Napięcie 1.48V , przy 1.45V od czasu do czasu gry wyrzucało do pulpitu, raz po 30min a raz po 2h, dużo zależy od sztuki IMC jaka się trafi 🫡🫡, na 5600X tak samo stabilne jak skała było, te nastawy torturowałem wszystkim co się dało prawi miesiąc czasu 😅😅.
Ten kto pamięta to wie, że jeszcze na labie dosyć krytycznie pisałem o audytorze, że jest rozpoznawalny, tak zarabia i wie doskonale co robić i tak naprawdę nic nie ryzykuje. Pisałem też, że jak przeciętna osoba będzie się tak zachowywać nie będzie tak "miło" jak z audytorem gdzie przełożony policjanta błyskawicznie wyklikał (z reguły) z kim mają do czynienia. Choć i to nie zawsze.
Dlatego bardzo mi się podoba ostatni film, że pokazuje i nagłaśnia sprawy zwykłych ludzi. Ale też jak pisałem na labie to czubek góry lodowej. W przypadku podejrzenia popełnienia przestępstwa jest już w ogóle jazda bez trzymanki. Zresztą co też pisałem na labie, że jak taką gwiazdę jak Giertycha tak potraktowano, że zgwałcono ileś tam paragrafów to jak to wygląda w przypadku zwykłych ludzi.
Rekomendowane odpowiedzi