Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Nie no jasne. Obecne ceny to jakiś chory sen. Jak wlazłem wczoraj na ceneo i zobaczyłem 7800X3D za 2500-3000zł, a 9800X3D za 3200-3500zł to mało mi oczy nie wypadły wtf. Inna sprawa, że Ty czy inni użytkownicy macie bardzo mocne GPU typu RTX 4080/4080 SUPER/4090 to wam procek robi różnicę. Mi przy 4070 SUPER styka 7500F i jedynie wymieniłbym gdyby było coś ciekawego w dobrym pieniądzu, bo na siłę nie ma sensu. Wydajnościowo jeszcze nadal lepiej by mi wyszedł upgrade GPU czyli np. przeskok z 4070S na 4070tiS - to nadal ten pułap. -
Przez lukadd · Opublikowano
Większe pomieszczenie/wysokie sufity gdzie mam kompa, buda big tower, która nawet przy niskim rpm wentyli wydajnie odprowadza ciepło + klima i jest git . -
Przez Áltair · Opublikowano
Pani Barbara akurat zwracała uwagę na irytujące kwestie społeczne, jak psie kupy czy parkowanie na 80% chodnika wszerz, chyba nawet dzięki niej na rynek weszły nalepki z karnym <siusiakiem>, bo ona to wymyśliła. Czy wyśmiewała brudne, znane miejsca turystyczne. Ale rzeczywiście robiła wszystko w wulgarny sposób. I chyba dlatego trafiało to do ludzi. Bo jak kulturalnie i spokojnie, to miałaby może 600 subów. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Zaczyna się tam gdzie skończyła się jedynka. -
Przez Johny72 · Opublikowano
Witam wszystkich użytkowników forum. Podłączę się pod ten wątek z moim pytaniem. Obecnie mam procesor Ryzen 5600x na płycie MSI B450 gaming plus max , kupiłem Ryzena 7 5700x3d i muszę zaktualizować bios. https://pl.msi.com/Motherboard/B450-GAMING-PLUS-MAX/support który bios będzie odpowiedni , ten najnowszy beta 7B86vHN2(Beta version) czy lepiej 7B86vHK z 2023-10-26 (tam jest wsparcie pod ten procesor wg strony msi) . Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi