PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
A kto ma wieszac te psy? Te cale 50 osob zainteresowanych ich nowa karta? -
Przez Art385 · Opublikowano
Do benchowania niuniu bez wody raczej ciężko ich używać bo jakakolwiek gra to na starcie 90 stopni na HS. -
Przez marko · Opublikowano
Ale to nie jest wytłumaczenie. Inaczej. W przypadku naszych dziadków czy rodziców taka była rzeczywistość. Człowiek musiał orać, żeby w ogóle coś mieć. Aktualnie nie widzę tego w ten sposób. Jak ktoś ciągle sobie szuka roboty, to nie żeby mieć cokolwiek, tylko żeby mieć więcej. Zresztą widzę po najbliższej rodzinie. Też robią w ten sposób, tu remont, tam budowa, itd. Ludzie w wieku 40 lat wyglądają na mega zmęczonych. Mi nie chodzi o jakąś krytykę, że takie życie jest złe. Bo generalnie, żeby coś mieć to trzeba coś robić. Uważam jedynie, że jeśli kosztuje to nas zdrowie fizyczne i psychiczne, to pasuje znaleźć jakąś rozsądną granicę. Podobnie jak z pracą. Jedni robią nadgodziny, żeby szybciej wyrobić się z kredytami, itp., inni korzystają z życia. Oczywiście masz rację. Jak jeszcze ktoś mieszka w jakiejś aglomeracji, to jest to totalna porażka. Ja mieszkam w średniej wielkości mieście, w malutkim bloku, zza okna mam widok na Dunaj i ponad 60ha parku. Jest to całkowicie inne mieszkanie w bloku niż w centrum z trzydziestoma sąsiadami w klatce -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Ich rozwiazanie, ich produkt - moga z nim robic co chca i jak chca, nie maja zadnego obowiazku dawac komus czegos za darmo. A wiadra pomyj wylewaja sie z kazdej strony - zyjemy w bardzo roszczeniowym pokoleniu. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Ja dziś nawet koszulkę mam specjalistyczną założoną
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi