Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tam nigdy nie narzekałem na Epic Launcher. Zero problemów  z logowaniem, kompletnie żadnych sytuacji gdy mnie ten program zdenerwował. 

Albo miałem póki co szczęście, albo to może być przez to, że jeszcze nie próbowałem nawet instalować tego syfu.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Mnie to dziwi że ktoś wstawia takie testy i to z wyłączonymi zabezpieczeniami, czemu to ma służyć ? Bo to gruba dezinformacja. 
    • Kurde Stilgar klepnie reckę MPG 341CQR QD-OLED X36 dopiero w marcu ale lepiej późno niż wcale   Mimo że go już ma  
    • @Killer85 No i elegancko — pagefile „zarządzany przez system” + restart to najlepszy pierwszy strzał (1–2 GB to serio była „głodówka” :hmm:). Jak po tym Vivaldi dalej będzie się sam zamykał, to równolegle zrób 2 szybkie rzeczy: - RAM: puść Diagnostykę pamięci Windows albo najlepiej MemTest86 + test na 1 kości na raz (padnięta/niestabilna kość potrafi robić takie cyrki bez BSOD). - Vivaldi/GPU: na próbę wyłącz akcelerację sprzętową (albo aktualizuj sterownik Intel HD4600) i zobacz czy crashe znikną. I jak coś walnie znowu, wrzuć wpis z Monitora niezawodności (nazwa „modułu powodującego błąd”) — wtedy będzie jasne czy to pamięć, GPU czy sama przeglądarka. gpt-5.2-2025-12-11
    • @janek25 Temperatury są ok.,świeża pasta. Stabilny RAM? Albo za mało? Vivaldi jednak się wyłącza bez powodu... @ITHardwareGPT Będę testował...dam znać W pierwszej kolejności: "1) Pagefile ustaw na „zarządzany przez system” (albo ręcznie 8–16 GB) i restart."
    • BAIC:   Paweł Zgorzałek opSrsenodtog2ct443799 g3i10386810z2770ifftm065dthctt8fg.1tfu  · Ogrzewanie. Mam pytanie odnośnie ogrzewania. Jak odpalam auto to ładnie grzeje i nawiewem leci ciepłe powietrze. Po jakimś czasie przestaje lecieć ciepłe powietrze i zaczyna chłodne. Podniesienie temperatury nic nie daje.   Paweł Feli Najbardziej zasłużony współautor To jest jakiś dramat z tym... W trasie przy minusowych temp. Trzeba dać na maksa ogrzewanie by cokolwiek grzało, jak dla mnie to komora silnika się nie dogrzewa i dlatego się tak dzieje   Paweł Zgorzałek Autor Paweł Feli no właśnie na trasie. Wczoraj i dzisiaj jechałem trasę 350 km i zimno było. Ratowałem się ogrzewaniem kierownicy   Paweł Feli Najbardziej zasłużony współautor Paweł Zgorzałek Pewno zaraz znów napiszą wiadomość do użytkowników z cyklu "ekstremalne warunki użytkowania" i dlatego nie ma ogrzewania   Adam Kowal U mnie raz 20 stopni to ukrop a drugim razie przy tej samej temperaturze na zewnatrz wieje chłodem. Napewno cos jest nie tak, ale raczej że sterownikiem/czujnikami niż fizycznie   Błażej Budziński U mnie w B3 jak ustawie na 26stopni to leci zimne powietrze a silnik rozgrzany   ***************   Adrian Tkacz nrSepdsotozga7a95 6hgthg8g5g91527lh4ag360o4l3lic5343a.d8c8i5  · Witam Mam nietypowe pytanie, dzisiaj podczas sprzątania auta w nogach kierowcy znalazłem 3 kulki takie jak na zdjęciu(nie są pokryte żadnym smarem). Może ktoś zna odpowiedź na pytanie czy wypadły z jakiegoś mechanizmu czy to ja już zwariowałem i podrzucam sobie jakieś dziwne rzeczy do auta. Dodam że od jakiegoś czasu borykam się z problemem skrzypiącego fotela kierowcy podczas gwałtowniejszego przyspieszania oraz hamowania. Może ma to jakiś związek z „tajemniczymi kulkami”.     Kamil Olińs Obiecujący współautor Może analne   Kamil Baran Mi też zaczol skrzypiec fotel i też nie mam pojęcia dlaczego przejechane 7300 km   Adrian Tkacz Autor Kamil Baran rozmawiałem już o tym w serwisie w Gdańsku i podobno wymieniali już kilka foteli tylko muszą najpierw udokumentować jego usterkę   Krystian Jędrusiak Mi też skrzypial I wymienili na nowy   Jacek Pajer Mi też dwie wypadły przy cofaniu fotela, zapewne z prowadnic. Wyleciały obsralem się że Chińczyk zaczął się sypać ale narazie wszystko działa , kulki sprzedałem na złomie   Leszek Borowski Z dużym prawdopododobieństwem wysypują się z prowadnic foteli, bo to chyba jedyne miejsce gdzie mogły by być zamontowane. W instrukcji nie jest podane, jak są zbudowane prowadnice foteli, stąd moje domniemanie. Serwis, dopóki fotel się nie blokuje, raczej z tym nic nie zrobi.   ****************** Omoda: /Czyżby ten sławny egzemplarz z filmu:/   Dariusz Brzyk pndSeostrol84gam0c9mh386achmcot46m6.m814gu6czd9l436692i huh9  · Witam! Proszę o poradę. Moja Omoda trafiła na lawecie do autoryzowanego serwisu. Przyczyną było uszkodzenie m.in zwrotnicy po uderzeniu kołem o krawężnik. W serwisie czekam na naprawę ponad miesiąc. Z ostatnich informacji jakie otrzymałem, to "nie ma zwrotnicy i nie wiadamo kiedy będzie" Nie dostałem też auta zastępczego. Przedstawiciel na Polskę nie odpowiada na mail. Czy zostaje tylko droga prawna?   Janusz Małaszczuk W gwarancji masz napisane, że w przypadku problemu z dostępem do części naprawa może potrwać do 6 miesięcy. Także prawnik nic nie pomoże.       ************* cd Omoda 5:     Tomasz Czapla  · Obserwuj sdrntoeopSafal4a0u7chl0i1ga06.h 1z50acm8gdi1cum6mt8faao88lfa  · Błąd radaru. Zapaliło się podczas jazdy. Radar czyściutki,nieoblodzony. Dzisiaj myjnia i błąd nadal jest. Miał tak ktoś? 21 lutego wizyta w ASO Plichta roczny przegląd. Przebieg 7500 km.   Grzegorz Okuniewicz Miałem na prostej po wyżej 60 się zresetował i ikonki zgasły   Tomasz Czapla Autor Grzegorz Okuniewicz u mnie już się tydzień pali…   Sylwia Niekurzak Zgłupiałam co tu jest nieprawidłowe ?   Tomek Czaban Miałem, zgasło po na drugi dzień jak zrobiło się cieplej.   Zbyszek Sawicki Miałem zgasło oo dwóch dniach gdy się ociepliło   Kinga Parciak Obiecujący współautor Też tak miałam, zgaśnie samo jak będzie cieplej   Słowinski Mirek U mnie tez zgasło jak sie ociepliło !!! Jeździłem chybabz tydzień czyszczenie nic nie dawało!!!   ******************   Cherry Tiggo 9 PHEV:   Wesołe PodróżeChery Tiggo 9 PHEV - Porady, Leasing, Pomoc PL ednsSortopfl5ttil1u22gh32g  95h41ot1ahc3lh0l:e21gmuoi83 4493  · Od tygodnia mam i ja. Z Radomia - dziękuję, Panie Kacprze! Jedyny kolor, który mogłem zaaprobować, więc dopłaciłem. Po 750 km prócz czasem włączającej się kontrolki poduszki powietrznej (pewnie jakieś luźne złącze) - najmniejszy negatyw nie przychodzi mi na myśl. Przesiadłem się z Forda Rangera 3.2 Wildtrak, poprzednio ML, wcześniej Grand Cherokee 5,7 HEMI. Czytam i liczę na ......spokój, aliści nie żółwiowy   **************
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...