kanon7 614 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia https://www.ppe.pl/publicystyka/394099/czy-ps5-sie-przebudzi-co-playstation-zaoferuje-w-2026-roku.html Racja na liście są fajne gry: Saros, Phantom Blade Zero, Wolverine itd. - ale problem tutaj jest że są to gry „tylko” AA. Do ww. przebudzenia PS5 są potrzebne gry AAA; typu: Uncharted 5, The Last of Us 3, Killzone 5, Bloodborne 2 *, czy God of War: 4 (mitologia grecka +18) itd. Póki co jedyna opcja że PS5 się przebudzi jest horrendalnie drogi RAM = późniejszą premierą PS6 = dłuższa generacja PS5 = siłą rzeczy będą musieli jeszcze jakiej tytuły wysokobudżetowe dorzucić do obecnej generacji. * gra AA, ale jednak ma wysoki kredyt zaufania wśród graczy
ODIN85 3 696 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Phantom jest na pc,Saros nie dla mnie. Zostaje tylko Wolverine. 1
Camis 6 154 Opublikowano Poniedziałek o 20:27 Opublikowano Poniedziałek o 20:27 https://www.benchmark.pl/aktualnosci/star-wars-racer-revenge-obchodzi-zabezpieczenia-ps5.html https://www.purepc.pl/sony-playstation-5-star-wars-racer-revenge-jailbreak-leak-bootrom https://hdtvpolska.com/wyciekly-kody-zabezpieczen-ps5-star-wars-racer-revenge-gra-ps4/
j4z 1 071 Opublikowano Poniedziałek o 21:49 Opublikowano Poniedziałek o 21:49 W dniu 2.01.2026 o 09:50, kanon7 napisał(a): Do ww. przebudzenia PS5 są potrzebne gry AAA; typu: Uncharted 5, The Last of Us 3, Killzone 5, Bloodborne 2 *, czy God of War: 4 (mitologia grecka +18) itd. No mojej sztuki te tytuły nie przebudzą. Patrząc, jak Soni teraz robi gry, to wszystko byłyby kotlety. xd
ODIN85 3 696 Opublikowano Wtorek o 02:31 Opublikowano Wtorek o 02:31 Oby chociaż jedna z nich wyszła do 2028.
kanon7 614 Opublikowano Wtorek o 08:04 Opublikowano Wtorek o 08:04 (edytowane) 10 godzin temu, j4z napisał(a): No mojej sztuki te tytuły nie przebudzą. Patrząc, jak Soni teraz robi gry, to wszystko byłyby kotlety. xd Dlatego napisałem wyraźnie np. God of War: 4 (mitologia grecka +18), a nie God of War: Ragnarok 2 - Atheus idzie do szkoły Gry ww. przeze mnie musiały by być, tym czym były te tytuły za PS3, bez wszystkich tych obecnych woke-lpg Edytowane Wtorek o 08:05 przez kanon7
j4z 1 071 Opublikowano Wtorek o 11:49 Opublikowano Wtorek o 11:49 (edytowane) Ja o kotletach, Ty o przebudzeniach. Soni ma ostatnio do siebie to, że ich kontynuacje niewiele (o ile w ogóle zauważalnie) różnią się rozgrywką od poprzednich odsłon. Ha tfu na stagnację Edytowane Wtorek o 14:00 przez j4z
lukadd 3 150 Opublikowano Wtorek o 13:51 Opublikowano Wtorek o 13:51 Sony się nie przebudzi, koszta produkcji gier AAA są za duże, będą lecieli taśmociągiem jak UBI Oczywiście w trochę wyższej jakości i lepszym dopracowaniu, ale dalej taśmociąg i po najmniejszej linii oporu.
Elvis79 171 Opublikowano Wtorek o 19:25 Opublikowano Wtorek o 19:25 Jeśli nie mają zamiaru wypuszczać AAA to jak dla mnie styknie mniejsze ale fajne produkcje jak nowy - Ratchet, Killzone, Resistance, Infamous
Zdzisiu 392 Opublikowano Wtorek o 20:45 Opublikowano Wtorek o 20:45 Ja nawet nie pamiętam kiedy wyszła dobra gra AAA. Lepiej niech się skupią na AA. Stellar Blade, Wukong czy Expedition 33 to dobry kierunek. Byle więcej takich gier.
musichunter1x 1 409 Opublikowano Środa o 12:31 Opublikowano Środa o 12:31 Od biedy jeszcze jest Returnal, kiedyś sprawdzę, ale takie strzelanie to chyba nie dla mnie... Szkoda że nie zrobili czegoś w stylu Resogun, choć niby nim jest, tylko że w 3D, jako strzelanie postacią. Sądząc po "Intergalactic: The Heretic Prophet" musza jeszcze kilka Concordów stworzyć, aby zmądrzeć.
j4z 1 071 Opublikowano Środa o 12:35 Opublikowano Środa o 12:35 Akurat Returnal to świetna gra i bardzo dobrze, że jest, jaka jest.
ODIN85 3 696 Opublikowano Środa o 13:13 Opublikowano Środa o 13:13 40 minut temu, musichunter1x napisał(a): Od biedy jeszcze jest Returnal, kiedyś sprawdzę, ale takie strzelanie to chyba nie dla mnie... Szkoda że nie zrobili czegoś w stylu Resogun, choć niby nim jest, tylko że w 3D, jako strzelanie postacią. Sądząc po "Intergalactic: The Heretic Prophet" musza jeszcze kilka Concordów stworzyć, aby zmądrzeć. Ale to jest gra fabularna to i tak się sprzeda. Już miał być bojkot Yotei a wyszło jak zawsze. 37 minut temu, j4z napisał(a): Akurat Returnal to świetna gra i bardzo dobrze, że jest, jaka jest. Może na m+k bym to dał radę ograć. Na padzie wymiękłem.
j4z 1 071 Opublikowano Środa o 13:15 Opublikowano Środa o 13:15 (edytowane) Jak tam w celowanie łatwe... Moim zdaniem padzik do tej gry lepiej się nadaje, ale nie gram na KM. Edytowane Środa o 13:17 przez j4z
musichunter1x 1 409 Opublikowano Środa o 13:22 Opublikowano Środa o 13:22 (edytowane) 10 minut temu, ODIN85 napisał(a): Już miał być bojkot Yotei a wyszło jak zawsze. Nah, tą serię widzę jako takiego lepszego tasiemca, którego Ubisoft nie był w stanie zrobić. Zawsze sprzeda się, jeśli nie spartolą wykonania. 48 minut temu, j4z napisał(a): Akurat Returnal to świetna gra i bardzo dobrze, że jest, jaka jest. Brakuje mi po prostu następcy Resoguna, bardziej rozbudowanego, ale nadal w czymś podobnym do 2D. Returnal widzę trochę jako Doom, ale z większym naciskiem na unikanie i strzelanie, zamiast rozwałkę, może błędnie to postrzegam... Wspominam Resogun, ponieważ to te same studio. Robili również Super Stardust HD i Delta, Alienation - spadkobierca Dead Nation, ponoć był lepszym / trudniejszym Helldivers 1... Nigdy mnie nie chwyciło, bo wolałem darmowego Alien Swarm od Valve. Edytowane Środa o 13:24 przez musichunter1x
ODIN85 3 696 Opublikowano Środa o 13:27 Opublikowano Środa o 13:27 W Retulnal to mi brakuje normalnej formy rozgrywki. Mogli to dodać po premierze. 1
Wu70 789 Opublikowano Piątek o 08:32 Opublikowano Piątek o 08:32 https://www.gry-online.pl/newsroom/wlaczasz-complete-mode-i-odkladasz-pada-nowy-patent-sony-moze-spr/z62fe63 Konsolowe samograje Sony ewoluują 2
j4z 1 071 Opublikowano Piątek o 10:57 Opublikowano Piątek o 10:57 (edytowane) Genetyczne samo przechodzące się gry. No, nic więcej do szczęście nie jest mi potrzebne... Edytowane Piątek o 10:57 przez j4z
galakty 3 811 Opublikowano Piątek o 12:12 Opublikowano Piątek o 12:12 Niektórzy oglądają jak inni przechodzą gry, także ten 1
Kszyrztow 60 Opublikowano Piątek o 13:31 Opublikowano Piątek o 13:31 Spoko, to teraz do tego jeszcze za to zapłacą.
ODIN85 3 696 Opublikowano Piątek o 13:39 Opublikowano Piątek o 13:39 Godzinę temu, galakty napisał(a): Niektórzy oglądają jak inni przechodzą gry, także ten To najtańsze granie w exy jak ktoś nie ma konsoli
sino 85 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Najtańsze dla ochroniarza który nie może tam wstawić TV + PS5. Tworzenie trudnych gier powinno być zabronione na podstawie przepisów ogólnych (rękojmia, wada istotna itp). Ale bezczelni twórcy oprogramowania są bezkarni, wydają wersje beta i alpha od lat, mają "ograniczoną gwarancję". Czemu tak producent samochodu czy pieca gazowego nie może? Bardzo łatwo grę łatwą można utrudnić. Wyobraźmy sobie, że 1% ludzi umie obsłużyć TV to co? To od razu leci zwrot na rękojmię, przy tak istotnej wadzie nawet nie obowiązuje termin 2 lata. Oczywiście, że ludzie grają w yt, ja też choć mało (nie będę tracić na 5% znajdziek więcej czasu niż na 95%, a gry nagradzają tak samo 1% i 99%). Wystarczy zobaczyć statystki osiągnięć / trofeów, jak graczom Playstation "wzrósł skill", ja wymiękam a tu 33% graczy "ukończyło grę", a gdy wchodzę do online to od razu jestem w czołówce, może słabe 10%, ale ci "geniusze" nagle stają się idiotami i najprostsze sprawy ich przerastają, bo nie ma tej mapy na yt. Ogólnie gracze PS stali się ze 2x razy "inteligentniejsi" niż 10-15 lat temu, ale dotyczy to tylko poradników z yt. 1
Doamdor 2 168 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu W dniu 9.01.2026 o 09:32, Wu70 napisał(a): https://www.gry-online.pl/newsroom/wlaczasz-complete-mode-i-odkladasz-pada-nowy-patent-sony-moze-spr/z62fe63 Konsolowe samograje Sony ewoluują Znajdą się tacy, którzy będą z tego zadowoleni. 2
Rekomendowane odpowiedzi