Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MJRegul · Opublikowano
Ludziska. Wiem, że zaraz będzie na mnie hejt i śmichy ale ta karta przy ~2000rpm jest cichsza niż mój cały komputer z 5x120mm Arctica na 50% (na wideo ten pulsujący dźwięk to te coolery i do tego dużo bardziej słyszalne na nagraniu niż na żywo). UV/OC na 2900MHz na core + 2000 na pamięciach i max 180W w Speed Way. ~160W w BF6 na max detalach i 65-67C na rdzeniu. Oczywiście na stoku karta żre 250W i jest głośna i ma 80C na rdzeniu, ale 3 minuty w Afterburnerze i jest po prostu cicho nawet mimo ~2000rpm. Nie twierdzę, że FE to super karta, jest maluteńka i mogli spokojnie inaczej ogarnąć power limity i napięcia i krzywą wentylatorów (i rozumiem ludzi co nie chcą palcem tknąć krzywych i napięć) ale to nie tak, że ona się do niczego nie nadaje. Jestem NA RAZIE pozytywnie zaskoczony. Będę zdawał relacje. Mój niegdysiejszy KFA2 4070TiS przy 2000rpm brzmiał jak startujący na szutrze samolot a tu se karta ledwo szumi. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
tylko pytam. Chyba wolno, czy już nie? pytanie retoryczne, rzecz jasna -
Przez KiloKush · Opublikowano
To same miałem z nowym Volkswagenem Jettą przy przebiegu 1500 km. Znajomy mechanik namierzył to szybko - to łożysko w kierownicy zapobiegające plątaniu się kabli. Nie chciało mi się już kłócić z VW. Z resztą auto było wtedy na leasing więc nie moje tylko prezesa banku -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Żyjemy w nowej rzeczywistości. Nie uwierzę, póki nie zobaczę, traci sens i prawo bytu. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Takie obraźliwe określenie jeszcze nie powstało
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź