaniem reki bo w sklepach 1800+
Rekomendowane odpowiedzi