Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
Wiem na jeden wykres ithardaware wrzuciło raster, high RT i PT i jak się schodzi w dół tabeli to dopiero to widać małpa w sobotę rano nie ogarnęła. -
Przez J1NN · Opublikowano
Cześć, poproszę o kod na https://www.x-kom.pl/lista/vt5x97jxl -
Przez Slayer · Opublikowano
Jak ma się miejsce na składowanie tego to spoko, ja akurat mieszkam w bloku i w mieszkaniu nie mam miejsca więc po prostu od razu wszystko zabieram i wychodzę wywalić na śmietnik. Miałem kilka rzeczy, które by trzeba do pszoku zawieźć (olej do silnika, płyn chłodniczy itp) ale narazie trzymam to w piwnicy. PSZOK mam 15 km, jakos nie mogę się zebrać żeby wyciągnąć to wszystko z piwnicy, zapakować auto i tam specjalnie jechać. -
Przez Zachy · Opublikowano
Nie zawsze chodzi o większy fps Jesli tylko to cie w najnowszych buildach interesuje to ok.... W grach jeszcze za duzo nie patrzylem. Mam w domu aktualnie 5 sztuk, 6 do odbioru, a dwa juz do sferis zwrocilem wczesniej. Ot taka zabawa Na tazie najciekawszy jeden z trayow ze sferis. Mam do przetestowania jeszcze jednego z xkom Generalnie ustawiasz pbo jak sztuka da i masz 1.175V vcore maks moze pod obciazeniem ciaglym Ramy 2*24 dasz 8200 cl34;albo 2*32 6000 cl26 i wydajnosc bedzie ok Jak patrzylem CP to mam ciagle stabilne 5625MHz na cpu, wiec raczej fajnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi