No pewnie jest. 16GB to za mało dla tej gry z ficzurami na ON i ultra. Chyba z tego co czytałem z ficzurami włączonymi potrafi się rozpaść do trochę ponad 20 GB Vramu ale mogę pierdzielić bo nie mam 4090 aby przetestować a tylko czytałem.
Od dzisiaj festiwal darmoszek na Epic i dla mnie to dobry start - Vampire Survivors, podstawka tylko, ale i tak mialem kiedys kupic to chociaz za free podstawe ogram 4fun.
Ta prezentacja dość ciekawie pokazała pewien aspekt ludzki - jak wiadomo w każdej firmie mamy zarówno celebrytów, którzy mają dobrze wyglądać i ładnie mówić, jak i rzemieślników, którzy wykonują całą robotę za kulisami. Widać było, że zarówno Ohlen jak i Robertson przed kamerą nie czuli się zbyt dobrze, że to są ludzie techniczni, którzy nie do końca umieją sprzedać produkt. Dopóki mówił Miller, wyglądało to dość ciekawie, ale jak tylko w/w panowie doszli do głosu to było czuć, że nie wiedzą co i jak powiedzieć.
Jeśli chodzi o marketing tej gry, to albo powinni przekazać pałeczkę komuś innemu, albo ktoś powinien do nich dołączać przy okazji takich streamów. Dobry marketing to podstawa.
Rekomendowane odpowiedzi