Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, michaelius33 napisał(a):

No właśnie to jest najgorsze w cyfrowych, że przez 99% czasu cena jest z dupy, więc jak chcesz coś pograć to musisz albo przepłacić albo kupować wiadrami na zapas.

Tu masz Xboxa ok. 1000 gier (na PS5 jest podobnie, ale nie mam statsów): https://www.trueachievements.com/products/44398/Borderlands-Legendary-Collection - nie wiem czy to kupię, cena może być ale gra chyba słaba (śmieć multiplayerowy).

2 godziny temu, Qrdello napisał(a):

WOW. Zanim zakrzykniemy jakim dnem jest PS5 i Sony patrzcie tu: https://store.playstation.com/pl-pl/category/322ea58b-1a57-4586-93e0-286d1e926394/1?FULL_GAME=storeDisplayClassification&GAME_BUNDLE=storeDisplayClassification&1000-2499=webBasePrice&2500-4999=webBasePrice

Jak widać ok. 1000 gier w dobrych cenach (700 lepszych i jeszcze znajdzie się dużo tańszych wysoko ocenianych 8-9/10). Po co PPE daje linka do śmieciowej wyprzedaży, a nie daje do dużo większej i nieporównywalnie lepszej?

• Confused 1
Opublikowano
4 godziny temu, Roman_PCMR napisał(a):

metro.co.uk/2024/12/16/era-xbox-console-exclusive-is-over-claims-insider-games-coming-ps5-22195629/

No i po exach xboxoswych. Kazdy konsolowiec kupuje PS6 do grania :E  

Bardzo dobrze :thumbup:
Sony na to czekało:
- PS6 Digital only - 999,99 euro / 4399 zł
- podstawka konsoli wymagana do uruchomienia konsoli: cena sugerowana 299 zł
- gry cyfrowe AAA : cena sugerowana 439 zł
- gry cyfrowe remaster: cena sugerowana 399 zł
- Dual Hiper Sense: cena sugerowana 499 zł
- PS Premium 12m.: cena sugerowana 899 zł

• Upvote 1
Opublikowano
7 godzin temu, DżonyBi napisał(a):

Przeciez napisal, ze z outletu ze sladami uzytkowania i w kartonie zastepczym. (...)

Na szczęście ślady użytkowania są tylko na padzie, konsola jak nowa. Pudło nie jest mi do niczego potrzebne. Grałem już w kilka gier i znaczną różnicę widzę tylko w the crew motorfest, stellar blade I ff7r. W takim spidermanie 2 jest wyraźna różnica, ale to w żadnym wypadku nie jest game changer. Czuję się jak po wymianie Radeona 4870 na GTX 270. Jest lepiej, ale szału nie ma w żadnym razie. 

Możecie polecić coś co jest pro enhanced I różnica w grafice jest większa niż w the crew? 

Opublikowano
10 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Na szczęście ślady użytkowania są tylko na padzie, konsola jak nowa. Pudło nie jest mi do niczego potrzebne. Grałem już w kilka gier i znaczną różnicę widzę tylko w the crew motorfest, stellar blade I ff7r. W takim spidermanie 2 jest wyraźna różnica, ale to w żadnym wypadku nie jest game changer. Czuję się jak po wymianie Radeona 4870 na GTX 270. Jest lepiej, ale szału nie ma w żadnym razie. 

Możecie polecić coś co jest pro enhanced I różnica w grafice jest większa niż w the crew? 

Też mam z outletu i w ogóle chyba już sobie daruję kupowanie z pełnej cenie czegokolwiek. To chyba mój 5 produkt i kolejny raz miło jestem zaskoczony. Nie dość że tysiak taniej to nawet konsola nie odpalona. 

czy ktoś użytkuje Dualsense edge  i może powiedzieć jak sprawuje się na dłuższą metę?

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Migot napisał(a):

Nie dość że tysiak taniej to nawet konsola nie odpalona. 

Taniej o tysiaka kupiłeś, ok. Ale z tym odpaleniem to nie przesadzaj, wystarczy włączyć reset z menu i odpala się tak samo jakby była nowa.

Opublikowano
22 minuty temu, Kowal_ napisał(a):

Taniej o tysiaka kupiłeś, ok. Ale z tym odpaleniem to nie przesadzaj, wystarczy włączyć reset z menu i odpala się tak samo jakby była nowa.

Jak nie ma śladów użytkowania i jest pełna gwarancja, to chyba warto. Czy może jednak nie? 🤣