Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie dobrze by było żeby gra była w porządku i się fajnie sprzedała, tylko właśnie mam obawy że sprzeda się słabiej niż powinna , no bo UbiKACja. Nie mówię że sobie nie zasłużyli, bo za uszami mają w CH*j , no ale to nie znaczy że nie mogą zrobić juz dobrej gry. Szkoda tej obsuwy , a może z drugiej strony dobrze :E Szarżujący Henryk z Janem Ptaszkiem by zrobili z nich miazgę jak Rohan pod Minas tirith 

Opublikowano

Ostatnią grą od nich jaką kupiłem był Avatar i wtopiłem, po tych wszystkich aferach i mam ich w dupie niech giną, nie żal mi ich, a te aktywiszcza niech wylądują na bruku po zakupie przez Tencent i niech żrą gruz.

Opublikowano

Jedno jest pewne, artystów od otwartych światów mają topowych i będzie na czym oko zawiesić jeśli ktoś się jara widoczkami. Kwestia rozgrywki to już inna sprawa, właściwie w Syndicate też mieliśmy dwójkę bohaterów i można było się między nimi przełączać, pamiętam wtedy mi to nie przeszkadzało a gra była tak skonstruowana, że mogłeś grać jedną postacią właściwie cały czas. Tutaj wygląda na to, że misje stricte rozwałkowe będą dla chłopa, misje skradankowe dla baby ale tego nie jestem pewny, póki co tak sugeruje Ubisoft.

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Jedno jest pewne, artystów od otwartych światów mają topowych i będzie na czym oko zawiesić jeśli ktoś się jara widoczkami. Kwestia rozgrywki to już inna sprawa, właściwie w Syndicate też mieliśmy dwójkę bohaterów i można było się między nimi przełączać, pamiętam wtedy mi to nie przeszkadzało a gra była tak skonstruowana, że mogłeś grać jedną postacią właściwie cały czas. Tutaj wygląda na to, że misje stricte rozwałkowe będą dla chłopa, misje skradankowe dla baby ale tego nie jestem pewny, póki co tak sugeruje Ubisoft.

Wole grać babą niż mudzynem samurajem ;) oby było tak jak wspomiałeś o syndicate.

Opublikowano
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

A nie zwróciłem uwagi.

Dali gdzieś info o japońskim dubbingu?

Tak. Yasuke będzie dubbingował rodowity Japończyk - Samuer R. Jackson-san

30 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Wole grać babą niż mudzynem samurajem ;) oby było tak jak wspomiałeś o syndicate.

Twórcy potwierdzili, że będą miejsca gdzie bedziesz zmuszony grać Ice Cube'em.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Oj tam gówno. Kto grał w ostatnie odsłony, to wie czego można się spodziewać. Mistrzami pisarstwa to oni nie są, ale do poziomu ostatniego DAV im jeszcze daleko. Gejmplejowo, na pewno dowiozą.

Edytowane przez Tomek_ITH
  • Like 1
  • Upvote 1