Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
Ale Ty piszesz o normie co najmniej 5. Ja mam Euro 4 bez DPF fabrycznie. Więc jak ktoś ma 2 i wsadzi DPF to nie wskoczy na 4? Wydaje mi się, że da radę. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
dotyczylo drewna, ale ten przyklad pokazuje, ze zawsze znajdzie sie cos "irytujacego". -
Przez KiloKush · Opublikowano
No automat to jeszcze klasyczny muł ale w manualu też jest limit mocy na skrzyni na pierwszych dwóch biegach. Np. 200Nm zamiast nawet fabrycznych 300Nm. Dopiero na 3 komputer nie ogranicza mocy silnika. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Jemu chyba chodziło ze grafika jest modyfikowana. Ze gra w trybie standardowym tak nie wygląda. Zgadzam się ze czasem nawet wbudowane tryby foto "oszukują" bo zwykły GP ma obciętą grafik względem tego trybu. -
Przez Lypton · Opublikowano
Najlepsze było Suzuki, które nie tak dawno miało w ofercie Vitarę Strong Hybrid - nazwane tak, żeby odróżnić od wersji z klasycznym mHEV - a było to mocarne 33 KM. Okazało się potężną klapą, z 2 lata chyb tylko w ofercie było. Ani mocy to nie miało, ani dynamiki, ani jakoś wielce oszczędniejsze od miękkiej, do tego kilka bezsensownych rozwiązań - klima była sprzężona z benzyniakiem, więc w korku człowiek się gotował.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi