Offtopic o grach
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fatality · Opublikowano
wysłanie 1 żołnierza jak niektóre kraje to nie jest prowokacja USA albo lizanie jajek Niemcom? Przepraszam? Niemcy mają takie same cele geopolityczne jak Polska? Btw jak tam temat ekstradycji do Niemiec ukraińca, który wysadził nordstream2? Przecież szwaby go chcą skazać za terroryzm uderzający w interesy narodowe -
Przez VRman · Opublikowano
Nie wiem, nie mam pojęcia jak ta gra zależy od - braku lub obecności HT - poprawek bezpieczeństwa (im starszy proc tym gorzej dostał po łbie. Mój 2500K pewnie ma już góra połowę wydajności w porównaniu do tego co bym miał w 0,1% lows bez poprawek łatających dziury od słynnego Spectre po te nowsze. Najtańsza sensowna platforma nadająca się do gier współczesnych to Ryzen 5600 albo Intel 12400f. Obie niestety wymuszą zmienę na DDR4. Może poszukaj testów lub filmów z testami na YT od posiadaczy zabytków szybszych niż ten, który masz i może to Ci pomoże jakoś oszacować możliwości. PS. CS2 to gówniana gra jest. Zmień na coś lepszego i idź grać w coś lepszego. Chyba że bardzo dobrze Ci idzie, ale jak masz podobnie jak ja: na każdą 1 minutę dobrej zabawy jest 10 minut marnowania caszu - to nie ma sensu w to grać tylko dlatego, że akurat to masz zainstalowane, do tego akurat jesteś przyzwyczajony i dlatego, że tylko to jako-tako chodzi. Za niewiele ponad tysiaka to kupisz starego lapa, który sobie w tej grze poradzi lepiej -
Przez Ghost589 · Opublikowano
Bierz ja masz możliwość tego Prime 5070 TI. Będziesz zadowolony. Ja początkowo w listopadzie kupiłem Prime 5070 bez TI, ale go odesłałem bo stwierdziłem, że nie przemyślałem i 12 GB VRAM będzie za mało. Następnie zamówiłem Prime 5070 TI - wtedy coś za około 3500 zł i jest git. Karta bez zbędnych światełek itp. chyba, że lubisz. Jest cicha nie grzeje się mocno - zrobiłem też mały UV. Myślałem czy też nie brać 5080, ale stwierdziłem, że jeżeli ma też 16 GB VRAM jak 5070 TI to jest to bez sensu - jakby chociaż miałem te 24 GB. Założyłem, że posiedzę na tej karcie parę lat i wymienię np na serię 6000, ale patrząc na to co się dzieję to mogę zostać już z tą kartą na zawsze ,albo przynajmniej do momentu, w którym się zepsuje.. -
Przez brzecol · Opublikowano
Ja bardziej zostawiam kasę na ten okres pod inwestycje. Wtedy są mega okazje do wyrwania kart jeszcze na gwarancji, które z założenia będzie można drożej sprzedać tak jak się to udało w tym roku. Znając nVidie, to znowu przygotują 87 egzemplarzy potencjalnego 6090 na świat, z czego 4,5 sztuki na Polskę. Tydzień po premierze karty upłynniane na szybko przed premiera już będą 20-30% droższe na olx-ach i innych ejbajach. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Tej karty w tej cenie do gamingu nigdy w życiu bym nie kupił, nawet zarabiając 50k miesięcznie Dla mnie absolutne max to jest 4, no 4,5k za taki sprzęt. A i tak jeszcze 2 lata temu myślałem nigdy nie przekroczyć 2,5k za taki sprzęt. Co innego gdybym miał na takiej karcie pracować. No ale to wtedy kupuję tak, żeby w koszty wrzucić. Inwestycja jak kupno, nie wiem, auta? Drukarki 3D? Porządnej stacji lutowniczej?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi