Dudzio 9 Opublikowano Piątek o 07:53 Opublikowano Piątek o 07:53 A ja uważam, że to dobrze, że zamykają studio od remake'ów. Może wreszcie zaczną tworzyć jakieś nowe gry, a nie w kółko odgrzewać kotlety.
Phoenix. 5 584 Opublikowano Piątek o 21:13 Opublikowano Piątek o 21:13 13 godzin temu, Dudzio napisał(a): Może wreszcie zaczną tworzyć jakieś nowe gry, a nie w kółko odgrzewać kotlety. Jedno nie ma nic wspolnego z drugim bo oni sa tylko wykonwca i nie jest to samodzielne studiu z wlasnym budzetem ,zeby stworzyc cokolwiek. A oni sobie robote znajda bez problemu bo wszedzie ich przyjma z pocalowaniem raczki do pracy. 1
Qrdello 1 071 Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu W dniu 20.02.2026 o 08:53, Dudzio napisał(a): A ja uważam, że to dobrze, że zamykają studio od remake'ów. Może wreszcie zaczną tworzyć jakieś nowe gry, a nie w kółko odgrzewać kotlety. Tylko jest sporo gier, które są dzisiaj na granicy grywalności przez mechaniki, kiepską grafikę, brak wsparcia dla nowoczesnych kontrolerów czy rozdzielczości HD etc i aż się proszą o remake. Na takie gry też jest rynek zbytu. Wiadomo, nie kosztem nowych IP.
Zdzisiu 418 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 20.02.2026 o 08:53, Dudzio napisał(a): A ja uważam, że to dobrze, że zamykają studio od remake'ów. Może wreszcie zaczną tworzyć jakieś nowe gry, a nie w kółko odgrzewać kotlety. Nie, Playstation jest po prostu zarządzane przez idiotów https://www.thegamer.com/playstation-deletes-remake-tweet-bluepoint-closure/
Phoenix. 5 584 Opublikowano 16 minut temu Opublikowano 16 minut temu I co to ma do rzeczy, ze pytaja?? Nic
Rekomendowane odpowiedzi