Barosz 47 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Nie wiem czytając Wasze komentarze mam wrażenie jak by lepiej aby nie wychodziło to wcale Jeżeli ktoś po nintendo spodziewał się wodotrysków to raczej na pewno się zawiedzie. Nintendo to przede wszystkim gry przynajmniej jak dla mnie. Osobiście nie nastawiam się na wielkie tytuły z innych platform a raczej traktuje to jako ciekawostkę ;p
Jaycob 1 934 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 13 godzin temu, Kszyrztow napisał(a): Ludzie się dopatrzyli sensora optycznego w lewym Joy-Conie: Także się zastanawiam, po co? Ale w sumie nie takie głupie? Jak ktoś będzie sobie chciał ograć na docku fpsy czy strategie to użyje do tego "joycon-myszki" ,ale z drugiej strony jak się kupuje konsolkę to i tak trzeba się przestawić do grania na padzie.
galakty 3 332 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 13 godzin temu, Kris194 napisał(a): Jeśli prawdą jest, że Switcha 2 można już kupić na czarnym rynku to te przecieki to ich najmniejszy problem. Masakra, w życiu bym nie pomyślał że Nintendo takie coś odwali
galakty 3 332 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Switcha się generalnie używa na kanapie, więc ciekawe jak optycznie myszką sterować... po kocu? Pomysł pewnie umrze DOA, jak ten podczerwieni.
Art385 339 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Ja tam nie wiem ale aktualnie pilotem z mojego LG spokojnie mógłbym grać w strategie Pomysł pewnie chwyci
Jaycob 1 934 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 16 minut temu, galakty napisał(a): Switcha się generalnie używa na kanapie, więc ciekawe jak optycznie myszką sterować... po kocu? Ty się nie śmiej, ja właśnie tak używam myszki na sofie. 1
Kris194 4 720 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Taką czarnulkę z OLED to bym brał jak cygan zasiłek 1
tomeek85 30 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Mogli by wypuścić na rynek już w styczniu Nie musiałbym tyle czekać + Nowe Mario 3d do Zelda oraz Mario Kart i więcej mi do szczęścia nie trzeba PS. wygląda LEGANCKO tego.
kanon7 600 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, slafec napisał(a): Przecież to wygląda jak Nintendo Switch 1 Refresh Coś czuję że oni sobie jaja robią z tymi wyciekami i nas w konia robią, a my łapiemy to jak pelikany że to Switch 2 PS. Nie uwierzę w to, póki Nintendo nie zapowie oficjalnie i pokaże „to coś” Edytowane 9 Stycznia przez kanon7 1
michaelius33 354 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Całe szczęście. Nie potrzebujemy dziwactwa w stylu Wii U 4
tomeek85 30 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 1 minutę temu, michaelius33 napisał(a): Całe szczęście. Nie potrzebujemy dziwactwa w stylu Wii U Zgadzam się, niech jest taki Switch ale lekko odświeżony i wystarczy. Ważne by bebechy były lepsze i gry chodziły płynniej z większym fps. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Ja obstawiam, że jedynym powodem ciągłego nieujawniania gotowej już konsoli jest to, że mocne tytuły startowe nie są jeszcze gotowe. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 2 godziny temu, slafec napisał(a): Nowa porcja zdjęć, NS2 wygląda całkiem zgrabnie. https://www.91mobiles.com/hub/nintendo-switch-2-design-renders-exclusive/ Wygląda dużo lepiej niż ta biała wersja i ramki też węższe.
Kris194 4 720 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 1 godzinę temu, kanon7 napisał(a): Nintendo Switch 1 Refresh No bez przesady, niektórzy chyba zapomnieli jak wyglądał pierwszy Switch Ramy wokół ekranu niczym w CRT
kanon7 600 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) @Kris194 Wizualnie - co oprócz mniejszych ramek jest? Edytowane 9 Stycznia przez kanon7 1
galakty 3 332 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Przecież to zwykł lifting a i tak nieduży.... Bo dali czarne kontrolery to się wydaje smuklejszy, lol. Technika znana od wieków Dałbyś sraczkowate kolory to byś miał problem odróżnić
Tankietka 218 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Ja tam uważam, że jeśli te różnice faktycznie będą takie małe to jest to błąd Nintendo. Nie ma sprzedaży 100-150 mln bez grupy największych casuali jakich tylko można sobie wyobrazić, a dla wielu z nich to nadal będzie Switch 1. Idą rodzice z dzieckiem trzymającym pierwszego Switcha, on nawet nie może zrobić sobie bazy pod marudzenie o Switcha 2 skoro to wygląda dla rodziców tak samo. "Przecież masz już". Może za to karton zrobią jakiś fikuśny Edytowane 9 Stycznia przez Tankietka
Spychcio 802 Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia Godzinę temu, Tankietka napisał(a): Ja tam uważam, że jeśli te różnice faktycznie będą takie małe to jest to błąd Nintendo. Nie ma sprzedaży 100-150 mln bez grupy największych casuali jakich tylko można sobie wyobrazić, a dla wielu z nich to nadal będzie Switch 1. Idą rodzice z dzieckiem trzymającym pierwszego Switcha, on nawet nie może zrobić sobie bazy pod marudzenie o Switcha 2 skoro to wygląda dla rodziców tak samo. "Przecież masz już". Może za to karton zrobią jakiś fikuśny Błąd kolego:) Zapominasz, że za sukcesem Nintendo stoją świetne Exy. Czekaj tylko jak zapowiedzą/pokażą nowego MarioKart, Pokemony, Metroida, Zelde, Dragon Questa... Ludzie rozniosą sklepy w pył. W ciemno mogę obstawić gigantyczny sukces sprzedażowy tj. 140mln+ 2
Kris194 4 720 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Myślę, że Switcha 2 w dużej mierze kupią Ci, którzy nie mieli pierwszej konsoli także o kwestię rozróżnienia konsol bym się specjalnie nie martwił.
Tankietka 218 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 1 minutę temu, Spychcio napisał(a): Błąd kolego:) Zapominasz, że za sukcesem Nintendo stoją świetne Exy. Czekaj tylko jak zapowiedzą/pokażą nowego MarioKart, Pokemony, Metroida, Zelde, Dragon Questa... Ludzie rozniosą sklepy w pył. W ciemno mogę obstawić gigantyczny sukces sprzedażowy tj. 140mln+ Ja zaś obstawiam, że wynik Switcha 1 - dwójka nie osiągnie, co nie znaczy, że będzie słabo czy coś, ale już nie tak rekordowo. 3
Tankietka 218 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 3DS też a nagle sprzedaż spadła o połowę porównując do poprzednika czyli Dual Screen. Nie ma rekordów jeśli sprzęt nie stanie się swego rodzaju trendem wśród osób które grami interesują się od święta. Hardcorowcy którzy wszystko wiedzą i śledzą to mały procent sprzedaży. Edytowane 9 Stycznia przez Tankietka
Kris194 4 720 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia No to mamy "Switcha", switcha do Lego 1
Spychcio 802 Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia No i kolejny Przeciek 1.Wielkość pudełek na gry do Switcha2 i ich porównie do pudełek gier ze Switcha1. 2.Jest też info prosto od DigitalFoundry z patentu/dokumentów (Switcha2) Nintendo, że gra na PC z teksturami 4K mająca 60GB po przerobieniu na Switcha2 zajmie 20GB, czyli mamy stosunek 3:1.
Rekomendowane odpowiedzi