Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Powodzenia z takim klatkarzem w takiej rozdzielczości. A do filmów w zupełności wystarcza mi 4K lub nawet mniej. -
Przez tgolik · Opublikowano
@MrKetiw A grałeś w zeszłym tygodniu? Problemy pojawiły się ostatnio. -
Przez MrKetiw · Opublikowano
Nigdy żadnego crasha czy czegoś innego a godzin mam nawalone setki. -
Przez marjanoos · Opublikowano
Jak w tytule. Wezme pod uwage każdą propozycję, o ile się jakakolwiek pojawi -
Przez wallec · Opublikowano
O tym mówię pisząc "Dobry samochód używany to taki, do którego podchodzisz z myślą "podoba mi się, chce mieć, muszę znaleźć w stanie, który mi odpowiada" a nie przez pryzmat sprawdzania ile kosztują części, bo tych części nie chce nigdy widzieć na oczy." W 2025 roku kupując samochód używany: - wybierasz model który ci się podoba - zaznaczasz bezwypadkowy i zarejestrowany w Polsce -> tu odpada z 60% samochodów - sprawdzasz w cepik historię pojazdu -> tu odpada z 75% tych które zostały z przeróżnych względów jak częstą zmiana właścicieli, jakieś dziwne wpisy i kolizjach, zagrożeniu dla środowiska itp - jedziesz oglądać egzemplarze które ci się podobają - oglądasz wizualnie czy nie jest uszkodzony blacharsko, jak widzisz jakieś głupie rysy na tapicerce, boczkach drzwi, wytarte przyciski itp -> nie kupujesz bo po co ma cię to denerwować - masz ładna sztukę, która ci się podoba -> jazda testowa, jak cokolwiek nie działa to nie myślisz sobie "mechanikę ogarnę" tylko -> nie kupujesz - jak masz auto które dobrze jedzie i czujesz że jest sztywne, zwarte, nieporozkrecane, nie trzeszczy wnętrze to jedziesz nim na stację i za 200zl ci sprawdza wszystko włącznie z powłoką lakierniczą, wyciekami itp Jak jest git, to kupujesz i jesteś happy :-) Nie wyobrażam sobie tego inaczej. Pieniądze są za drogie teraz a czas zbyt cenny by źle kupić auto używane.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź