Cześć, jestem z reguły ostrożny w klikaniu czegokolwiek. Przeorałem ustawienia facebook'a, poczyściłem co się dało, wszelkie ustawiania co do bezpieczeństwa, treści itp. Jednak ciągle mam boty, głupie posty itp.
Wylogowałem się ze wszystkich urządzeń. To są przykłady tego syfu i nie mam pojęcia skąd to się wzięło. Oczywiście masa takich podszywających się pod "niby" religijne profile z wygenerowanymi przez AI zdjęciami, z treścią, że nikt nie chce polubić jego pięknej rzeźby, albo, że jak nie polubisz to gardzisz staruszką. ;-)
W okolicach Świąt Bożego Narodzenia nagromadziło się tego mocno i nie mogę się uwolnić. Jest jakiś sposób?
Ścieżka jako tako nie ma znaczenia, bo jaką bym nie wpisał to i tak mi usuwa.
Np. tutaj: C:\Program Files (x86)\Elgato\VideoCapture
Rozumiem, że bez względu na "wagę wirusa", mogę teoretycznie w ESET go zignorować poprzez wykluczenie? No ale to nie działa.
Teraz będzie już tak że wszystko poniżej x90 to będą śmieci, jeśli AMD i Intel nic nie zrobią i tylko garstka będzie miała x90 a reszta to będą elektro śmieci.
Ja tak sobie patrzę na grupie 508 jak wyceniają swoje auta....w cenie swojego 2015 tam bym kupił co najwyżej 2012, za 2015 śpiewają najczęściej 15-20k więcej Widzę że w pewnych kwestiach grupy się nie zmieniają 😂😆
Rekomendowane odpowiedzi