No dokładnie, też dla siebie kupiłem - co mi z tego że zdrożało skoro i tak nie zarobię na tym, może ktoś się cieszy że mu zdrożało jak po prostu nie lubi tego co kupił, źle się tam czuje i bardzo chce zmienić ale zmiana też ma swoje konsekwencje na pewno taniej i lepiej będzie ciężko kupić, chyba że się uda jakimś cudem.
Masz rację - zaliczyłem z 10 zgonów w krótkim czasie. Zastanawiam się nad sensem gry na tym poziomie trudności. Lubię, gdy gra stawia opór, ale tutaj mamy chyba do czynienia ze sztucznym zawyżaniem poziomu (gąbki na pociski). Skoro zwykły zombie przyjmuje na klatę kilka strzałów z bliska z shotguna to coś tu jest nie tak.
@SuLac0 do kłótni trzeba dwóch stron Generalnie i tak pewnie z czasem ten dział umrze bo tak naprawdę napędzają go właśnie "starzy labowi", tak jak pewnie nigdy nie ożyje na pjurze (musieliby wszyscy tam iść). Niektórzy widzę mają właśnie problem ze wspomnianymi "starymi labowymi" i strasznie ich kłuje w oczy "blabla" o wszystkim i niczym. Między nami dochodziło nie raz do sporów i żaden się nie obrażał na resztę grupy Fakt, że osoby z tej grupy często znają się na żywo od lat, stąd może łatwiej jest im przechodzić do porządku dziennego po jakiś sporach.
ps.
No i nie da się nie reagować na bzdury, jak przykładowo wczoraj o hamulcach
Później ktoś nie znający się przeczyta i będzie myślał że faktycznie tak to działa
Rekomendowane odpowiedzi