Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Cyrk to będzie z używanymi za 2 lata Ludzie wystawią za ćwierć ceny i nadal będzie zbyt drogo. Zostaną z tym ramem do ddr7. -
Przez M2nsTEr · Opublikowano
juz zaczynam test CPU + ram tak, profilaktycznie. Grafika bez problemow, nie przekroczyla 68 stopni. -
Przez RemiKo · Opublikowano
Pamięci przyszły, więc zabrałem się za testy: Stock XMP: (ale przy CR 1T i tRAS o oczko niższym) Stock XMP: (DDR3-2000 CL9 9-9-27 1T + nieco podkręcone tRFC oraz tREFI na max) Szybkie OC: (DDR3-2133 CL8 12-8-28 1T) Wszystko powyżej już wbija kod "55" na płycie i nie startuje, a ciaśniej wywala błędy w TM5. Poza tym to muszą być chyba jakieś nowsze PSC lub coś innego, bo są to moduły jednostronne i nie powalają możliwościami OC (wysokie tRCD jest niezbędne do zachowania stabilności powyżej DDR3-2000). Z tego co kojarzę, to te "OG" PSC są dwustronne przy pojemnościach 2GB na moduł i powyższe nastawy zrobiłyby co najmniej przy prędkościach DDR3-2400/DDR3-2600 Nieco szkoda że trafiły się moduły jednostronne, ale tak czy siak wpadają do kolekcji, bo takich pamięci jeszcze nie miałem -
Przez Decus · Opublikowano
To o czym mówicie wcale nie jest takie czarno białe. Szczególnie w Polsce powiatowej. W mojej okolicy pracy dla dobrze wykształconych jest ułamek. Dlatego spora część ludzi ucieka. Główne ośrodki zatrudnienia to duże zakłady produkcyjne. W których w ostatnich latach pojawiło się sporo obcokrajowców, od tego czasu zarządy na kwestie podwyżek są głuche bo mają alternatywę. Wysokie kwalifikacje w tym przypadku nie są rozwiązaniem bo i tak nie znajdziemy zatrudnienia, przeprowadzka? destrukcyjna w masowej skali dla kraju. Takie zjawiska tylko nasilają migracje ludności do dużych ośrodków miejskich co ma potwierdzenie w badaniach.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź