Piraci drogowi
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
Sprzedac to nie sztuka, ale co poczac dalej? Wydac jeszcze wiecej zeby kupic to samo czy zmienic hobby? Logika z czapy. -
Przez JacekRTX · Opublikowano
W sercu dziczy - wieje nudą, choć piesio trochę ratuje to dzieło -
Przez DITMD · Opublikowano
To samo. Jedna z fajniejszych gier w jakie grałem w tym roku. 8/10 lekką ręką. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Nie zgodzę się z Tobą. Miałem MiniLEDa w postaci AOC Q27G3XMN/BK przez rok i 5 miesięcy. Gniótł każdego IPS/VA jakiego miałem po drodze i jakiego widziałem, no i na nim można było doświadczyć prawdziwego HDR. Obraz był naprawdę żyleta, bo miał matrycę VA na sterydach bliską topowych od Samsunga. Czerń jak smoła, kontrast taki, że wypalało oczy, kolorki ok. Poczęstowałbym Cię linkiem gdzie go szczegółowo przetestowali ale od dłuższego czasu na RTINGS.com jest paywall więc nic nie zobaczy... w sumie Monitors Unboxed (Hardware Unboxed) nieźle go przetestowali w różnych scenariuszach i pozytywną reckę zebrał. Z naszych rodzimych youtuberów Stilgar też bardzo pozytywnie się o nim wypowiadał. Generalnie najgorszą wadą tego monitora był brak kontroli nad nadmierną jasnością, stąd z kolegą @galakty nieraz żartowaliśmy, że to wypalarka dla oczu. Są teraz jakieś monitory z parokrotnie większą ilością stref, popatrzę testy - może akurat na próbę coś łyknę. Już pal licho pieniążek... aby było dobrze i można było normalnie użytkować bez pieszczenia się. MiniLEDy w kontrze do OLEDów dosyć popularne są wśród TV i mają swoich zwolenników. Obie technologie mają swoje zady i walety ale wszystko jest dla ludzi. EDIT: Wiesz co, nie proszę Cię abyś Mona Lisę w paintcie rysował ale chociaż z grubsza, bo porównałbym sobie 1:1. Obszary byś zaznaczył tak pi razy oko, to sobie przyłożę do swoich szkiców i może mi to coś powie więcej. Byłbym wdzięczny jakbyś to zrobił. A co do softu, F07 nikomu nie podszedł ale nie pamiętam aby po nim mi się coś szczególnego działo. Trwam? -
Przez Reddzik · Opublikowano
Nie musi mieć, może ręcznie to zrobić. Jak mu pasuje, ale RHI ułatwi ten proces. Widzę, że mamy nową wersję https://github.com/mavismmg/MFGAdaUnlock-RenoDx/releases/tag/1.3.0 Przypominam: First-launch restart required: After installing or updating the addon, the first launch may perform DLSS-G kernel compilation and exhibit temporary stutter or uneven pacing. Let compilation finish, then fully restart the game once before evaluating performance or image quality.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi