Piraci drogowi
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez userKAMIL · Opublikowano
10 lat temu może zastanowiłbym się czy na dysku to zainstalować. Dziś jak się patrzy na te animacje. Szczególnie przy dialogach o walce już nie wspomnę… Z jednej strony ludzie czekają na jakieś innowacje cokolwiek co pchnie te gry do przodu. A tutaj drewno z przed dekady czy tam dwóch w ładnym papierku. 🤦♂️ -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Przez wszystkie posty wyżej, w możliwe najbardziej dobity sposób, WŁAŚNIE TO MÓWIĘ, ale nie to jest istotne. Istotna jest dwoistość interpretacji przepisów (tak wiem, kodeks drogowy nie jest jedyny z tą przypadłością). Ostatni już raz. Spróbuję. Sam przyznajesz, że powrót na prawy jest pożądany (to delikatne określenie - jest ode mnie wymagane (!) przepisami ruchu - gdy nie wyprzedzam, mam niezwłocznie wrócić z lewego na prawy). Tu mamy jasność. Clue mojego sapania. JAK MAM TO ZROBIĆ (?!?) nie przyspieszając (by nie łamać 50km/h), ale i nie zwalniając, by nie być grzybem "zawalidrogą" na lewym pasie? O to mi chodzi. Nie ma prawidłowego zachowania, które zależy wylącznie ode mnie. To sytuacja na drodze decyduje, nie ja. I to nie jest jedyny przypadek takiego shitu. Na przykład cyrk z wyprzedzanim przed przejściem dla pieszych. Podobny debilizm, gdzie nie ja decyduję, kiedy popełniłem błąd. Na szczęście chat gpt wyjaśnił mi, jak durny jest ten przepis i na co uważać. -
Przez indexinfio · Opublikowano
Może być osobne urządzenie. Chętnie zmieściłbym się w 2000 zł, ale w razie czego może być 3000 zł. Obecnie zdecydowanie więcej czytam z monitora niż gram więc interesuje mnie to co się lepiej sprawdzi w takich zastosowaniach. Chciałbym mieć dobry HDR. Od czasu do czasu się przyda. HUB USB nie jest niezbędny. Zastanawiam się jeszcze nad monitorem panoramicznym. Obecnie mam Monitor. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Sprobuj innym kablem - sprawdz inne porty i kable. mozesz tymczasowo zmiejszyc jasnosc na 0 a potem na 100 i potem na 50 nastepnie go wylaczyc i powiedz czy cos sie zmieni? potem przywroc jasnosc taka jaka miales
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi