Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś ma jakiegoś nieoficjalnego docka, tudzież hub z usb-c na HDMI, to dzięki najnowszej aktualizacji już nie skorzysta. Cudowne Nintendo (mając na względzie dobro użytkowników oczywiście) poblokowało... 

Opublikowano

Ile płaciłeś za tego ANTANK S3 MAX ? Jest jakiś lepszy dock w podobnych pieniądzach?

10 godzin temu, Tasslehoff napisał(a):

tak mam od Hagibis kabel dock, wgrałem nową aktualizację od producenta i już działa.

Mam też dock Antank S3 MAX i ten działał bez problemu po nowej aktualizacji konsoli. Nic z nim nie trzeba było robić

Opublikowano (edytowane)
W dniu 13.11.2025 o 23:09, Vulc napisał(a):

Nie kuś. :E Wiem, ale prócz Zeldy to za wiele obecnie tam dla mnie nie ma. Puszczę swoją V2 za 400-500 może i po taniości będzie upgrejd.

Naprawdę warto. Mnie ten upgrade przekonał żeby dać drugą szansę Zeldzie TotK i nie żałuję :E 

A jak masz monitor/TV z HDR to tym bardziej, bo Switch 2 może wymuszać HDR w dosłownie każdej grze.

No i te nowe joy cony są dla mnie wygodniejsze. Ogólnie konsolka mocno na plus względem poprzedniczki, boli jedynie brak OLED. No i bateria mogłaby dłużej trzymać, ale jak na moje granie, to i tak wystarczy.

Spoiler

Kurde, nie wiem co jeszcze mogę napisać, żeby cię przekonać :E 

Edytowane przez Isharoth
  • Upvote 1
Opublikowano

Możesz napisać w przelewie numer konta, który Ci podam, a później jakąś kwotę w złotówkach. :E

Biłem się z myślami w przypadku NS2, ostatecznie wybrałem Legiona Go, gdzie fajnie się ogrywa masę zaległych indyków ze Steama. Ze Switchem Drugim wstrzymam się właśnie do wersji OLED, biblioteka gier też się pewnie wzbogaci. Chyba, że będę miał jeden z tych dni i ręka mi się osunie w koszyku zakupowym. :E

• Haha 1
Opublikowano

Nie nie, mi głównie zależy na ogrywaniu małych gier i indyczków na kanapie w ręku, Switch 1 świetnie się spisuje ale powoli gry Nintendo kończę, a mam sporo na Steamie gier których mi się nie chce odpalać (chociażby taki Portal Bridge itp). 

Granie na TV w gry z PC to tylko dodatek by był ;) 

Opublikowano (edytowane)

Gra ktoś na S2 głównie w trybie docked? Czy da się grać joyconami trzymanymi oddzielnie i jest to komfortowe?
Jak wyglądają te większe gry na 65 calach? Czy większość gier zauważalnie lepiej chodzi i wygląda w trybie docked, czy raczej z tym różnie? 

Rozważam jeszcze decka oled, bo moja biblioteka steam jest ogromna i ogrywałbym jakieś starsze gry natywnie na decku (backlog!), a te nowe gry czy emulację Switcha streamował z mojego PC na decka wtedy gdyby nie chciało mi się siedzieć przy biurku. Każdy inny handheld odpada, bo nie wydam ponad 2k na hh bez ekranu oled (poza switchem 2, ale na nim grałbym głownie w trybie docked na moim oledowym tv).

Doradzcie jak żyć ;)

Edytowane przez @MUZ
Opublikowano

wg mnie same Joy-Cony są nie wygodne, już jakiegoś pada lepiej podłączyć pod konsolę.

No jeszcze do konsolki masz uchwyt/grip do joy-conów to jeszcze od biedy awaryjnie ujdzie.

ja ogrywałem Bananze na 77" to gra wyglądała spoko, te gry które mają poprawioną grafę pod NS2 to jeszcze ujdą. Cała reszta to trochę pixeloza

• Thanks 1