Klakier1984 815 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Kierowca z zakazami prowadzenia pojazdów dwukrotnie zatrzymany w jeden dzień przez tego samego policjanta. Podobno grożą mu poważne konsekwencje https://dolnoslaska.pl/kierowca-z-dwoma-zakazami-prowadzenia-pojazdow-zlapany-dwukrotnie-w-jeden-dzien/
AndrzejTrg Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 11 minut temu, Klakier1984 napisał(a): Podobno grożą mu poważne konsekwencje Poważne konsekwencje grożą, jak złapie Cię 3 razy w jeden dzień ten sam policjant To jest awruk żałosne...
Klakier1984 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 U nas najnormalniej w świecie rządzący boją się zrobić porządek zarówno z pijakami za kółkiem jak i tymi od zakazów prowadzenia pojazdów. Te problemy naprawdę można by bardzo prosto i skutecznie rozwiązać ( i nie nie mam na myśli EDUKACJI )
AndrzejTrg Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Ciężko na siebie bicz kręcić i na swój elektorat...
GordonLameman Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Godzinę temu, Klakier1984 napisał(a): Kierowca z zakazami prowadzenia pojazdów dwukrotnie zatrzymany w jeden dzień przez tego samego policjanta. Podobno grożą mu poważne konsekwencje https://dolnoslaska.pl/kierowca-z-dwoma-zakazami-prowadzenia-pojazdow-zlapany-dwukrotnie-w-jeden-dzien/ Policjantowi? 😅
Camis Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Kilka zakazów?, phi potrzymaj mi piwo ja mam 6 dożywotnich zakazów:
Camis Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 No i ?, może nie zgodne ze sztuką BHP ale sypie.
Totek Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 VW T4 dzielnie walczy z zimą, szacuneczek
Camis Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Dobre plecy: https://www.o2.pl/informacje/terroryzowal-kierowcow-na-a4-co-z-rafalem-h-psychiatrzy-orzekli-7238285092526592a
Klakier1984 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 (edytowane) Niepoczytalny? To w kaftan go. Jakby kogoś zabił to sprawa też by na tym stanęła?? Mam nadzieję na medialną burzę to być może sąd pochyli się nad tym ponownie czy jednak nie ma na co liczyć? Mogli by podać nazwiska tych biegłych i sposób swojego toku rozumowania żeby zaspokoić ciekawość opinii publicznej. Bo z nagrań wynika jednoznacznie, że koleś ma coś z głową. W jaki sposób chcą chronić przed nim społeczeństwo? Edytowane 31 Grudnia 2025 przez Klakier1984
Suchy211 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia W dniu 31.12.2025 o 13:40, Klakier1984 napisał(a): Niepoczytalny? To w kaftan go. Jakby kogoś zabił to sprawa też by na tym stanęła?? Skoro stan niepoczytalności bla bla bla..., to wychodzi na to że tak.
NotQuite Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia W dniu 31.12.2025 o 13:35, larry.bigl napisał(a): Państwo z kartonu.. Ja bym raczej na miejscu dziennikarza dopytał pana prokuratora dlaczego nie wniósł o zastosowanie art. 93b k.k. i art. 93g k.k i art. 354a k.p.k.
Suchy211 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia W dniu 29.12.2025 o 08:50, Klakier1984 napisał(a): U nas najnormalniej w świecie rządzący boją się zrobić porządek zarówno z pijakami za kółkiem jak i tymi od zakazów prowadzenia pojazdów. Te problemy naprawdę można by bardzo prosto i skutecznie rozwiązać ( i nie nie mam na myśli EDUKACJI ) Nie można, bo sami kierowcy i politycy tego nie chcą. Obie strony z grubsza z tego samego powodu.
kubikolos Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Cytat Młody policjant spowodował wypadek. Miał 2 promile. Z ustaleń redakcji wynika, że kierującym skodą był młody policjant, który w momencie zdarzenia nie pełnił służby. Funkcjonariusz miał około 7 miesięcy stażu był w trakcie kursu podstawowego w Centrum Szkolenia Policji i pozostawał delegowany na dalsze szkolenie do CSP w Legionowie. https://miejskireporter.pl/dopiero-zaczynal-kariere-w-policji-26-letni-policjant-spowodowal-wypadek-mial-2-promile-alkoholu-ranny-zostal-drugi-kierujacy/ mlody a nawyki jak u starego XDDDDDDDDDDDDDDD
Doamdor Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) W wodzie wyglądał na całego. Po wyciągnięciu wygląda tak. Edytowane 12 Stycznia przez Doamdor
Kakarotto Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia @Doamdor Moje okolice, nie żebym się chwalił. Debile są wszędzie takie same.
Dimazz Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Cytat https://finanse.wp.pl/bat-na-egzaminatorow-zdawalnosc-na-prawo-jazdy-bedzie-publiczna-7242732117850624a?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1768248851 Na tle innych krajów europejskich Polska wypada słabo pod względem zdawalności praktycznych egzaminów na prawo jazdy kategorii B. Średnio jedynie niespełna 30 proc. kandydatów zalicza egzamin za pierwszym podejściem. Dla porównania – w Niemczech odsetek ten sięga nawet 70 proc. Dodatkowym problemem są znaczne rozbieżności w wynikach, uzależnione od osoby egzaminatora. Wśród nich zdarzają się przypadki budzące kontrowersje. Jednym z nich była sprawa egzaminatora z Ciechanowa, należącego do związku zawodowego Solidarność’80 działającego przy WORD. Dwa lata temu portal brd24.pl ujawnił, że egzaminator ten negatywnie oceniał aż 97 proc. kandydatów
Rekomendowane odpowiedzi