Kris194 4 720 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Godzinę temu, Spychcio napisał(a): 2.Jest też info prosto od DigitalFoundry z patentu/dokumentów (Switcha2) Nintendo, że gra na PC z teksturami 4K mająca 60GB po przerobieniu na Switcha2 zajmie 20GB, czyli mamy stosunek 3:1. O ile w zeszłej generacji wszystkie konsole były mówiąc wprost gówniane (nawet Switch) to w tej się naprawdę zrobiło ciekawie
Kris194 4 720 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Kolejny przeciek lol Nie wiem czy coś lepiej opisuje tą sytuację niż to 1
Spychcio 802 Opublikowano 10 Stycznia Autor Opublikowano 10 Stycznia Dobra... dawać mi już tego Switcha2, zwłaszcza pokaz gier
Amphilyon 8 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Ale jaka wielka zmiane w wygladzie mozna zrobic w handheldzie ? I to jeszcze takim gdzie mamy miec glowny ekran gdzie wszystko musi byc za nim schowane + joy cony/odczepiane pady po bokach xd Tu naprawde nie ma za wiele pola do manewru niz odchudzic i wyszczuplic sprzet
Jaycob 1 934 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) 9 godzin temu, Spychcio napisał(a): 1.Wielkość pudełek na gry do Switcha2 i ich porównie do pudełek gier ze Switcha1. Tej zmiany nie rozumiem. Jaki sens jest robić jeszcze większe pudełka na gry, które są zapisywane na malutkie kartridże. 6 godzin temu, Kris194 napisał(a): Kolejny przeciek lol Czyli co: Bandai Namco: Elden Ring Bethesda: Starfield SE: FF7 Remake/Rebirth Take 2: GTA 5/RDR2 ? Edit: ale z multiplatform AAA to chętnie bym przygarnął mojego ulubionego ER czy Cyberpunka.:) Edytowane 10 Stycznia przez Jaycob
michaelius33 354 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Jedna nie fajna rzecz w tym przecieku. Wygląda na to, że ceny gier na Switcha 2 będą już "normalne" jak na PS5/Series po 70-80 euro. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) A na discordach juz lata ze emulacja Switcha 2 to bedzie pikus, dlatego Nintendo tak ostro wzielo sie za Yuzu i Ryujinx w zeszlym roku. Tyle ze oni nadal nad tym pracuja, po prostu nie tak otwarcie jak kiedys. Jesli to co pisza sie sprawdzi, 3-4 miesiace po premierze wszystkie gierki beda juz latac na emulatorach. Edytowane 10 Stycznia przez Element Wojny
galakty 3 346 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Czyli nie zwiększyli ochrony przed piractwem? Ciekawe kiedy chipy będą latać
Jaycob 1 934 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Ciekawe ile takich fejków w tym temacie jest. Zaraz się okaże, że nic tutaj nie jest prawdą. Nic trzeba wyjść z tego topicu aż do oficjalnej zapowiedzi. Edytowane 10 Stycznia przez Jaycob
Gonzo3211 106 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia 1 godzinę temu, Jaycob napisał(a): Edit: ale z multiplatform AAA to chętnie bym przygarnął mojego ulubionego ER czy Cyberpunka.:) Takie RDR2 z DLSS i >30fps brałbym.
Kris194 4 720 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia 3 godziny temu, Jaycob napisał(a): Ciekawe ile takich fejków w tym temacie jest. Zaraz się okaże, że nic tutaj nie jest prawdą. Not official =/= fake
kanon7 600 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) 8 godzin temu, Jaycob napisał(a): Take 2: GTA 5/RDR2 Baa, idę dalej że R* zapowie GTA VI na Switch 2 na premierę gry na jesień 2025 wraz z PS5 i XSX|S W dniu 9.01.2025 o 16:12, Kris194 napisał(a): Taką czarnulkę z OLED to bym brał jak cygan zasiłek Kiedyś konsole (Sony/M$) były alby kupić, włączyć i grać. PC, były dla PCMR. Teraz to musi być M.2 7000 MB, 60 fps, Zen 6 i Patchtracing Konsole Nintendo zawsze były dla dzieci, rodzin. A ja czytam że Switch 2 musi mieć: OLED, 60 fps, natywne podbijanie rozdzielczości i 60 fps gier z Switch 1, adaptacyjne spusty itd. Edytowane 10 Stycznia przez kanon7
galakty 3 346 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Dziś dzieci to siedzą na tiktoku, a grają ich rodzice 2
Kris194 4 720 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia 9 minut temu, kanon7 napisał(a): adopcyjne spusty itd Boję się nawet zapytać co to jest 1
kanon7 600 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia @Kris194 jest to funkcja robiąca dobrze graczom 60 fps, OLED, PSSRFSRDLSSLPG
Jaycob 1 934 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) 35 minut temu, galakty napisał(a): Dziś dzieci to siedzą na tiktoku, a grają ich rodzice Jeśli rodzice najwięcej grają to nie rozumiem skąd to całe parcie na robienie gier dla "modern audience". BTW gdzieś słyszałem, że TikTok w USA będzie zbanowany.:D Edytowane 10 Stycznia przez Jaycob
Kris194 4 720 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Godzinę temu, kanon7 napisał(a): Kiedyś konsole (Sony/M$) były alby kupić, włączyć i grać. PC, były dla PCMR. Teraz to musi być M.2 7000 MB, 60 fps, Zen 6 i Patchtracing Ja 60 FPS w nowych tytułach nie oczekuję i nawet nie chcę, niech się skupią na tym żeby zrobić jak najlepsze gry, hiper wydajności też nie oczekuję od urządzenia przenośnego. Co do chociażby pamięci masowej to pewne rozwiązania wpływają zwyczajnie na komfort użytkowania. Myślę, że sam chociażby na smartfonach nie chciałbyś wrócić do dawnych wersji eMMC przy rozmiarze dzisiejszych aplikacji i plików.
Gonzo3211 106 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Godzinę temu, Kris194 napisał(a): Ja 60 FPS w nowych tytułach nie oczekuję i nawet nie chcę, niech się skupią na tym żeby zrobić jak najlepsze gry, hiper wydajności też nie oczekuję od urządzenia przenośnego. Od pstryka dwa też tego nie oczekuję, choć w exach to niejako standard (wiadomo, wyjątki - zelda itp), 3rd party to wiadomo że jak im wygodnie, ale teraz z dlss można popuścić wodzę fantazji... Natomiast odkąd gram w 60fps we wszystko co mnie interesuje na series s (jedynie crash i spyro 30fps), ciężko mi zmusić się do grania w 30 klatkach . PS5 rozważam zakup na kiedyś jedynie przez to że zaległości odpalane są w wyższym klatkarzu niż na ps4. Grałem kiedyś w gearsy 4 na one s, a teraz na series i to zupełnie inna gra A switch za te 360 eurasów to chyba już się przeboleje tego lcd...
kanon7 600 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Godzinę temu, Gonzo3211 napisał(a): Natomiast odkąd gram w 60fps we wszystko co mnie interesuje na series s Ale żeś popłynął
tomeek85 30 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): Prawdopodobne ceny Gdyby cena była naprawdę 360 ojro, to jak dla mnie świetna sprawa, osobiście tak niskiej ceny się nie spodziewam. Wiadomo że to tylko plotki, ja osobiście stawiam że mniej niż 2000-2500zł nie zapłacimy (obym się mylił). Już nie mogę się doczekać jakiejś oficjalnej zapowiedzi
Tankietka 218 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Moim zdaniem wszystko powyżej 2 tys z ekranem LCD to porażka. 3
Gonzo3211 106 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia 27 minut temu, kanon7 napisał(a): Ale żeś popłynął Wszystko co mnie interesuje z i na xboxie jak dotąd ma 60fps, gdzie tu błąd? Przykłady ostatnio to ww. gears of war 4, far cry 5, fh4, indiana i control.
Rekomendowane odpowiedzi