Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Gra obecnie ma na tyle dużo do zaoferowania, łącznie z niedawno wydanym dużym dodatkiem, że nie martwiłbym się czy będzie jeszcze coś, w co akurat nie wątpię, bo gra ma na prawdę ogromny potencjał na nowe przygody i obszary do eksploracji -
Przez hubio · Opublikowano
Co do winy to tutaj myślę to jest bardziej subtelne. To tak jak wyzywająco ubrana dziewczyna staje się ofiarą gwałtu. Obecnie mówi się, że to absolutnie nie ma znaczenia, ale jeszcze z 20 lat temu sąd brał takie rzeczy pod uwagę. Celowo używam tej analogii bo wydaje mi się bardzo trafna. Ukraina jest niewątpliwie ofiarą. Natomiast pozostaje otwarte pytanie: czy dość sprytnie i mądrze prowadziła swoją politykę wewnętrzną i międzynarodową od lat 90tych do 2022r. wiedząc, że ma za sąsiada imperialne państwo z ambicjami mocarstowywmi, a mimo to sama miała wiele skandali wewnętrznych, ogromną korupcję i mnóstwo zaniedbań. I o tym też można dyskutować. I też w tym sensie Trump mówił, że sami są winni. (potem się wycofał z tych słów). Ja tu nie mam zdania bo mam za małą wiedzę. Część ludzi znających się mówi, że co by nie zrobiła ten bandyta z kremla i tak by napadł, ale część mówi, że można było temu zapobiec. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Nieźle, tylko wklej ten podkład. podkład.mp3 To są takie rytmy zabawy i przeboju, dostatku. A tu masz jak taniec powinien wyglądać taniec.mp4 Także jak Ci sie chce to taka zadanie. I oczywiscie CEO nvidii musi byc inaczej to lipa -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@hubio Dzialania dezinformacyjne rosyjskich służb skupiają się także na: - bredniach o nielegalności urzędu Żeleńskiego (brak wyborów) - bredniach o Buczy - bredniach o tym czyją winą jest ta wojna (to powielał m. in. Ptys) - kretynizmach o memorandum budapeszteńskim, które tutaj prostowalem i całej reszcie bredni, które wybielają rossje, oczerniają zachód i Ukrainę. Byc może oni po prostu te brednie łykają, bo są naiwni i nie mają zdolności pozwalających na weryfikację informacji. Może. Ale po co wtedy zabierają głos w dyskusji? I Czmeu agresywnie reagują na próby wyjaśnienia im, że to russkie bzdury? -
Przez hubio · Opublikowano
@huudyy - no przy biurku to w ogóle odpada bo ja gram przed TV. Tylko na tym fotelu co dałem fotkę. Ten playseat zacna sprawa. Widzę za ok 1200zł do kupienia. Rozważałem wersję ekonomiczną za 600zł ale na razie powalczę tak żeby grać z mojego ulubionego fotela (tego ze zdjęcia)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi