miro 705 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia W niektórych sytuacjach Janusz jest naprawdę kozak, a tą jego ciężkość potęguje czasem ubiór, jak ma zbroje templariusza, albo jakiegoś mega samuraja to ledwo się rusza. Grę skończyłem, robię pozostałe misje poboczne, czasem się podchodziło do postaci i nie dało się porozmawiać, tylko Januszem, Natalka musiała iść do kąta. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) Damage control po wczorajszej premierze Obliviona, która w 3h wykręciła 3x lepszy wynik od samuraja z Somalii, pomimo jednoczesnej premiery w GP? Edytowane 23 Kwietnia przez Element Wojny 2 1
łukasz850 140 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Mi się nie podoba cala konstrukcja gry. Gra polega głównie na ubijaniu celów z tajnej siatki. Rozumiem ,że tak było w starych częściach, ale twórcy mogli by to zmienić. W Black flagu, Rogue, Oriigns, Valchalla nie czuć aż bardzo tego
Godlike 880 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Mówisz o Afryce Wschodniej? 2
Czubatka Boża 176 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Ja nie jedne dialogi w grach słyszałem ale w Assassin’s Creed: Shadows to jest dopiero hit! Ja się pytam jak mogli dobrać takich aktorów głosowych z takim akcentem! Edytowane 25 Kwietnia przez Czubatka Boża
miro 705 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia taki był zamysł twórców, angielski ma brzmieć z azjatyckim akcentem przełącz sobie i graj z japońskim dubbingiem i napisami, jak bozia przykazała, lepszy klimat i nie będziesz becał
crush 3 575 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Godzinę temu, samsung70 napisał(a): serio? No właśnie zrobienie z jednego niewolnika kluczowego samuraja jest bardzo nie na serio.
Godlike 880 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia W dniu 23.04.2025 o 09:07, caleb59 napisał(a): W pewnych sytuacjach, np. "grobowce" zrobisz tylko samurajem ale już zbieranie zwojów po świątyniach wygodniej robić shinobi. Podczas swobodnej rozgrywki możesz się przełączać kiedy chcesz oprócz miejsc, gdzie jest jakieś zagrożenie, np. wewnątrz posterunków czy zamków przeciwników. Oczywiście jak było wyżej napisane niektóre poboczne/fabularne zadania również wymagają konkretnej postaci. Poza tym dla "wrażliwych" są specjalne stroje, gdzie można właściwie zapomnieć o kolorze skóry samuraja... Widzę czarne łapska 2
Czubatka Boża 176 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Kupiłem jednak w tym miesiącu Kingdom Come Deliverance II ponieważ była fajna promocja na gierkę i nie mogłem sobie odpuści. W Maju kupuje przygody dzielnego murzyna i pięknej japoneczki. Assassin's Creed Shadows kupie w maju. Mam nadzieje że było warto czekać no nowego Assassin's Creed. Grę na razie trochę oglądałem na YouTube i powiem szczerze gra mi się naprawdę podoba. Edytowane 26 Kwietnia przez Czubatka Boża 1
PaVLo 918 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Ja też ogrywam Henryczka i muszę napisać, że zapowiada się epicka przygoda 1
Reddzik 2 765 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Nie wiem czy było, ale wyciekł AC Shadows 2 Primal Edition 4 1 1
userKAMIL 856 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia W dniu 26.04.2025 o 19:07, Czubatka Boża napisał(a): Assassin's Creed Shadows kupie w maju. Mam nadzieje że było warto czekać no nowego Assassin's Creed. Grę na razie trochę oglądałem na YouTube i powiem szczerze gra mi się naprawdę podoba. Jeżeli tylko wiesz czego się spodziewać to będziesz zadowolony. Mam 40h i pięć celi zabitych. Pojawia się od groma tych pobocznych misji. Nigdzie się nie spieszę jak mam ochotę to nockę walnę albo 2h. Dla mnie to gra na długie miesiące. Do tego wygląda absolutnie fantastycznie! Piękne są te kolejne rejony. HDR i OLED tutaj cuda robią z oświetleniem. Ta mgła wolumetryczna w ruchu też świetnie wygląda! 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Może do września ograsz ale wątpie jak tyle pobocznych rzeczy robisz
miro 705 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 11 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Mam 40h i pięć celi zabitych. Pojawia się od groma tych pobocznych misji. Nigdzie się nie spieszę ja mam 100 i dalej dużo do zrobienia, teraz sobie grę smakuję, mam to samo, gra na miesiące w wolnym czasie, którego już teraz mniej.. 11 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Jeżeli tylko wiesz czego się spodziewać t jałowa dyskusja z typem, wcześniej pisał że kupił, potem że gra nawet Yasuke , teraz że dopiero kupi i tylko filmy ogląda, czyli jak 9/10 recenzentów tutaj , wiedza z youtuba o grze, poziom 12latka.. 1 1
userKAMIL 856 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 11 godzin temu, miro napisał(a): ja mam 100 i dalej dużo do zrobienia, teraz sobie grę smakuję, mam to samo, gra na miesiące w wolnym czasie, którego już teraz mniej.. Uuu dla mnie 100h to naprawdę rzadko kiedy w singlu robię. Fabułę już ukonczyles? Sam mam tak że jak skończę główny wątek to nie potrafię już dalej grać. 🤷 1
miro 705 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 7 minut temu, userKAMIL napisał(a): Fabułę już ukonczyles? tak, robiłem sporo pobocznych i główną skończyłem jak miałem ok 70h a potem sukcesywnie odkrywam karty i sobie czyszczę mapę, często coś dojdzie jak komuś pomożesz itd itp. Kończy mi się luz, trza zapitalać, do września to już chyba tylko okazyjnie zagram przy porannej kawie. a wieczorem jak nie uśniemy to chciałbym jakieś filmy nadrobić. w tym roku to i tak mam rekord, bo już dwie gry skończyłem indianę i to... dobrej zabawy 1 1
userKAMIL 856 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia A to mały OT zrobie… Może nie film ale Yellowstone jako serial nadrobiłem ostatnio i rozsadziło mi głowę na jakim poziomie to jest zrealizowane. Polecam jak nie widziales. 1
miro 705 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Teraz, userKAMIL napisał(a): Polecam jak nie widziales. no właśnie coś z tego uniwersum wjeżdża, 2 sezon 1923 1 1
Rekomendowane odpowiedzi