Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, ptys napisał(a):

dla ciebie każda inna narracja nawet poparta faktami to prawicowe brednie i ruski trolling, nie nadajesz się do dyskusji na forum tylko do lekarza

Problem polega na tym, że ty i twoje ziomki nie podajecie tu żadnych informacji popartymi faktami.

Zrozum gościu, że to ty jesteś nikim tylko trollem rosyjskim i większość ciebie i twoich kolegów tu ignoruje. Też to robiłem ale usunąłem blokadę zobaczyć co się tu dzieje i po prostu będę walczył z tym szajsem fałszywym co tu umieszczacie. 

Pamiętam, że pis jest niewypłacalny jak i konfederacja która nie umiała rozliczyć piwa przez memcena i straciła płacę nie opłaci cię jak zondacrypto który sponsorowała ćpunka batyra i pis by potem zniknąć... 

I proszę o podanie argumentów wobec mnie, czyli np. wypowiedzi itp... 

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
1 minutę temu, Crew 900 napisał(a):

Problem polega na tym, że ty i twoje ziomki nie podajecie tu żadnych informacji popartymi faktami.

przewertuj moje posty była tam masa filmów i źródeł ale jak cię to tak boli do dodaj do ignorowanych i masz spokój możesz dalej uprawiać lewicową propagandę, opowiadać o sukcesach tfuska i braciach za wschodniej granicy 

a tu krótki filmik, pewnie już się nie możesz doczekać jak zaczną wprowadzać ichnie standardy 

Tu kolejny bohater zamiast na froncie zabił nożem człowieka w Jarocinie 

przykładów mogę dać więcej ale piękna pogoda i wolę spędzać czas z rodziną na świeżym powietrzu niźli toczyć tu jakieś batalie z marionetkami lewej lub prawej strony politycznej

Opublikowano
14 minut temu, ptys napisał(a):

a tu krótki filmik

Takie same sprawy zdarzają w Polsce z udziałem Polaków, w Anglii z udziałem Polaków, ty spamujesz materiały jak coś odwali Ukrainiec, a na tym zależy kacapom żeby skłócić Polaków z Polakami, Polaków z Ukraińcami, dlatego jesteś postrzegany jako ruska "skarpeta" 

Opublikowano

Co do bota skoro poruszacie temat to FYI dla zainteresowanych:

Spoiler

Co złego to nie @tomcug:D

Jest przede wszystkim limitowany przez to na co pozwala OpenAI które realnie ma najbardziej restrykcyjne AI na rynku, to 99% ograniczeń bota i one też są zmienne w czasie bo ciągle wychodzą nowsze modele które różnie reagują.

To co możemy sami sobie ustawić to ostatnio dostał zalecenie (na prośbę jednego z użytkowników forum) żeby unikał "negatywnych" interakcji od jednego użytkownika na temat innych użytkowników.

Jak jest konsensus że to niepotrzebne to można wrócić, byle bota nie pobanowali :D

Opublikowano
18 minut temu, 8V32 PcLab napisał(a):

Takie same sprawy zdarzają w Polsce z udziałem Polaków, w Anglii z udziałem Polaków, ty spamujesz materiały jak coś odwali Ukrainiec, a na tym zależy kacapom żeby skłócić Polaków z Polakami, Polaków z Ukraińcami, dlatego jesteś postrzegany jako ruska "skarpeta" 

owszem ale czy mając swoich bandytów mamy podążać za zachodem Europy i sprowadzać ich jeszcze więcej do siebie? i to nie chodzi o samych Ukraińców ale o całą Amerykę Południową gdzie ludzie chcą z plecakami na klatce piersiowej i mimo pięknej aury mało kto wychodzi na wieczorne spacery bo jest to zwyczajnie niebezpieczne

Opublikowano
Godzinę temu, ptys napisał(a):

a tu krótki filmik, pewnie już się nie możesz doczekać jak zaczną wprowadzać ichnie standardy 

A skąd w ogóle wiadomo, że Ukrainka? A może Białorusinka albo rosjanka udająca Ukrainkę? Albo Ukrainka na usługach ruskich (co niestety też się zdarza)?

Gdzie Ukraińcy mogą sobie pozwolić na więcej jak oni nawet nie zgłaszają często przypadków pobić albo mowy nienawiści albo drobnych kradzieży? 

Kurczę nie ogarniam tego - mamy najlepszych imigrantów w Europie gdzie nam ich zazdroszczą Niemcy czy Francuzi bo mają powiedzmy to delikatnie ludność z innych kręgów kulturowych (gangi itp :) ) a i tak są ludzie co ciągle na nich narzekają. Jak dotąd NIGDY nie spotkałem niemiłego Ukraińca czy Ukrainki. NIGDY ! Czy to prywatnie czy to jako kurierzy/sprzedawczynie itp. To ja się raz zachowałem niefajnie bo latem nad wodą gapiłem się bezczelnie na dziewczyny w bikini co sobie zrobiły grilla z chłopakami. Gromadka liczyła z 10 osób. W tym paru facetów. Ja byłem sam. I czułem się bezpieczniej niż z podobną polską grupą :)  Raz mi jakiś tam rzucił spojrzenie i to było wszystko. Nie miałbym z nimi szans :)  Bardzo mili, pracowici i przyjaźni ludzie. Wygraliśmy los na loterii a są debile co i tak będą nas między sobą skłócać!

Opublikowano
8 godzin temu, hubio napisał(a):

zrobiły grilla z chłopakami.

Do tej pory myślałem, że grillowanie to nasz sport narodowy ale kolejny rok się potwierdza, że do Ukraińców nie mamy startu (przynajmniej ilościowo). Trochę słońca i zwłaszcza nad wodą każdy wolny kawałek trawy obsadzony. Zapewne po sobie posprzątają tak samo jak co roku :E

Opublikowano

Rosyjski przywódca Władimir Putin zdecydował o wprowadzeniu dwudniowego zawieszenia broni w wojnie z Ukrainą, obowiązującego 8 i 9 maja. "Oczekujemy, że strona ukraińska pójdzie w jego ślady" - przekazało Ministerstwo Obrony Rosji.

i poszli;D

"Prezydent Wołodymyr Zełenski stwierdził, że Kijów nie dostał żadnej oficjalnej propozycji rozejmu i nazywał pomysł „nieuczciwym”. Potem jednak ogłosił, że zawieszenie broni będzie, ale od północy w nocy z 5 na 6 maja.

Opublikowano

Niech odda i dorzuci jeszcze ambasadora dwóch państw.

Ataki na Iran nieskuteczne? Wywiad USA stawia gorzką diagnozę

"Wywiad USA szacuje, że czas potrzebny Iranowi na zbudowanie broni jądrowej nie uległ zmianie od zeszłego lata - podaje Reuters, powołując się na trzy źródła zaznajomione ze sprawą. Na irańskie zdolności nie wpłynęła nawet prowadzona od ponad dwóch miesięcy wojna z Izraelem i Stanami Zjednoczonymi, której sztandarowym celem miało być właśnie zniszczenie potencjału nuklearnego Teheranu."

USA dwa razy "zniszczyło" 100% potencjału nuklearnego Iranu i chyba planują kolejny raz zniszczyć... 

Nie wiedziałem, że Iran jest w stanie wzbogacić uran do 60 % w dwa miesiące - mistrzostwo świata.

USA musi się śpieszyć, jak tak dalej pójdzie, to Iran za pół roku będzie dysponował gwiazdą śmierci :)