Element Wojny 4 775 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) 👀 👀 👀 👀 👀 👀 👀 👀 👀 👀 👀 Edytowane 18 Czerwca przez Element Wojny 3
Element Wojny 4 775 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Sytuacja rozwojowa. Edytowane 18 Czerwca przez Element Wojny 2
Kadajo 7 408 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca To raczej na zasadzie. Tato chcemy kotka. Mamy już w domu kotka.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Jako że mało się konsolami interesuję, to gdzieś dzisiaj usłyszałem że na kontrolerach do S2 jest przycisk odpowiedzialny za komunikację głosową, ale żeby z niej korzystać to trzeba mieć abonament czy coś takiego? Prawda to ?
galakty 3 312 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Noooo a po co Ci komunikacja głosowa bez online?
tomeek85 30 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Do mnie dotarły dzisiaj nowe nabytki. The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - mam nadzieję że się będzie grało dobrze i mnie wciągnie, bo wiele ludzi polecało. oraz Super Nintendo Extreme do poczytania przy dwójce 2 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) 15 minut temu, galakty napisał(a): Noooo a po co Ci komunikacja głosowa bez online? Dlatego się pytam, ponieważ jak wspominałem, mało a prawie w ogóle się konsolami nie interesuję to jeszcze mi powiedz że za online trzeba płacić dodatkowo jak to jest bodajże u sony, bo z tego co kojarzę to MS zrezygnował z live? Edit Dobra doczytałem. Awruk śmiech na sali Edytowane 18 Czerwca przez AndrzejTrg
Kszyrztow 59 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) MS zrezygnował tylko z nazwy Live, dostęp do grania po sieci jest po prostu możliwy już od najtańszego wariantu XGP (Core). Na każdej konsoli dzisiaj granie online wiąże się z opłatą jakiejś formy abonamentu. Ten Donkey Kong jest wypakowany wszelaką zawartością niczym dobra kasza skwarkami. Wygląda to moim zdaniem bardzo fajnie. Choć jakimś wielkim fanem tej serii nigdy nie byłem, to coś takiego bym z chęcią sprawdził. PS Shift Up weszło w posiadanie devkitów nowego Switcha. Istnieje więc cień szansy na to, że Stellar Blade pojawi się na NS2: https://www.nintendolife.com/news/2025/06/ps5-hit-stellar-blade-is-reportedly-in-consideration-for-the-switch-2 Edytowane 19 Czerwca przez Kszyrztow 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 13 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Sytuacja rozwojowa. To tam nie ma schronisk albo bezdomnych żeby sierściuch za free był?
Element Wojny 4 775 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) 10 godzin temu, Kszyrztow napisał(a): Ten Donkey Kong jest wypakowany wszelaką zawartością niczym dobra kasza skwarkami. Wygląda to moim zdaniem bardzo fajnie. Choć jakimś wielkim fanem tej serii nigdy nie byłem, to coś takiego bym z chęcią sprawdził. Jest mega dużo fajnych rzeczy w tej grze - co-op to jedno, gameshare między S2 i S1 to drugie, mega duża customizacja i assist mode które przyda się dla dzieciaków. Do wczoraj się wahałem, teraz już nie mam wątpliwości. Edytowane 19 Czerwca przez Element Wojny
DżonyBi 1 969 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Ja kupilem sobie Nintendo Online + expansion pack za 135 zl na 12 msc i bawie sie klasykami. Zaczalem od Metroid Fusion na GBA, a potem Super Metroid na SNES i Metroid: Zero Mission na GBA (remake pierwszego Metroida). Ekskluzywnie dla Switcha 2 sa gry z Nintendo GameCube np. Zelda: The Wind Waker z poprawiona grafiką - wygląda przyzwoicie. Obok Zeldy jest jeszcze F-Zero GX i Soulcalibur 2, a z czasem maja pojawic sie: Super Mario Sunshine Fire Emblem: Path of Radiance Pokemon XD: Gale of Darkness Super Mario Strikers Luigi’s Mansion Pokemon Colosseum Chibi-Robo https://www.gamespot.com/gallery/every-gamecube-game-coming-to-switch-2s-switch-online-library/2900-6400/#11 Dla mnie bomba Edytowane 20 Czerwca przez DżonyBi
tomeek85 30 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Tą Bananze chyba sobie zakupie na premierę bo wygląda i zapowiada się świetnie, albo w preorderzye jeszcze co na premierę przyjdzie już do paczkomatu
Barosz 47 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 16 minut temu, Element Wojny napisał(a): 👀👀👀 Jednak kupiłeś Ten donkey Kong wygląda spoko. Chyba ostatni raz na SNES grałem, chyba zapowiada się dobra zabawa i to nie tylko dla najmłodszych.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Ja w pre-orderze mam Donkey i Pokemon Z-A. Zastanawiam się jeszcze nad membership na 12mc. Kontrolery dodatkowe z S1 działają z S2, więc rezygnuję z Pro Controlera, nie ma sensu wydawać tyle kasy. 1 minutę temu, Barosz napisał(a): Jednak kupiłeś Dołożyłem 500zł, reszta od babć. Tak jak napisałem wcześniej, kot to podstawa. Edytowane 19 Czerwca przez Element Wojny 2
Element Wojny 4 775 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Gotowe. S1 przetransferowany do S2, update'y zrobione, dodatkowe kontrolery podłączone, Kart World zainstalowany, upgrade'y zainstalowane, Fortnite dla S2 zainstalowany, teraz kontrolery się ładują, a za godzinę będzie jak chłopaki wrócą ze szkoły 1
Barosz 47 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Ciekawe czy jay-cony są na tyle duże,aby po godzinie gry nie cierpły, nie bolały dłonie.
galakty 3 312 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Może i większe ale one są za chude przede wszystkim.
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Trzeba zaczekać na nitro decka dla switch 2, w przypadku pierwszego switcha to był game changer.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) https://www.ppe.pl/news/372856/nintendo-switch-2-swietuje-sukces-dzieki-produkcjom-od-nintendo-gry-od-innych-wydawcow-maja-problem.html Zaskoczeniem nie powinno być to, że najlepiej sprzedającą się grą third-party na premierę Switcha 2 był Cyberpunk 2077: Ultimate Edition. Jednak sprzedaż tytułów third-party jest bardzo niska, mimo iż Switch 2 miał na premierę aż 13 wersji pudełkowych, podczas gdy jego poprzednik otrzymał 5 gier pudełkowych na premierę (The Legend of Zelda: Breath of the Wild,1-2 Switch, Just Dance 2017, Skylanders Imaginators, Super Bomberman R). Analitycy uważają, że taka sytuacja jest spowodowana tym, że nabywcy Nintendo Switch 2 są zainteresowani przede wszystkim grami Nintendo, także starszymi, gdyż Switch 2 jest kompatybilny z tytułami z poprzedniej konsoli. Duże znaczenie może mieć również to, że większość gier third-party to porty starszych tytułów, które można było już ograć na konsolach PlayStation i Xbox. Mnie to nie dziwi, kogo interesują porty starych gier? A już totalnie SEGA dała dupy w temacie Yakuzy 0 Director's Cut - 8 tysięcy kopii w Japonii ale wynika to też z tego, że gra zaoferowała 0 nowego contentu fabularnego, jakieś tryby multi które mało kogo interesują, a nowe 30 minut cutscenek to ponoć jeden wielki odpad po-produkcyjny, totalnie nic nie wnoszące sceny - tak o tym piszą osoby które tą edycję zakupiły. Mi osobiście cholernie brakuje upgrade'ów starszych gier - odpalam Pokemon Scarlet miód malina 60 fps zero zacięć rewelacja; odpalam Pokemon Arceus 30 fps i laguje jak potłuczona, serio mogliby wrzucić te patche, co im szkodzi... Edytowane 19 Czerwca przez Element Wojny 1
lukadd 2 908 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca To są niestety kąsole, gracz na totalnej na łasce i nie łasce devów i korpo tworzącego konsole
Rekomendowane odpowiedzi