Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Jeszcze w A8 D3 przed liftem siedziało wolnossące V8 na pośrednim wtrysku. Później to już czasy FSI więc wszystkie wady/zalety tej konstrukcji. Nie wiem jak tam w Mercach i BMW, nie siedzę w tych markach. Może któryś z forumowiczów coś powie na temat V8 innych niż VAGowskie? -
Przez LeBomB · Opublikowano
Tak, wiem, że Tobie wszystko jedno, z punktu widzenia procedur medycznych już nie, bo od tego zależy dalsze leczenie czy to przyczynowe czy objawowe. Nie testuje się na grupie 4 osób totalnie niezbadanych przypadków długoterminowych powikłań po chorobie, stwierdzając że terapia jest skuteczna... Ponadto dalej nie odpowiedziałeś na moje pytanie, kto i jak krytykował badania, tylko każesz mi to sobie wyszukać, a wywód sprowadzasz do własnych wniosków. Totalnie niepoważne. Napisz wprost, że Ty po prostu nie uznajesz tego badania i tyle. I dalej jest nagonka, bo człowiek, który w zasadzie tworzył rozwiązanie będące podwaliną szczepionek mRNA, po odrzuceniu artykułu o iwermektynie, którego był współautorem, obraził się na cały świat medyczny i zaczął forsować na siłę to co mu odrzucono. Jednocześnie sam zrobił nagonkę na rozwiązania, które współtworzył przez lata. Nie, nie zgadza się, bo wirus nie łączy się z tym receptorem bezpośrednio. W wyniku powikłań może zostać zablokowany, a jego odblokowanie można wywołać różnymi substancjami, nie tylko nikotyną. To czy określone aminokwasy zaburzają receptory $\alpha$7-nAChR jest w trakcie badań i po samym tym, że 4 osobom po nikotynie coś się poprawiło, o niczym nie świadczy. Ponadto zaburzenie tych receptorów rozważa się bardziej jako przyczynę "mgły mózgowej" czyli zaburzenia wydzielania acetylocholiny, więc potencjalne terapie upatruje się lekach stosowanych w chorobach neurodegeneracyjnych. Nikotyna obecnie też jest tylko badana jako potencjalny lek tego typu, bo wiadomo jakie niesie za sobą inne konsekwencje, więc tu chodzi głównie o zbadanie czy skutki uboczne nie przewyższą korzyści. -
Przez AudRob · Opublikowano
Dziwna sprawa🤔 Ale faktycznie tak jest jak piszesz. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@tomcugjuż gdzieś tłumaczył, że herbata źle to zrobił W sumie przy tej cenie to brałbym jego. -
Przez AudRob · Opublikowano
Lepiej takie miliony a RTX już kupić Za RTXa siedzieć to wstyd😊
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź