Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Kolejny wątek przeniesiony z PCLaba. Co prawda wypowiadaliśmy się tam coraz rzadziej, ale myślę że warto utworzyć tutaj takie miejsce w razie jakby ktoś coś oglądał i chciał podyskutować. Raczej zbiorczy wątek wystarczy jak na takie zapotrzebowanie. Ja teraz naprawdę mało oglądam, ale zbieram sobie odcinki z kolejnego sezonu Re:Zero i jak będę miał więcej czasu to je sobie nadrobię. A jak tam u was? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CajraX Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s U nas tak, że właśnie kończę oryginalną serię Dragon Balla, bo muszę wszystkie stare obejrzeć przed zabraniem się za nowe wypusty. Z nowych anime to nawet nie wiem co się dzieje na rynku, a pewnie jest kolorowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
green1985 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie wiem czy na PCLab w tym wątku był wspomniany ten serial, ale na mnie, jako petrolheadzie zrobił spore wrażenie ilością fachowej wiedzy, która tam była zawarta w dialogach - Wangan Midnight. O Initial D i kultowym Trueno słyszało sporo osób, ale o Devil Z już chyba nieco mniej ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przeczytałem 19 tom light novela Danmachi i zastanawiam się, czy oglądać sezon 5, bo jestem sporo do przodu względem anime. Nowy sezon Re:Zero obejrzę, jak tylko wyjdzie całość, bo nie lubię oglądania z tygodnia na tydzień. Widziałem pierwszy sezon Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian i jest to dość przeciętna seria. Spodziewałem się czegoś więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dodałem temat w Off-topie ale tutaj chyba będzie lepiej pasował Obecny sezon skróciłem do 10 pozycji. Nowy dysk 8 TB pomieścił stare anime, mogę się zabrać za pobranie Bleacha, Naruto i Dragon Balla Dandadan Uzumaki Blue Lock Shangri-La Frontier Dragon Ball Daima Kekkon suru tte, Hontou desu ka Chi.: Chikyuu no Undou ni Tsuite - jak dla mnie GOTY, albo bardzo blisko, albo mocny pretender. Madhouse zrobił to i dowiózł temat. Kami no Tou: Koubou-sen MF Ghost 2nd Season - Mocne 8/10. Trillion Game Re;Zero nigdy mnie nie wciągnął i interesował, zawsze uważałem to za średniaka. 2 godziny temu, green1985 napisał: Nie wiem czy na PCLab w tym wątku był wspomniany ten serial, ale na mnie, jako petrolheadzie zrobił spore wrażenie ilością fachowej wiedzy, która tam była zawarta w dialogach - Wangan Midnight. O Initial D i kultowym Trueno słyszało sporo osób, ale o Devil Z już chyba nieco mniej ;) Wangan legenda. Ale owszem, mniej popularna seria od Initial D. Ale muzyka w Wangan jest genialna, soundtrack do posłuchania jak najbardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu Obejrzałem dwa odcinki DB Daima i nie wiem czy chce dalej kontynuować. Kreska i animacje spoko, ale fabularnie mnie jakoś nie wciąga. Może poczekam aż będzie całość. Korciło mnie żeby obejrzeć jakiegoś klasyka, w sensie coś z tzw topu, którego nie ogladałem, zastanawiałem się między "Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)" oraz "Hunter x Hunter". Wybrałem to drugie, raptem 4 odcinki póki co za mną, ale ogląda się przyjemnie Ale też coś nowego muszę ogarnąć, może właśnie "Blue Lock" albo właśnie "Chi.: Chikyuu no Undou ni Tsuite" o którym właśnie też dużo dobrego czytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu Jak chcesz bardziej taktyczną piłkę i realistyczną (no powiedzmy że bardziej) to Ao no Ashi. Blue Lock jest takim Kuroko No Basket, bardzo nierealistyczny, z większą “pompą” i efekciarski. Chi: Chikyuu to jest perełka. HxH jest fajny, ale zakończenie historii będzie po One Piece Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu Dzięki za sugestię, zoabczę sobie to Ao no Ashi. Do tej pory zdarza mi się obejrzeć jakieś pojedyńcze odcinki nowego Tsubasy Co prawda nie robi już takiego wrażenia jak kiedyś, ale ogląda się przyjemnie. Widzę, że Chi: Chikyuu jest na Netflixie, więc już sobie dodałem 5 minut temu, TheMr. napisał: HxH jest fajny, ale zakończenie historii będzie po One Piece Tsoooo? O nie, nie wiedziałem No nic, i tak jeszcze sporo odcinków przede mną, ale trudno, jak będzie to się kiedyś obejrzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu Autor jest mocno chory i potrafił przez rok wypuścić tylko kilka chapterow. A z opisu wynika że to dopiero początek historii i ujawnianie całego świata. To jest generalnie tasiemiec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu To mogłem jednak się wziąc za Attack on Titan, to już chyba skończone, czy ma być jeszcze jakaś kinówka kończąca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowany) Możesz oglądać. Anime jest skończone. Ale nie polecam osobiście, za dużo namieszane, pod koniec pachnie pewnym anime żeby nie spoilerowac. I historia według mnie nie dowiozła hajpu. Na plus walki, OST i animacja pierwszego sezonu. Moja ocena to mocne 5/10, z potencjałem na 8 jeśli autor by postąpił inaczej. Edytowano 21 godzin temu przez TheMr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu W sensie mówimy cały czas o HxH? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu Attack on Titan. A HxH nie będzie skończony jeszcze dluuuuugo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu Aaa, ok Jakoś myślałem, że cały czas piszemy o HxH. Słyszałem, że były jakieś mocno kontrowersyjne decyzje co do końcówki Attack on Titan, że przeciągnięta jak Gra o Tron i w sumie końcówka anime na podobnym poziomie, czyli bez ładu i składu. Jest tego tyle, że ciężko to wszystko obejrzeć. A gdzie jeszcze nowe serie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu Nie jest tak źle. W sezonie teraz oglądam ile, 10-12 tytułów? I nie wychodzą one w tym samym czasie. W ciągu dnia max 3 tytuły po jednym odcinku, później w dzień kiedy nic nie wychodzi nadrobić inne. Można oglądać godzinę-dwie anime w ciągu dnia i nadrobisz prawie wszystko plus sezon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowany) No tak, gdyby nie ta praca, żona i dzieci to pewnie by to tak wyglądało Łapie się też na tym, że anime już od jakiegoś czasu mnie bardziej angażuje niż filmy/seriale. Z zagranicznych to drugi sezon "Arcane" zaraz wychodzi. Pierwszy mi się bardzo podobał Edytowano 21 godzin temu przez Pavel87 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 8 godzin temu, Pavel87 napisał: To mogłem jednak się wziąc za Attack on Titan, to już chyba skończone, czy ma być jeszcze jakaś kinówka kończąca? Dla mnie to najlepsze co mnie spotkało od laaat, jeśli chodzi o oglądanie. Świetny klimat, muzyka, bohaterowie i fabuła która wysadza mózg. Po pierwszym i drugim sezonie myślisz, że wiesz o co chodzi a tu się okazuje, że nic nie wiesz. Plot twisty niszczą system. Od siebie gorąco polecam. Obecnie jestem wielkim fanem AOT, mój absolutny nr1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Dandadan. Od lat się tak dobrze nie bawiłem przy anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Vilolet Evergarden (serial + Eternity and the Auto Memory Doll + The Movie). Jedyne anime, któremu kiedykolwiek dałem 10/10 i które spokojnie mogę polecić nawet wymagającemu widzowi. Świetna historia, ale niestety dość ciężka emocjonalnie, bo to w dużej mierze seria o przemijaniu i pożegnaniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się