azgan Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYCONE Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Konsola wysłana Wyszła mnie równe 3 070,04 zł z podkładka pod mysz wliczając natychmiastowy cashback Zen + 3 rok gwarancji od Zen Edytowane 5 godzin temu przez LYCONE 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardak Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu No cóż, zamówione. Miejmy nadzieję, że z czasem uda się dokupić napęd w sensownej cenie. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Tak jak 4 lata temu ludzie martwili się czy kiedykolwiek da się kupić PS5 w normalnej cenie. Trzeba było z rok poczekać, ale się dało. Tutaj też ceny napędów wrócą do poziomu MSRP, tylko kurz musi opaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardak Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Szkoda tylko, że dwie gry obecnie najczęściej odpalane to są w wersjach płytowych 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYCONE Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 10 minut temu, Bardak napisał(a): Szkoda tylko, że dwie gry obecnie najczęściej odpalane to są w wersjach płytowych Ja się zabezpieczyłem i wziąłem PS5 Slim z napędem, przełożę sobie i protestuje Potem najwyżej opchne Slim jako Digital za 1500 zł może pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, azgan napisał(a): T gra z tego co czytalem najlepij wyglada i dziala w trybie performance, stabilne jak skala 60fps, ostra rozdzialka i wiecej detali. No ale moglby ten tryb RT dzialac w 60fps. Ponoc odblokowany tryb skacze miedzy 40-60fps z RT. kolejna gra do ogrania co nie gralem a nabralem ochoty. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Edytowane 1 godzinę temu przez azgan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelius33 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Z tego video od DF co je zdjęli wyglądało na to, że jest zazwyczaj 30% fps więcej tam gdzie gry miały odblokowane klatki. Poza miejscem gdzie cpu trzyma bo tam były ze 2 fps więcej Edit: metaphor podobno trzyma 60 fps teraz bez problemu Kurde jakbyście widzieli okazję w stylu tej z Media markt to dajcie znać Edytowane 4 godziny temu przez michaelius33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Zainstaluj sobie na komórce Peppera i ustaw powiadomienia Playstation. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddzik Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Na przykład w miejscach procesorowych to ok 10% więcej, czasem więcej, jak np w takim Baldurze Gate 3, widzę, że schowali filmik, ja go jeszcze oglądam ^^ Jak wyłączę to będzie amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltq Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu HL ma wyjść wersja ostateczna z nowymi zadaniami itd , czekam na nią Pytanie do posiadaczy PRO czy jak wyłączycie Internet całkowicie wyjmiecie kabel to napęd działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) W standardowej wersji dziala naped bez internetu to i w pro musi. Internet potrzebny tylko przy pierwszym razie, aby przypisac naped do konsoli. Edytowane 2 godziny temu przez DżonyBi 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltq Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) wrzucał już ktoś? na ps5 pro wygląda to bardzo zle Edytowane 3 godziny temu przez voltq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SethJames Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 19 minut temu, voltq napisał(a): wrzucał już ktoś? na ps5 pro wygląda to bardzo zle Co wyglada zle? Rt 30 fps wyglada niezle Edytowane 2 godziny temu przez SethJames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu https://www.ppe.pl/news/356453/posiadacze-ps5-pro-beda-zadowoleni-polski-hit-otrzyma-nowa-jakosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYCONE Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, DżonyBi napisał(a): W standardowej wersji dziala naped bez internetu to i w pro musi. Internet potrzebny tylko przy pierwszym razie, aby przypisac naped do konsoli. Można też przekładać napęd, ważne, żeby podłączyć konsolę na pierwsze uruchomienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu A moje PS5 fat właśnie zostało sprzedane więc zostaje póki co bez konsoli 🤭 3 godziny temu, LYCONE napisał(a): Ja się zabezpieczyłem i wziąłem PS5 Slim z napędem, przełożę sobie i protestuje Potem najwyżej opchne Slim jako Digital za 1500 zł może pójdzie. Nie tylko Ty wpadłeś na ten pomysł inni robią tak już od zapowiedzi PS5 PRO jak okazało się że napędu nie będzie 😉 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddzik Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ja mam "fata", więc u mnie lipa z przełożeniem napędu, jestem ciekaw czy cena napędu się wyrówna czy nadal będzie to "chora" cena i trzeba będzie pudełka sprzedać by pójść w digitale za 300zł 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 Opublikowano 56 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 56 minut temu 25 minut temu, Reddzik napisał(a): Ja mam "fata", więc u mnie lipa z przełożeniem napędu, jestem ciekaw czy cena napędu się wyrówna czy nadal będzie to "chora" cena i trzeba będzie pudełka sprzedać by pójść w digitale za 300zł Jaka lipa, trochę roboty i będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 54 minuty temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 54 minuty temu (edytowane) https://www.eurogamer.pl/ps5-pro-recenzja-i-test-jak-nowa-konsola-sony-radzi-sobie-z-grami-i-czy-warto-ja-kupic "PSSR to konsolowy DLSS. Upscaler Sony nie jest chwytem marketingowym Wspomniana już kilkukrotnie technika PlayStation Spectral Super Resolution, z której korzysta PS5 Pro, to temat niezwykle ciekawy i warto się przy nim zatrzymać. Myślę, że niewielu czytelników zdaje sobie sprawę, że mamy do czynienia z pierwszym podejściem Sony do rekonstrukcji obrazu opartej na uczeniu maszynowym. Takie rarytasy były do tej pory domeną pecetowców dzięki podobnym rozwiązaniom stosowanym przez Nvidię w ramach DLSS. Rekonstrukcja obrazu z niższej do wyższej rozdzielczości w celu odciążenia podzespołów to nic nowego również na PS5, ale bazowa konsola korzysta z Fidelity FX Super Resolution (w skrócie FSR) od AMD. To technika oparta na bardziej klasycznych algorytmach, obarczona licznymi problemami, które widać w każdej grze wykorzystującej ten upscaler - wliczając w to tryby wydajności w tytułach na PS5. Migotanie krawędzi, artefakty, niepoprawnie odtworzone elementy przy szybkim ruchu czy agresywne, „sztuczne” wyostrzanie obrazu to chleb powszedni dla gier korzystających z FSR. PSSR nie tylko jest pozbawione tych usterek, ale często generuje też obraz niemal identyczny z natywnym 4K wspartym TAA (temporal anti-aliasingiem). Znacznie lepiej niż FSR radzi sobie też z obszarami, które sprawiają upscalerom szczególną trudność, np. efektami cząsteczkowymi czy wieloma drobnymi elementami poruszającymi się na ekranie - jak sypiące się iskry czy konfetti. Można śmiało powiedzieć, że to taki konsolowy DLSS. To naprawdę imponujące, że na tak wczesnym etapie swojego życia PSSR zapewnia lepsze rezultaty niż trzecia wersja FSR i podobne rezultaty jak trzecia generacja DLSS, które jest przecież pionierem w tej dziedzinie. Można się też spodziewać, że Sony nie osiądzie na laurach i będzie dopracowywać PlayStation Spectral Super Resolution, by było jeszcze wydajniejsze i z większym powodzeniem odtwarzało szczegóły obrazu. Poziom, z którego startuje ta technika, jest bardzo obiecujący, więc jestem ciekaw przyszłości PSSR". Edytowane 50 minut temu przez azgan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi Opublikowano 54 minuty temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 54 minuty temu 44 minuty temu, azgan napisał(a): A moje PS5 fat właśnie zostało sprzedane więc zostaje póki co bez konsoli Za ile pogoniłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 46 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 46 minut temu 1500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi Opublikowano 39 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 39 minut temu Trochę tanio, ale poszła szybko, a dodatkowo fat źle się zestarzał. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RTX5090 Opublikowano 21 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 minut temu ajjjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi