dannykay 626 Opublikowano wczoraj o 09:12 Opublikowano wczoraj o 09:12 Ten Wingback i coupe z tej linii, to niezłe sztosy. Jak to zobaczyłem, to mi szczena opadła. 1
KiloKush 612 Opublikowano wczoraj o 10:14 Opublikowano wczoraj o 10:14 57 minut temu, dannykay napisał(a): Ten Wingback i coupe z tej linii, to niezłe sztosy. Jak to zobaczyłem, to mi szczena opadła. Mega sztos i ciekawe jak tam z silnikami będzie. Genesis G70 z V6 był całkiem szybki.
DjXbeat 493 Opublikowano wczoraj o 10:37 Opublikowano wczoraj o 10:37 6 godzin temu, Totek napisał(a): Idź do wazzupa na kanał. Do Wazzupa mam 4.5km. Codziennie koło niego jeżdzę. W lato często na składaku w klapeczkach do Dino śmiga po browarki 3
galakty 3 343 Opublikowano wczoraj o 10:52 Opublikowano wczoraj o 10:52 A widziałeś lodówkowóz na żywo?
DjXbeat 493 Opublikowano wczoraj o 12:16 Opublikowano wczoraj o 12:16 Godzinę temu, galakty napisał(a): A widziałeś lodówkowóz na żywo? On swoimi zabawkami bez homologacji nie wyjeżdża na drogę. Zawsze testuje na podwórku a to jest bardzo dobrze odizolowane od świata zewnętrznego poprzez gęsty żywopłot Prędzej zobaczysz go na "składaku" niż jakiś wynalazek na drodze
galakty 3 343 Opublikowano wczoraj o 12:18 Opublikowano wczoraj o 12:18 Ah myslałem że coś tam widać z ulicy jednak
zdunzdun 201 Opublikowano wczoraj o 12:46 Opublikowano wczoraj o 12:46 (edytowane) 22 godziny temu, KiloKush napisał(a): A filc na dachu masz? Bo to podstawowy problem w garażu z blaszanym dachem Ja tam filc mam i też lipa. Zapewne pomaga w dużym stopniu, ale i tak się woda skrapla. Filc mokry, wilgotność duża i czuć to zaraz po wejściu do blaszaka. Generalnie kolejny raz już bym nie chciał tego typu garażu. Ojciec x lat temu zrobił sobie z płyt betonowych i tam jednak takich problemów nie ma. Jest blachodachówka, jest najtańsza folia i warunki dużo fajniejsze niż w blaszaku. Niedawno się zastanawiałem nad czymś z płyt warstwowych, ale kurde... Trochę tej kasy wychodzi jak się zliczy wszystko. Edytowane wczoraj o 12:51 przez zdunzdun
GordonLameman 8 478 Opublikowano wczoraj o 14:02 Opublikowano wczoraj o 14:02 No i takie info na temat rozliczeń na koniec miesiąca lubię:
trepek 1 361 Opublikowano wczoraj o 19:16 Opublikowano wczoraj o 19:16 5 godzin temu, GordonLameman napisał(a): No i takie info na temat rozliczeń na koniec miesiąca lubię: Gratulacje! Jesteś w ciąży! EDIT: Jakby ktoś nie zajarzył - jeden z dwóch używanych skrótów określających ludzką gonatropinę kosmówkową. Jest to hormon produkowany przez zarodek po zagnieżdżeniu się. 5
GordonLameman 8 478 Opublikowano wczoraj o 19:20 Opublikowano wczoraj o 19:20 Ech, wy śmieszki to korporacyjne chargeability - czyli za ile % moich godzin pracy płaci klient. W branży standard to 70% 1
Katystopej 988 Opublikowano wczoraj o 19:27 Opublikowano wczoraj o 19:27 Oblejemy to na grillu Spring is comming... 2 1
marko 730 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 2 godziny temu, trepek napisał(a): Gratulacje! Jesteś w ciąży! na 103,80%! 5
lesiu155 142 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Jak tam wasz BF? Właśnie upolowałem dla młodego fotelik za jakieś 40% ceny wyjściowej 😊
bergercs 1 411 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Na Amazonie przez caly tydzień coś tam wskakiwalo, min: Takie mlodemu za 290 (sobie chyba czarne kupię bo leiutkie) Takie mojej za 224 Tego po 63zl - wciąż poluję na czarną
GordonLameman 8 478 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Ja w sumie tylko tego Panasonica do chleba i Stokke Tripp Trappa dla młodej.
lesiu155 142 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 24 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Stokke Tripp Trappa dla młodej. Tylko antilop
bergercs 1 411 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Potrzebowalem garnek ("zepsulem" jeden) i mialem kupić to, ale jako, że od wielu lat slużą mi Tefale to jeszcze te się zalapaly.
GordonLameman 8 478 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 10 minut temu, lesiu155 napisał(a): Tylko antilop Kolego, ja tu wychowuję uprzywilejowanego smarkacza 6 minut temu, bergercs napisał(a): Potrzebowalem garnek ("zepsulem" jeden) i mialem kupić to, ale jako, że od wielu lat slużą mi Tefale to jeszcze te się zalapaly. Całkiem spoko te Tefale, mam je ze 3-4 lata z tej serii Duetto, ale inny zestaw bo tam trochę wiekszych garnków jeszcze jest i naprawdę nic lepszego nei trrzeba. Jakby ktoś patelni szukał to Zwiegera blackstone polecam mocno 1
lesiu155 142 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Ja mam gerlacha granitex no to... Już przywiera, a mam kilka miesięcy i nie widać, żeby powłoka była uszkodzona, raczej metalowych przyborów nie używam. Także raczej nie polecam jeśli się ktoś zastanawia.
trepek 1 361 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 45 minut temu, GordonLameman napisał(a): Stokke Tripp Trappa dla młodej. Też mam, polecam. Wzięliśmy czarnego, do tego brązowe siedzisko aby pasowało do dębowego blatu stołu i biała tacka. Całkiem sympatyczny komplet, mała uwielbia w tym siedzieć EDIT: Co do garnków to u mnie są Tefale z odpinaną rączką. Bardzo fajny komplet, już 6 albo 7 rok jest u nas i wyglądają jak nowe. Edytowane 10 godzin temu przez trepek 1
GordonLameman 8 478 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @trepek No my w naturalny dąb, żeby do stołu i innych krzeseł pasowało. Do tego bodajże różowo/waniliowe pozostałe akcesoria.
Rekomendowane odpowiedzi