Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomek_ITH napisał(a):

8 postów wyżej... jeszcze na innej stronie to bym zrozumiał, ale na tej samej stronie jest info o tym :) nie odbierz tego źle, ale wypadałoby przynajmniej zerknąć co zostało napisane przynajmniej na bieżącej stronie :) 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano (edytowane)

rozdziałka 1080 :E aby nie zacinało

Wuj oglądnę jak się skończy bo 25 min to nudy jak flaki z olejem, no ale czego się spodziewać. AC tylko w innej otoczce, kto lubi będzie zadowolony :)  

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano (edytowane)

https://www.gry-online.pl/opinie/po-6-godzinach-w-asassins-creed-shadows-wolalbym-zeby-mapa-byla-m/z046d2

"Podróżując, możemy też spotkać zwierzęta w ich naturalnym środowisku. Tym razem jednak nie będziemy na nie polować – zamiast tego mamy okazję je... namalować. Najpierw musimy się do nich podkraść tak, by ich nie spłoszyć, po czym widzimy, jak Naoe maluje scenkę odbywającą się na jej oczach. Przekreśliłbym to jako całkowicie zbędny zapychacz, gdyby nie fakt, że dostajemy w związku z tym namacalne nagrody. Ryciny Naoe mogą zostać następnie powieszone na ścianach w naszej kryjówce, a zwierzątka, które w ten sposób odkryliśmy, możemy zespawnować w naszej wirtualnej wiosce."

Super, zwierze se mozna namalowac w zamian za nic nie wnoszace nagrody, ciekawe jakie inne beznadziejne aktywności poboczne po wrzucali. 

Edytowane przez Godlike
  • Haha 1
Opublikowano

Budowanie bazy... to jest coś czego nie trawiłem, w Valhali tylko to co było konieczne do ruszenia fabuły do przodu. 

Czyli nic nowego, wielkość mapy z valhali, naładowana pierdyliardem bezwartościowych znaczników...stary dobry AC :D 

• Upvote 1
Opublikowano

To zle wróży bo Valhalla bylem zmęczony i końcówkę to na speedzie juz robiłem byle by tylko poznac zakończenie a taka Odyseje ogrywalem dwa razy włącznie z DLC bo mimo nudnych zadań pobocznych miala to coś, moze murzyn tez bedzie mial to coś :E

Opublikowano
9 minut temu, Godlike napisał(a):

Podróżując, możemy też spotkać zwierzęta w ich naturalnym środowisku. Tym razem jednak nie będziemy na nie polować – zamiast tego mamy okazję je... namalować.

Francuzi akurat lubią różne formy artystyczne, od jakiegoś czasu kredki są u nich wyjątkowo popularne. Ciekawe tylko, jak Japończycy się do tego malowania odniosą. 

Opublikowano
3 minuty temu, Godlike napisał(a):

To zle wróży bo Valhalla bylem zmęczony i końcówkę to na speedzie juz robiłem byle by tylko poznac zakończenie a taka Odyseje ogrywalem dwa razy włącznie z DLC bo mimo nudnych zadań pobocznych miala to coś, moze murzyn tez bedzie mial to coś :E

A to widzisz, ja mimo że każdego starałem się robić na 100% to przy odyseji wysiadłem, za dużo tych wysepek było i strasznie mnie to irytowało :) 

Taaa murzyn ma to coś i pewnie bardzo wielkie :E  

Opublikowano
22 minuty temu, Godlike napisał(a):

https://www.gry-online.pl/opinie/po-6-godzinach-w-asassins-creed-shadows-wolalbym-zeby-mapa-byla-m/z046d2

"Podróżując, możemy też spotkać zwierzęta w ich naturalnym środowisku. Tym razem jednak nie będziemy na nie polować – zamiast tego mamy okazję je... namalować. Najpierw musimy się do nich podkraść tak, by ich nie spłoszyć, po czym widzimy, jak Naoe maluje scenkę odbywającą się na jej oczach. Przekreśliłbym to jako całkowicie zbędny zapychacz, gdyby nie fakt, że dostajemy w związku z tym namacalne nagrody. Ryciny Naoe mogą zostać następnie powieszone na ścianach w naszej kryjówce, a zwierzątka, które w ten sposób odkryliśmy, możemy zespawnować w naszej wirtualnej wiosce."

Super, zwierze se mozna namalowac w zamian za nic nie wnoszace nagrody, ciekawe jakie inne beznadziejne aktywności poboczne po wrzucali. 

wiadomo ze zapychacz, no ale nie, lepiej zbierac 10 jąder jelenia

Opublikowano

Ubigry nie mają podjazdu do gier R*, gram w RDR1 i jestem oczarowany, jakie to wszystko jest ogarnięte, nie wymuszone, jedne zależne od drugiego, gra ma 15 lat, gamepley jest miodny, a nie od znacznika do znacznika, co by tu nie mówić Wiesiek 3 i CP 2077 wyglądały lepiej w tej materii niż ubigry, tu jest zawsze ten sam schemat, nawet nie ma co się zastanawiać to będzie średni średniak 5/10.

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
12 minut temu, DITMD napisał(a):

Tego JorRaptora się nie da oglądać, gość grać nie potrafi :lol2:

Nie umieć grać w AC, to już trzeba być ganc niepełnosprawnym, przecież to jest samograj jak wuj :) 

13 minut temu, Stjepan napisał(a):

Ubigry nie mają podjazdu do gier R*, gram w RDR1 i jestem oczarowany, jakie to wszystko jest ogarnięte, nie wymuszone, jedne zależne od drugiego, gra ma 15 lat, gamepley jest miodny, a nie od znacznika do znacznika, co by tu nie mówić Wiesiek 3 i CP 2077 wyglądały lepiej w tej materii niż ubigry, tu jest zawsze ten sam schemat, nawet nie ma co się zastanawiać to będzie średni średniak 5/10.

Tutaj raczej nikt się czegoś wybitnego nie spodziewał :) no po prostu kopiuj wklej ze zmienioną otoczką i tak od x części :) 

• Like 1
Opublikowano

Obejrzałem gameplay Skill Up'a, i szczerze mówiąc to Yasuke mógłby zostać usunięty z gry, niczego nowego nie wnosi, wręcz przeciwnie, jego postać jest strasznie ograniczona w porównaniu do Naoe. Nie mieści się w małych przejściach, nie potrafi się wspinać, jego możliwości parkour są na maksa ograniczone, nawet nie da się eliminować przeciwników po cichu. Także grając nim gramy Rambo, który jest nastawiony tylko na walkę, a to szybko stanie się nudne.

• Like 3