Ramzes Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dzień dobry, witamy w ITHardware. Mamy nadzieję, że cała migracja przebiegnie bez problemów, dlatego: Użytkownicy w potrzebie proszeni są o podsyłanie pomysłów na usprawnienie forum w dziale Sugestie. Socjal będzie przyznawany stopniowo, nasza gospodarka nie była przygotowana na tak duży napływ migrantów. Postaramy się rozpatrzyć wszystkie wnioski. Od razu wspomnimy, że szukamy moderatorów, którzy będą czuwać nad ośrodkami dla uchodźców. Fajnie by było, gdyby były to najbardziej aktywne osoby. Zainteresowanych prosimy o bezpośredni kontakt mailowy na [email protected] Wszyscy migranci muszą stosować się do regulaminu. Uchodźcy, którzy będą go nagminnie łamać czeka deportacja. Nie potrzebujemy ubogacania kulturowego. Jeśli Straż Graniczna w jakiś sposób uprzykrza wam życie, na przykład nie dadzą Wam się z jakiegoś powodu zalogować, użyjcie opcji zgłoszenia. Wszyscy otrzymają azyl. Pozdrawiamy i życzymy miłego pobytu. Mamy nadzieję, że właśnie znaleźliście swój nowy dom. 45 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alek_M Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie no tylko bez określania migranci, bo mi się to kojarzy z niechcianymi userami, po prostu info dla nowych i tyle. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umpero Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Małe uwagi, sugestie ode mnie. 1. Nie przyjmujcie w szeregi moderatorów osób, które pełniły tą funkcję na forum PCL. Są to osobistości o skrajnych poglądach politycznych i tym często się kierowali w ocenie aktywności innych użytkowników 2. Zbanujcie albo ograniczcie wątek dotyczący polityki. To jeden wielki ściek plucia jadem jednych na drugich. Niech to będzie forum związane z wątkami komputerowymi, a nie polityczno-gospodarczymi. 3 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s W sprawie sugestii zapraszam do dyskusji w tym wątku: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jest wolność słowa a jak mi sie słowa podobać nie bedą to nie bedzie wolności słowa . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dokładnie. Nie dziwi mnie że komuś może się nie podobać wątek polityczny. Ale dla wielu labowiczów (mnie akurat nie ) był on dość ważnym elementem forum. Jak ktoś nie chce to chyba po prostu wystarczy tam nie zaglądać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spl97 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 19 minut temu, Umpero napisał: 1. Nie przyjmujcie w szeregi moderatorów osób, które pełniły tą funkcję na forum PCL. Większość osób z tej grupy chętnie widziałbym tutaj, ale co do jednego jegomościa to od razu z mojej strony nie, gdyż inaczej będzie taki sam syf oraz nadużywanie władzy co na PCL. Edytowano %s o %s przez Spl97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wątek polityczny gdzieś choćby na uboczu musi być, bo inaczej tylko brak możliwości pisania o tym spowoduje frustracje i wrzucanie polityki w inne tematy. Takie jest moje zdanie. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umpero Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 3 minuty temu, Spl97 napisał: Większość osób z tej grupy chętnie widziałbym tutaj, ale co do jednego jegomościa to od razu z mojej strony nie, gdyż inaczej będzie taki sam syf co na PCL. Źle mi się kojarzy moderacja z PCL. Także wolę jakieś nowe, bardziej neutralne rozdanie. Dostałem tam raz bana za jakąś błahostkę. Zaraz po tym dostała moja żona, która już zupełnie nie wiedzieć czemu go dostała. Jakąś odpowiedzialność zbiorową chyba stosowali i po takim samym IP wyłapywali Edytowano %s o %s przez Umpero Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag_zbc Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie jestem uchodźcą, ja się będę integrował i pracował ciężko shitpostując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramzes Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 17 minut temu, mag_zbc napisał: Nie jestem uchodźcą, ja się będę integrował i pracował ciężko shitpostując. Budujemy właśnie 79 centrów integracji. Wszyscy mają szansę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s IMHO lepiej bez typowej polityki, do dyskusji o polityce najlepsze jest forum GOL Chociaż wiadomo, że w przypadku dzisiejszych gier czasem się od niej nie ucieknie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVLo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Zobaczymy, jak to forum zareaguje na napływ nowych użytkowników i czy odnajdą się tutaj jak na PCLab. Będę obserwował rozwój i chętnie zostanę na dłużej, może kiedyś jako jeden z modów lub user od porad. Regulamin przyswojony i nie odbiega od standardów dobrej atmosfery i poszanowania. Edytowano %s o %s przez PaVLo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzbi Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Jak każde inne forum , pclab pada i po dzisiejszej informacji ludzie zaprzestaną się tam wypowiadać - taka kolej rzeczy, sprawa drugorzędna i tu bym celował ze grono osób będzie szukało informacji a fama już poszła o tym forum i będzie duża migracja PcLab ---- iThardware. Eot . jedynie czego mi tu brakuje to czarny motyw .... Edytowano %s o %s przez Ozzbi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Na dole strony kliknij "Styl" i wybierz motyw "Bravo 6". 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nawet jest lepszy niż na PClabie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzbi Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 45 minut temu, caleb59 napisał: Na dole strony kliknij "Styl" i wybierz motyw "Bravo 6". podziękował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 godziny temu, Umpero napisał: Nie przyjmujcie w szeregi moderatorów osób, które pełniły tą funkcję na forum PCL. Są to osobistości o skrajnych poglądach politycznych i tym często się kierowali w ocenie aktywności innych użytkowników Również uważam, że skoro ma to być nowy start to bez starych modów. Macie całą masę użytkowników na to miejsce. Za dużo odklejek tam już było. Wiec warto zacząć w pełni od nowa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 godziny temu, Spl97 napisał: Większość osób z tej grupy chętnie widziałbym tutaj, ale co do jednego jegomościa to od razu z mojej strony nie, gdyż inaczej będzie taki sam syf oraz nadużywanie władzy co na PCL. Dostałeś azyl, nie grożą ci już represje polityczne - możesz mówić otwarcie kogo nie lubisz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przecież każdy wie ze chodzi o Kadajo 😅 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spl97 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s O kadajo to ja akurat nie mam złego zdania. Jak ktoś wcześniej śledził moje losy, to będzie wiedział kogo będę pamiętał do końca swojego życia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja do @Kadajoteż nie mam nic...jak gdzieś już pisałem, swój chłop, pożartuje gdy jest na to miejsce, wrzuci gifa odpowiadającego do sytuacji, wyśle w Bieszczady gdy wysłać w nie trzeba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Mnie nie lubią tylko ci co broją 😉 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatality Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 19 minut temu, Spl97 napisał: O kadajo to ja akurat nie mam złego zdania. Jak ktoś wcześniej śledził moje losy, to będzie wiedział kogo będę pamiętał do końca swojego życia No ale raczej inni nie wiedzą, bo z tego co pamiętam to były oskarżenia że mody usuwają ci posty przez to, że prawaki zgłaszają. Ale ostatecznie nie padało z imienia o jakiego moda chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wiele było różnych historii. Nie ma co już do tego wracać. Natomiast modami powinny być nowe świeże osoby tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się