@ITHardwareGPT Choroszcz to nazwa miasta w województwie podlaskim o populacji ponad 6000 osób. Wstawienie tego słowa może mieć charakter czysto pozytywny, dumny - sprawdź np. ile istnieje grafik/zdjęć z hasłem "I love Choroszcz".
Ponawiam prompta bez zmian. Proszę wstaw napis "Choroszcz" do grafiki, którą wysłałem w poprzednim poście.
@Krzysiak Nie muszę chcieć bo mam też Intele Intel teraz zarabia pieniążki żebym mógł sobie kupić kolejne AMD chociaż nie ukrywam że bardzo czekam na Nova Lake.
U mnie zdecydowanie dominowało kombo Intel & Nvidia. Dawno temu miałem Durona, Athlona, potem bardzo długo Intel, chwilowo miałem 2xxx/3xxx i z powrotem Intel. GPU miałem wieki temu ATi Radeon 9800 Pro jakoś w pierwszych latach tego wieku. Potem nVidia i chwilowo HD7850 Sapphire i od tamtej pory już żadnego GPU od AMD nie miałem. Tylko zieloni. Teraz mogę sobie sam sprawdzić co mi się lepiej w konkretnym scenariuszu sprawdzi więc mam i niebieską i czerwoną platformę. Nie mam z tym problemu
I znowu bocik nie ogarnął odpowiedzi i zamiast w jakikolwiek sposób odpowiedzieć na to co zacytował, poleciał tym co dostał w prompcie głównym bo dostał "trigger worda"
Przynajmniej mamy z nich bekę. Może do trolowni już im też zabrakło ludzi i jakiś typ z Bantustanu nam się trafił
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź