Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Multijet działa jak sieczkarnia, każdy jeden. Miałem V40 z 1.9dci, w tym czasie tata miał Cromę z 1.9 jtd, jak Volvo stało przy tym włoskim wynalazku na odpalonych silnikach to niczym mercedes przy wartburgu w Ducato mam rozwinięcie multijeta, 2.2 z Jeepa, w okolicach 1000-1500rpm chodzi jakby się miał rozpaść, przesiadka z 2.2 hdi w Jumperze byla bolesna -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Dwa czy trzy razy wywołałeś mnie w tym wątku, a jak napiszę swoje zdanie to wielki koniec dyskusji. 20 lat temu? Zaczynałem studia. To Ty napisałeś wielkimi literami te pół miliona Dzialanosc gospodarcza nie jest lepsza - jest inna. -
Przez lokiju · Opublikowano
@sidebandStrony internetowe to głupoty? Miałem dać milion przykładów? Zresztą co nie podasz to bez konsumentów czyli odbiorców nie ma to racji bytu. -
Przez lukadd · Opublikowano
A na forach AI siedzą i wyzywają graczy "Widziałeś 32GB CL40 już po 600 dolców w sklepach, a gracze dalej to wykupują. Idioci, zabierają nam pamięć i psują rynek AI, tylko żeby grać w głupie gierki -
Przez baQus · Opublikowano
Wiem, że nie pasuje do jednego z wymogów (nowy), ale może Macan z ostatniego roku produkcji Z nowych - w zasadzie wszystko zostało już opisane.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź