Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

@WinterWszystkie te gry maja juz kilka lat na karku. :skacze: W najnowszych tytulach bywa bardzo roznie.

Podrzuć te bardzo różne "nowe".

Moje doświadczenia np. z Doom Dark Ages, chyba można go potraktować jak nowy , są raczej pozytywne. Wygląda na OLEDzie 55 cali i 65 cali zupełnie w porządku. Wiadomo, nie lvl PCta, ale wymiotów nie mam.

Opublikowano

Pytanie za 100 pkt. Czy w ogóle jest sens kupowania PS5 Pro? Chciałem sobie popykać w GT7 bo nie ma na blaszaka ciągle :E. Ewentualnie mój 6latek w coś sobie by tam jeszcze popykał. Jakiś Astrobot, Farming Simulator albo Minecraft. Resztę gier ogrywam na swoim blaszaku.

Opublikowano

Tylko pytanie czy jest sens wywalania 3,5 kafla, żeby pograć w jedną grę jaką jest GT7. Kiedyś to przynajmniej jak miałem PS2 czy PS3 to była cała masa exlusive'ów. Teraz to większość gier wychodzi też na blaszaka.

Opublikowano
1 godzinę temu, MadDog napisał(a):

Tylko pytanie czy jest sens wywalania 3,5 kafla, żeby pograć w jedną grę jaką jest GT7. Kiedyś to przynajmniej jak miałem PS2 czy PS3 to była cała masa exlusive'ów. Teraz to większość gier wychodzi też na blaszaka.

Jeśli to ma być okazjonalnie jedna/dwie gry to ja nie widzę sensu. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, j4z napisał(a):

Sprawdzić, jak chodzę te gry na fat vs pro i będzie wiadomo, czy "mi" się opłaca. 

Nie mam na tą chwilę żadnej innej wersji. Jak bym miał jakiś innym model PS5 to wersję Pro olałbym pewnie ciepłym moczem :E 

27 minut temu, Wu70 napisał(a):

Nie, 100pkt proszę przelać na moje konto.

I co jeszcze? Pierożków może nalepić i papcie przynieść? :E

15 minut temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

@MadDogJesli tylko do exow to nie warto bawic sie w PRO, bazowy model wystarczy :) 

Próbuję jeszcze kupić jakąś używkę. Od 2 dni zagaduję na OLXie do ludzi. Pierwsza połowa nie odpowiada w ogóle czy oferta aktualna a druga połowa ma dzisiaj zablokowane konta :hihot:

Sferis.pl sprzedaje nówki za 1918 złociszy poprzez Aliexpress. I chyba to jest najbardziej sensowna opcja z całego szukania okazji na OLX.

https://www.pepper.pl/promocje/sony-playstation-5-slim-1tb-z-napedem-1081548

Edytowane przez MadDog
Opublikowano
10 minut temu, MadDog napisał(a):

Nie mam na tą chwilę żadnej innej wersji. Jak bym miał jakiś innym model PS5 to wersję Pro olałbym pewnie ciepłym moczem :E 

I co jeszcze? Pierożków może nalepić i papcie przynieść? :E

Próbuję jeszcze kupić jakąś używkę. Od 2 dni zagaduję na OLXie do ludzi. Pierwsza połowa nie odpowiada w ogóle czy oferta aktualna a druga połowa ma dzisiaj zablokowane konta :hihot:

Sferis.pl sprzedaje nówki za 1918 złociszy poprzez Aliexpress. I chyba to jest najbardziej sensowna opcja z całego szukania okazji na OLX.

https://www.pepper.pl/promocje/sony-playstation-5-slim-1tb-z-napedem-1081548

Pod Gta nie ma sensu fata brać. Zastanów się.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie szukam do GTA tylko do Gran Turismo. GTA jest na blaszaka. Ewentualnie do jakichś innych exclusive'ów. Może mój mały pogra sobie w jakieś Sackboye czy Astroboty. Ja potrzebuję tylko dla jednej gry.

Edytowane przez MadDog
Opublikowano
5 minut temu, MadDog napisał(a):

W ogóle bym się nie obraził :E. Mielibyśmy przynajmniej jakieś fajne wyścigi na blaszaka. Ale to raczej marzenia ściętej głowy :)

Sony już dawno powinno to zrobić, FM trochę poległa wiec zarobili by na pewno na tym.

Opublikowano
27 minut temu, MadDog napisał(a):

Nie szukam do GTA tylko do Gran Turismo. GTA jest na blaszaka. Ewentualnie do jakichś innych exclusive'ów. Może mój mały pogra sobie w jakieś Sackboye czy Astroboty. Ja potrzebuję tylko dla jednej gry.

I 2 lata będziesz czekał na wersję pc?