LionCFS 41 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Trzeba przyznać, że ładnie jest to wydane, aż szkoda, że kupiłem na steamie Swoją drogą, wiecie ile GB będzie do pobrania? Gdzieś tu wyczytałem, że ok. 60GB, prawda to?
PaVLo 1 444 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Nawet coś na nich jest Ale no proszę was, nawet preloada z DVD nie idzie zrobić Edytowane 5 Czerwca przez PaVLo 2
azgan 2 150 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 54 minuty temu, Element Wojny napisał(a): tik-tok, czekam na recenzje Już się zaczyna marudzenie 2 minuty temu, PaVLo napisał(a): Nawet coś na nich jest Ale no proszę was, nawet preloada z DVD nie idzie zrobić Ale "pudło" masz 😉
Element Wojny 5 755 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 5 minut temu, azgan napisał(a): Już się zaczyna marudzenie Nigdy nie grałem w Gothica, ale jak o 8-9 wieczorem nagle pojawi się wysyp 5-6/10, to raczej już nigdy nie zagram. Brak recenzji to zawsze znak ostrzegawczy. Edytowane 5 Czerwca przez Element Wojny 1
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 3 minuty temu, STALKER napisał(a): Nie oglądam wypocin bezrobotnych. A tak się składa, że ten chłopaczek nawet matury nie zrobił. 1
azgan 2 150 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Nigdy nie grałem w Gothica, ale jak o 8-9 wieczorem nagle pojawi się wysyp 5-6/10, to raczej już nigdy nie zagram. Brak recenzji to zawsze znak ostrzegawczy. "Zmarnujesz sobie życie", zagraj bo warto 👍. To jedna z tych gier która zostaje z nami już na całe życie. To jak Wiedźmin przed Wiedźminem 1 😉. 6 minut temu, Reddzik napisał(a): Oto jest dzień, który da nam Gothic 😁🍌😉
Kaczkofan 347 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Płyty piękne, tylko cholera nie mam napędu DVD 2
azgan 2 150 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Teraz, Kaczkofan napisał(a): Płyty piękne, tylko cholera nie mam napędu DVD Płytka na palec i kręcisz 4
Reddzik 4 318 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Gothic ma to czego nie ma mesjasz gamingu zwany Crimsonem Desert, dobra fabuła, frakcje, wybory i dobry gameplay. Nie wiem jak na tle tego sprawdzi się Remake ale oryginał G1 G2NK na luzie bije o głowę Crimsona. edit Nawet Risen/Elex będzie lepszy pod tym względem od Crimsona. Edytowane 5 Czerwca przez Reddzik 1
Kartofel 70 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Czy wersja pudełkowa posiada klucz który można wbić w steam/gog?
azgan 2 150 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 40 minut temu, Kartofel napisał(a): W ME 30zł taniej niż na steam. https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/gothic-1-remake-gra-pc To się opłaca, będę musiał podjechać👍🤑. Ale jaja 😅 3 minuty temu, Reddzik napisał(a): Gothic ma to czego nie ma mesjasz gamingu zwany Crimsonem Desert, dobra fabuła, frakcje, wybory i dobry gameplay. Nie wiem jak na tle tego sprawdzi się Remake ale oryginał G1 G2NK na luzie bije o głowę Crimsona. edit Nawet Risen/Elex będzie lepszy pod tym względem od Crimsona. Grałem w Gothic 1 ale bez NK i w Gothic 2 więc w sumie dobra okazja żeby ograć teraz Noc Kruka* (Remake)😁 1
azgan 2 150 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 5 minut temu, Kartofel napisał(a): Czy wersja pudełkowa posiada klucz który można wbić w steam/gog? O właśnie, ja chcę na STEAM a nie na GOG'a Teraz, j4z napisał(a): A klucze do Steam po 120 z hakiem. Gdzie za tyle? Dajcie linka
j4z 2 025 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Panie, sprawdzaj na gg.deals https://gg.deals/game/gothic-1-remake/ 1
PaVLo 1 444 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 10 minut temu, Kartofel napisał(a): Czy wersja pudełkowa posiada klucz który można wbić w steam/gog? Klucz jest w pudełku (naklejka poniżej DVD1) i jest pod Steam. Edytowane 5 Czerwca przez PaVLo 2
azgan 2 150 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Teraz, PaVLo napisał(a): Klucz jest w pudełku (naklejka pod DVD1) i jest pod Steam. Ooo to jak na STEAM to super sprawa 👌 1
Barosz 82 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 15 minut temu, Element Wojny napisał(a): Nigdy nie grałem w Gothica, ale jak o 8-9 wieczorem nagle pojawi się wysyp 5-6/10, to raczej już nigdy nie zagram. Brak recenzji to zawsze znak ostrzegawczy. Gierka na tamte czasy była super i jak dla mnie weszła lepiej niż Morrowind, ale chyba najlepsza jest duża regrywalność pomimo liniowej do bólu fabuły przynajmniej dla mnie te wersje classic mają coś w sobie. A liczna społeczność moderska sprawia, że gra wciąż żyje. Zobaczymy, czy remake odda ducha gry tamtych czasów.
azgan 2 150 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 6 minut temu, Barosz napisał(a): Gierka na tamte czasy była super i jak dla mnie weszła lepiej niż Morrowind, ale chyba najlepsza jest duża regrywalność pomimo liniowej do bólu fabuły przynajmniej dla mnie te wersje classic mają coś w sobie. A liczna społeczność moderska sprawia, że gra wciąż żyje. Zobaczymy, czy remake odda ducha gry tamtych czasów. W Morrowinda grałem ale nigdy nie ograłem a Gothic 1 i 2 to ogrywałem po kilka razy tylko inaczej. Dopiero Obliviona i Skyrima ograłem za to Gothic 3 już nie (to nie było już to). Godzinę temu, PaVLo napisał(a): Lepsze wydanie niż konsolowe 🤔 Ja już zwiedzam, fajna grafika i dobry dubbing Edytowane 5 Czerwca przez azgan 1
Sheenek 470 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Godzinę temu, PaVLo napisał(a): Prawdziwe dwie DVD Godzinę temu, Element Wojny napisał(a): wow, komuś się chciało, szacun Rozumiem ze kod jest? Kto z was ma w kompie czytnik plyt? U mnie juz od lat lezy w pudle.
Suchy211 1 428 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca W dniu 30.05.2026 o 19:08, Zas napisał(a): Z tego co piszecie słabo wyglądała struktura gry w tym starym Gothicu, przynajmniej gdy ktoś musiał mieć maksymalnego expa. To jest problem od drugiego przejścia kiedy wiesz co i jak. Za pierwszym razem tego nie czuć.
Reddzik 4 318 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Mój stary DVDRW leży od 8lat w pudle, nie wiem czy w ogóle zadziała, musiałbym wydać z 100zł na zewn. Nie używam mimo, że mam dużo płyt które mi zostały z oryginalnych gier. Jeszcze nie ma kodzika na cdkeysach Edytowane 5 Czerwca przez Reddzik
PaVLo 1 444 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 13 minut temu, Sheenek napisał(a): Rozumiem ze kod jest? Kto z was ma w kompie czytnik plyt? U mnie juz od lat lezy w pudle. 58 minut temu, PaVLo napisał(a): Klucz jest w pudełku (naklejka poniżej DVD1) i jest pod Steam. Pare wiosen temu kupiony bo zawsze może się przydać, zwłaszcza, że obecne obudowy, coraz częściej pozbawiane są zatok 5,25" Edytowane 5 Czerwca przez PaVLo 1
bourne2008 1 891 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Ja kupiłem "obudowę" na napęd DVD podłączaną przez USB. Odkurzony 10 letni napęd chodzi jak złoto.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź